cuj nema pokazivac temperature... svasta... skoro pa da ne vjerujem.
pa pokazivac temperature motora je najvaznija stavka koja mora biti prikazana. temperatura i razina goriva/energije je must have. bolje izbaciti brojac okretaja ako je usteda u pitanju.
Nekad se stvarno zapitam sta stoji iza takvih odluka da se tako nesto izbaci, i jos vise se pitam zasto je to netko odobrio.
Limeni ljubimci (sadašnji i bivši)
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- BatteryVolttas
- Karting
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
Ne, ali se može kupiti rabljeni auto, odlična Dacia Logan Mcv na plin, 2020 godište, 240 000 kmpigmalion je napisao/la: 28.03.2024., 19:09 Je li se preko ovog off topica može prodati rabljeni auto?![]()
![]()

Trenutno u defektu ali inače odličan autić.. ostale informacije u inbox :p
- BatteryVolttas
- Karting
Ima brojač okretaja , pokazuje koliko ima benzina , koliko plina, kolika je vanjska temp , vrijeme i to je to.
Nema temperatura motora, ozbiljno najozbiljnija.. evo sutra će majstor rastavit i pogledati da baci prvu procjenu što se tu točno dogodilo .
Nema temperatura motora, ozbiljno najozbiljnija.. evo sutra će majstor rastavit i pogledati da baci prvu procjenu što se tu točno dogodilo .
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Tako sam i ja bio u soku kad je brat kupio A3 S line i auto nema automatsku klimu

A susjed kupio A5 isto u S lineu, 2020 godina i zadnja prozori na kurblu

Fino Alla Fine
- BatteryVolttas
- Karting
Nastavak... čini se da je otišla pumpa za vodu koja se mora mijenjati između 60 tk i 160 tk.. i ja redovno vozio svoju Daciju u ovlašeni servis u Fornix u Osijek gdje mi nisu niti jednom spomenuli tu pumpu za vodu.. a ja se slabo razumijem,odnosno,uopće se ne razumijem u te servise i eto..naivni konj vjerovao ovlaštenom servisu i plaćao preskupe servise da mi se ne dogodi ovo što mi se dogodilo i eto.. šta sad ? Sad si si sam kriv i popravljaj gdje god znaš. Hvala Fornix !
Nije strašan kvar,ali je kvar i nije dobro kad ti posao ovisi o tome,naime vozim taxi pa mi je ovaj Logan vrijedan poput Aston Martina Alonsovog
Sreća da sam nekako predviđao nekakav kvar u bliskoj budućnosti pa sam uzeo novog Joggera ( isto Dacia) ,pa ajde imam se kako pokriti..inače... bio bi teški pušing
Nije strašan kvar,ali je kvar i nije dobro kad ti posao ovisi o tome,naime vozim taxi pa mi je ovaj Logan vrijedan poput Aston Martina Alonsovog

Sreća da sam nekako predviđao nekakav kvar u bliskoj budućnosti pa sam uzeo novog Joggera ( isto Dacia) ,pa ajde imam se kako pokriti..inače... bio bi teški pušing
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Bitno da piše Audi, unutra možeš i na plastičnim stolicama sjeditiCrashOverride je napisao/la: 29.03.2024., 06:59Tako sam i ja bio u soku kad je brat kupio A3 S line i auto nema automatsku klimu2022 godiste auto.. KOme to dns padne na pamet trazit kad kupujes novi auto
![]()
A susjed kupio A5 isto u S lineu, 2020 godina i zadnja prozori na kurblu![]()

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ne imati automatsku klimu danas i nije toliko čudno jer ti se još uvijek rade novi auti bez klime. Radili su se do nedavno i bez radija jer nije bilo čipova. Mislim da Dacia ima modele bez klime.CrashOverride je napisao/la: 29.03.2024., 06:59Tako sam i ja bio u soku kad je brat kupio A3 S line i auto nema automatsku klimu2022 godiste auto.. KOme to dns padne na pamet trazit kad kupujes novi auto
![]()
A susjed kupio A5 isto u S lineu, 2020 godina i zadnja prozori na kurblu![]()

Evo moj 308sw 2017. ima automatsku dvozonsku, grijači sjedala, senzori parking, tempomati, navigacije, zaslon ko mala televizija, glasovno upravljanje sustavom, hill assist, svakakve gluposti i onda nema npr maglenke....

