F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
wapi je napisao/la: 13.05.2024., 15:58
Osella je napisao/la: 13.05.2024., 15:09
Lagano još jedna utrka u SAD-u, a u isto vrijeme se pričao o neizvjesnoj budućnosti utrka u Belgiji, Monaku...
A Ecclestone nam nije valjao, jel' ?
Nije mi valjao,....... no sada ga želim nazad. Naravno, nemoguće..... ali trebao bi negdje postojati bar još jedan takav (mlađi ) "luđak"........ :misli:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Bombastična predviđanja u uranjenoj silly season!!!!

https://www.planetf1.com/news/biggest-2 ... eri-bottas

Ocon u Haas, Bottas u Williams, itd..........

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Gazzetta tvrdi da je već sve dogovoreno između Neweya i Ferrarija. Pozivaju se na Daily Mail, tako da ipak treba uzeti informaciju sa malo rezerve. https://www.gazzetta.it/Formula-1/18-05 ... a-f1.shtml
M.B.: Ferrari nije u krizi

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
VettelFerrari je napisao/la: 18.05.2024., 12:39 Gazzetta tvrdi da je već sve dogovoreno između Neweya i Ferrarija. Pozivaju se na Daily Mail, tako da ipak treba uzeti informaciju sa malo rezerve. https://www.gazzetta.it/Formula-1/18-05 ... a-f1.shtml
Ništa dok Index ne objavi :zubo:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
najprivilegiranija ekipa bi trebala biti mrcu manje privilegirana što se tiče raspodjele novca...ja bi ukinuo bilo kakve isplate bilo kome na lijepe oči, ali ybg. ne odlučujem ja.
https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... /10613517/

kad stefano kaže 'The most important point is to keep the situation as stable as possible. ' ne zvuči mi to dobro za andrettija, koji je upravo doveo symondsa za tehničkog direktora.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
I to ga je izvukao ispod Domenicalija.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 21.05.2024., 18:16 najprivilegiranija ekipa bi trebala biti mrcu manje privilegirana što se tiče raspodjele novca...ja bi ukinuo bilo kakve isplate bilo kome na lijepe oči, ali ybg. ne odlučujem ja.
https://www.motorsport.com/f1/news/ferr ... /10613517/

kad stefano kaže 'The most important point is to keep the situation as stable as possible. ' ne zvuči mi to dobro za andrettija, koji je upravo doveo symondsa za tehničkog direktora.
Zašto bi ga ukidao, kad im dobro ide kako su postali privilegovani ;)
I ja sam dugo bio protiv tih 100 miliona, ali sad mi je svejedno. Nekad je bilo veliko kao brdo sad je više kao neki brežuljak.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
volim ja liberty, ali ovo s odbijanjem andrettija je dno dna. zadnje:
https://www.nbcnews.com/news/sports/mar ... rcna153601
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ja ne volim Liberty. Ni ovako. Ni onako. :rofl: :rofl:

:rofl: :rofl:

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Liberty je nešto najgore što se desilo Formuli 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
U nekim stvarima, Bernard je kamilica za Liberty.
► Prikaži “Spoiler”
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Boooom!!!!!

https://www.planetf1.com/news/daniel-ri ... turn-plans

Daniel Ricciardo exclusive: I’m absolutely ready to return to Red Bull

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Za Pereza i sve ostale bivše vozače Red Bulla Vettel je gigant. https://twitter.com/FastestPitStop/status/1794308459808411990
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
#AMuS Michael Schmidt says that apparently Ferrari isn't interested anymore in Adrian Newey

Williams and McLaren contacted Newey.

Newey also talked with Mercedes and Aston Martin.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Znači, Newey i Sainz u Williamsu. Zvuči neloše. :zubo:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sarma je napisao/la: 26.05.2024., 18:10 #AMuS Michael Schmidt says that apparently Ferrari isn't interested anymore in Adrian Newey
:facepalm: :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Frantic je napisao/la: 26.05.2024., 18:39
Sarma je napisao/la: 26.05.2024., 18:10 #AMuS Michael Schmidt says that apparently Ferrari isn't interested anymore in Adrian Newey
:facepalm: :facepalm:
Ma šta će njima, klasični talijani tvrdoglavi.
slika

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Cini se da u Alpineu ozbiljno razmatraju opciju da Ocon ne vozi u Kanadi. Prvi cu dici ruku i reci da je opasno dobar vozac, rekao bih i mrvicu podcijenjen ponajvise zbog kaosa kojeg je prouzrocio s Alonsom. Brzine ima, konstantu je imao jos i na pocetku karijere, ali ovo sto radi s unutarmomcadskim duelima je katastrofa i za gledat. Nije mi drag nikako nakon one 2022., jedno je imati sampionski mentalitet i postavit se u timu (pokusat se izborit za svoje mjesto pored jednog Alonsa, Pereza i Gaslya), ali u njegovom slucaju totalno nepostivanje prema ekipi, zestoki dueli samo s momcadskim kolegama i vrtoglavo velik broj kontakta s kolegama za tako relativno kratku karijeru. Koliko god ga pljuju moji Alonsovci priznat se mora da je “namucio” dobrano Alonsa dok se ovaj privikavao na sport. Osobno mislim da nije materijal za prvaka (barem ne jos), a uskoro bi mogao biti i potraceni talent. Navodno ga se povezuje s Haasom za iducu sezonu, a to je vrlo daleko od one 2019. kada je zbog financijski jaceg Strolla sjedio u tada dominantnom Mercedesu i cekao svoju priliku.

Totalni raspad sistema u Alpineu. Vec se tjednima provlaci da su im vozacke opcije Mick i Doohan sto nagovijestava da bi mogli ostat bez oba trenutna vozaca (koja su po mojem misljenju poprilicno jak dvojac za trenutno stanje tima). Izgubili Piastrija koji je po svemu sudeci zaista generacijski talent, izgubili Fernanda Alonsa, izgubili Prosta i veci dio tima koji je tek poceo gradit momcad oko sebe. O gubitku Alonsa se ne mora ni spominjat vise od toga da je glavni razlog upravo bilo favoriziranje Ocona. Kaos nevidenih razmjera. Od jednog povijesnog Renaulta potrebno je samo saka nekompetentnih i sebicnih ljudi koji svojim odlukama dovedu tim pred propast u sportu. Ambicije nula, vodstvo nula, a o odlukama da i ne pricamo. Hvala bogu pa su sada Alpine i ne kaljaju vece ime. Sve u svemu, Ocon mi nece falit iako ga smatram potracenim talentom ako ode, ali unatoc svemu ne zelim odlazak Alpinea. Time bi opet ostali na istom broju tvornickih momcadi i dobili nekoga tipa Andretti, kojeg iako prizeljkujem, tesko da ce opstati u sportu ako ne ode putem ovih midfield timova i prikrpa se vecem imenu. Daleko su vremena 2009. i Brawn price. Poznavajuci moje predikcije (kao i za Mclaren), od iduce sezone Alpine je top 3 momcad, a Andretti ulazi i pobjeduje prvih 6 utrka.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Ne znam jel postoji ijedno drugo "svjetsko prvenstvo" u kojem se natječu franšize i brani se ulazak novim natjecateljima :thumbsd:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