LH44 je napisao/la: 24.03.2024., 19:34
Pitali Checa da li bi Ferrari pobijedio i da Max nije odustao ovaj veli apsolutno hahahaha
Checo jos misli da taj RB ne ide brze od onoga sto on vozi..
Vas dvojica mislite šta hoćete, ja se prilično slažem sa Checom.
Lik je u prve dvije trke uredno/hladno dopeljao do drugog mjesta, sa zaostacima od 22s i 13s iza Maxa, danas je zaostao za Carlitom (do Žoržovog ulaska u Alonsov prljavi zrak) nekih 30-35s.....
Ne bi se slozio..
Checo je kilav i bio je stalno u nekom prometu i borbama... U Australiji... Carlito je dns ima jednu borbu nakon Maxove greske i ostatk utrke je vozio usamljen, van prijenosa.
Da li je Ferrari u race paceu bio blizu RBa, jeste.. Da li bi Ferrari pobjedio Maxa, ne..
Greška.
Checo je danas sve sporije od sebe hladno rješavao sa DRSom (Hamdo, Žorž, Ferdo,....., o ovima još sporijim, ako je i bio iza nekoga nakon nekog od zaustavljanja u boxu, da ne govorim). Bili su komentari Hamde (Jeez, this car is fast) i Žorža (It`s a rocketship) - tako nešto, a i Ferdu je otresao bez problema. Tako da tu nije gubio neko vrijeme.
Jednostavno nije imao tempa da parira Mclarenima, i pogotovo Ferrarijima.
Kao što rekoh, prve dvije trke 22 i 13s za Maxom, danas 35s za Carlitom, prije VSCa.
Da li bi i Max bio brži 35s....?
Već sam danas negdje napisao. Predikcija za Maxovo mjesto bi bilo pozicija 2. Možda/vjerovatno bi se izborio sa Čarlijem i Landom, sa Carlosom, teško/nikako.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Checo je imao problem s podnicom nakon što je prošao Alonsa i izgubio dosta downforcea - Horner potvrdio.
Red Bull danas jednostavno nije imao tempo Ferrarija i McLarena i teško je znat jel bio Max uopće pobijedio s obzirom da su imali najviše problema s degradacijom guma
Frantic je napisao/la: 24.03.2024., 20:22
Predikcija za Maxovo mjesto bi bilo pozicija 2. Možda/vjerovatno bi se izborio sa Čarlijem i Landom, sa Carlosom, teško/nikako.
Svaka cast na optimizmu..
Ja ga ne djelim ni blizu.. Na kraju price i eventualne borbe mislim da bi to Max uzeo, sto zbog svojih u boxu sto zbog njega.
Da bi bio u borbi sa Landom i Carlijem, to mi je jos veci woooow
Dobro ne bi se Max prošetao sa 20 sekundi prednosti sigurno, ali na hard gumi i loše postavljen Red Bullov bolid u Maxovim rukama je idalje u prednosti jer taj bolid je nenormalno dobar na tvrdim gumama. Pitanje je bi li ga Sainz obišao jer ne znamo jel ono izlijetanje bilo vozačka greška ili početak gorenja zadnje desne kočnice zbog koje nije mogao usporiti do krivine. Možda bi tu i bilo fajta, ali sigurno ne bi tek tako Sainz otreso Maxa kao što Perez svojim komentarom aludira