Meni je najkritičnije što se teško danas prodaju novi auti bez rezervne gume. Evo ja baš upravo tražim za svoj auto. U gepeku je pumpa sa tekućinom za krpanje, koja u 70 posto slučajeva neće dobro zakrpati i pritom uništiti gumu i senzore pritiska.
Još uvijek ima čudnih paketa oprema. Bilo i ostalo.
@BatteryVolttas vjerojatno da ima negdje za naručiti neki display koji pokazuje temp. motora, znam da mi frend u Škodi isto nema taj pokazivač i nabavio si je neki mali display što prikazuje.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ziva istina, to sa opremom u autima ima toliko nelogicnosti da to nije za povjerovati.
Frend ima passata i siceve koji masiraju a nema tempomat npr...
ja na mercedesu imao da se sam parkira a nisam imao grijanje volana ili samozatamnjujuci retrovizor onaj u autu kao niti straznju kameru, al bitno da se sam parkira
sa ceed-om cak i nemam tako nekih nebuloza... eventualno su mi mogli prednje parking senzore ugraditi kad vec ima straznje i kameru.
Al ovo za S Line Audija i mehanicko otvaranje straznjih stakala je apsurd al ima svega nazalost.
Frend ima passata i siceve koji masiraju a nema tempomat npr...
ja na mercedesu imao da se sam parkira a nisam imao grijanje volana ili samozatamnjujuci retrovizor onaj u autu kao niti straznju kameru, al bitno da se sam parkira

sa ceed-om cak i nemam tako nekih nebuloza... eventualno su mi mogli prednje parking senzore ugraditi kad vec ima straznje i kameru.
Al ovo za S Line Audija i mehanicko otvaranje straznjih stakala je apsurd al ima svega nazalost.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Hyundai Elantra, 1.6 16V. LPG. 2006. U solidbom stanju. 350000km.BatteryVolttas je napisao/la: 29.03.2024., 03:24Ne, ali se može kupiti rabljeni auto, odlična Dacia Logan Mcv na plin, 2020 godište, 240 000 kmpigmalion je napisao/la: 28.03.2024., 19:09 Je li se preko ovog off topica može prodati rabljeni auto?![]()
![]()
![]()
Trenutno u defektu ali inače odličan autić.. ostale informacije u inbox :p

Ostale info na PM.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- BatteryVolttas
- Karting
Dakle, pumpa vode zviznula i samo to je bilo tako da sam super prošao.. 50 eura je pumpa i morao sam kupit novi antifriz i to je sve, čini se..
Šogor mi se puno razumije u aute pa mi je on zamijenio/popravio to i ponovno vozi Logan.. za sve kupce zainteresirane.. sad je cijena skočila jump jump
haha
Šogor mi se puno razumije u aute pa mi je on zamijenio/popravio to i ponovno vozi Logan.. za sve kupce zainteresirane.. sad je cijena skočila jump jump

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Super.. Sretno dalje 

Fino Alla Fine
- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Evo moj bolid, Mazda 3 CD185 GTA, planiram upiknuti neku 6icu CD175 Rev. Top kad se ukaže prilika pa da se bar malo moderniziramo...
https://ibb.co/c6mxPbZ
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Fine performanse ispod haubediegos je napisao/la: 05.04.2024., 15:07 Evo moj bolid, Mazda 3 CD185 GTA, planiram upiknuti neku 6icu CD175 Rev. Top kad se ukaže prilika pa da se bar malo moderniziramo...

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Kako služa "Puuužo"?senna66 je napisao/la: 29.03.2024., 20:17 ....
Evo moj 308sw 2017. ima automatsku dvozonsku, grijači sjedala, senzori parking, tempomati, navigacije, zaslon ko mala televizija, glasovno upravljanje sustavom, hill assist, svakakve gluposti i onda nema npr maglenke....![]()
Meni je najkritičnije što se teško danas prodaju novi auti bez rezervne gume. Evo ja baš upravo tražim za svoj auto. U gepeku je pumpa sa tekućinom za krpanje, koja u 70 posto slučajeva neće dobro zakrpati i pritom uništiti gumu i senzore pritiska.
.....
Zadovoljan?
Ako ti nije mrsko mali popis "+" i "-".
Unaprijed hvala.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Imam cjelogodišnje gume koje koristim kao zimske gume većinu vremena je mokro tako da su bolje od zimskih a nije ni tako više hladno odabir je pao na Michelin crossclimate 2 nikad bolje zimske gume nisam vozio. Ljeti ipak koristim ljetne vrućine su prevelike.zelot je napisao/la:kakvi ste po pitanju cjelogodisnjih guma?
Ja za clia uzeo prosle zime cjelogodisnje i iznenadjen sam kako dobro drze. Uopce nisu lose. Na kia-i imam dva seta gumi i felgi ali iskreno nisam ne znam sta cu kad ih izvozim. Mozda i na kiu cjelogodisnje.
snijega vise skoro da i nema. Ove zime kod mene u njemackoj (500mnv) pao jednom, zadrzao se dwswtak dana na livadama ali tanak sloj. Po cestama ga ima samo dok pada i ako se prima, inace se odmah ceste ociste.
U zg isto nije bilo snijega skoro nista.
prosjecne temperature su zimi u plusu tj. taman u rangu u kojem cjelogodisnja radi.
Sve mi se vise namece cjelogodisnja kao logican izbor s obzirom na podneblje u kojem zivimo i klima kakva je tu.
Imati zimsku gumu za svega par dana pravih zimskih uvjeta mi se ne cini bas kao logican izbor.
Imate li cjelogodisnje? planirate li kupiti?
Sent from my GM1913 using Tapatalk