Bravo za Maxa i Red Bull, vratili se u stilu

Bravo i za Sainza, izvukao je postolje, s lošim strategijama danas

Sainz je imao normalnu strategiju i zavrsio tamo gdje treba.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.04.2024., 09:00 Taman počeo pisati da bi Piastri-u vožnja u DRS-u mogla spasiti poziciju i njemu i Alonsu, kad izgubi tu poziciju![]()
Bravo za Maxa i Red Bull, vratili se u stilu![]()
Bravo i za Sainza, izvukao je postolje, s lošim strategijama danas![]()
Ne znam da li je rijec normlano bas za ovo, vise onako sigurica.. Normalno je da napadas ispred sebe a ne gledat iza.. Nisu htjeli ic agresivnije.. Sad jer nisu vjerovali da mogu nesto sa Checom ili standard kao do sad nisu u stanju optimalno vodit oba vozaca tokom utrke.Realista je napisao/la: 07.04.2024., 09:01Sainz je imao normalnu strategiju i zavrsio tamo gdje treba.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.04.2024., 09:00 Taman počeo pisati da bi Piastri-u vožnja u DRS-u mogla spasiti poziciju i njemu i Alonsu, kad izgubi tu poziciju![]()
Bravo za Maxa i Red Bull, vratili se u stilu![]()
Bravo i za Sainza, izvukao je postolje, s lošim strategijama danas![]()
AlkY je napisao/la: 07.04.2024., 09:04 Mislim da su ipak prerano usli u box sa Landom. Nakon 14 mislim krugova na hardu , pa Alonso je duze na softu isao. Ali sta je tu je.
Dok Osar jos 2 dana u DRSu iza Alonsa nebi prosao , strasno. Dali je problem u njemu ili bolid jednostavno nema nikakvu brzinu na pravcu , bit ce ovo prvo
Usput, ne mislim da je postolje sa vanserijskom sposobnosti uzeo Sainz, zašto je tu prepisijem više razlici između Ferrarija i McLarena u utrci.Vettel-Ferrari je napisao/la: 07.04.2024., 09:04 @Realista Ako je loša/lošija strategija normalna za Ferrari, onda da imao je normalnu.
FL je uzeo Max ako sam dobro vidioFrantic je napisao/la: 07.04.2024., 09:08 Uglavnom, od 3 trke što je vozio 3 podija za Karlita, uz FL danas.
Čarli takođe napravio odličan posao sa razvlačenjem stinta, pa ušićario 3 pozicije.
Da, Max je uzeo FL.CrashOverride je napisao/la: 07.04.2024., 09:19FL je uzeo Max ako sam dobro vidioFrantic je napisao/la: 07.04.2024., 09:08 Uglavnom, od 3 trke što je vozio 3 podija za Karlita, uz FL danas.
Čarli takođe napravio odličan posao sa razvlačenjem stinta, pa ušićario 3 pozicije.![]()
Leclerc skroz dobar danas, osim onog izgleda prije ulaska u box. Kako je reka Carlos, kako je krenula utrka nije tako izgledalo ali one stopper se cinio brzim nakon nekog vremena.
Gledali su svi i u Mercedes tim očima 2022. pa znamo sta je bilo...gjoko-mkd je napisao/la: 06.04.2024., 11:41Ima špekulacije(u koje ja lično ne verujem) da će Ferari u Imoli doneti nešto što će ostali gledati sa otvorenim očima...nelinjo je napisao/la: 06.04.2024., 10:23 Ono sto mene brine najvise je sto Ferrari opet kasni sa unapredjenjima (tek u Imoli)... opet spavaju, jos uvijek nista nisu naucili od šampiona! Jedino opravdanje ce biti, ako tim nadogradnjama dobiju sekundu po krugu, sto je po meni nemoguce! A RB jos jednom pokazuje kakav su tim!![]()
Ili svi ostali varaju sa novcem a Ferari nezna kako da prikrije vičak potrošenog novca ili stvarno u ferariju neznaju kako da ubrzaju donošenje novih djelova. Sećam se danima Alonsa u ferariju kada su na svaku trku donosili nove delove(istina nisu radili zbog netačnih kolrelacija u zračnom tunelu)....toga sada nema. Neznam šta rade...ali su spori u pravljenju novih djelova
Bolji je, ali u boćanju možda. A dobro ne krivi te niko što si delulu, mora da je soba puna postera sa brojem 16.Realista je napisao/la:Zato jer je Leclerc bolji, a dolazi Hamilton.