Limeni ljubimci (sadašnji i bivši)
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ako si auto kupio gore preko neke autokuće ili firme, pošalji im fotografiju prometne s jedne i druge strane te fotografiju auta s prednje i zadnje strane da se vidi registracija. Time ćeš ubrzati proces da ti vrate porez koji si platio u njemačkoj.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Hvala na informaciji imaš pivo ako se vidimo negdje
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nema na čemu. Ako triba još nešto, tu sam 

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Evo da se i ja pohvalim da sam nakon cjeloživotne težnje i višemjesečnog traženja savršenog modela koji odgovara mom budžetu i specifikacijama - napokon i službeno postao Alfista

2010 godište
197 000 km
2,0 dizel
170 ks
Unico cuore sportivo
Još fotkica za one koje zanima:

2010 godište
197 000 km
2,0 dizel
170 ks
Unico cuore sportivo

- MrDoomroom
- Formula 1
Ja sam gledao Giuliu ali bila mi skupa, nadam se da je ona iduća 

- MrDoomroom
- Formula 1
Ovo sam snajpao, ali bila mi malo previše za moj budžet 18k€, 65k km, na fotografijama je izgledala sasvim ok. Čak je i bila u blizini prijatelja koji mi je gledao aute. Koja boja uffff.... [ link do slike ]
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
zgodna.F12000 je napisao/la: 12.07.2023., 11:47 Evo da se i ja pohvalim da sam nakon cjeloživotne težnje i višemjesečnog traženja savršenog modela koji odgovara mom budžetu i specifikacijama - napokon i službeno postao Alfista![]()
2010 godište
197 000 km
2,0 dizel
170 ks
Unico cuore sportivo

- Frantic
- Formula 1
Probaj sa stepen ili dva tvrđom komponentom, dakle C2 ili C3 (zavisno koliko trebaš gripa), umjesto C4.senna66 je napisao/la: 09.03.2024., 12:47 Neka preporuka za ljetne gume 205/55 R16?
Gledam Pirelli Cinturato P7 koji mogu uz popuste nabaviti za oko 80 eura po komadu, ali mi se čini da ta guma ima slabiju izdržljivost...

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
Dobro zborišFrantic je napisao/la: 09.03.2024., 14:26Probaj sa stepen ili dva tvrđom komponentom, dakle C2 ili C3 (zavisno koliko trebaš gripa), umjesto C4.senna66 je napisao/la: 09.03.2024., 12:47 Neka preporuka za ljetne gume 205/55 R16?
Gledam Pirelli Cinturato P7 koji mogu uz popuste nabaviti za oko 80 eura po komadu, ali mi se čini da ta guma ima slabiju izdržljivost...![]()
![]()

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
kakvi ste po pitanju cjelogodisnjih guma?
Ja za clia uzeo prosle zime cjelogodisnje i iznenadjen sam kako dobro drze. Uopce nisu lose. Na kia-i imam dva seta gumi i felgi ali iskreno nisam ne znam sta cu kad ih izvozim. Mozda i na kiu cjelogodisnje.
snijega vise skoro da i nema. Ove zime kod mene u njemackoj (500mnv) pao jednom, zadrzao se dwswtak dana na livadama ali tanak sloj. Po cestama ga ima samo dok pada i ako se prima, inace se odmah ceste ociste.
U zg isto nije bilo snijega skoro nista.
prosjecne temperature su zimi u plusu tj. taman u rangu u kojem cjelogodisnja radi.
Sve mi se vise namece cjelogodisnja kao logican izbor s obzirom na podneblje u kojem zivimo i klima kakva je tu.
Imati zimsku gumu za svega par dana pravih zimskih uvjeta mi se ne cini bas kao logican izbor.
Imate li cjelogodisnje? planirate li kupiti?
Ja za clia uzeo prosle zime cjelogodisnje i iznenadjen sam kako dobro drze. Uopce nisu lose. Na kia-i imam dva seta gumi i felgi ali iskreno nisam ne znam sta cu kad ih izvozim. Mozda i na kiu cjelogodisnje.
snijega vise skoro da i nema. Ove zime kod mene u njemackoj (500mnv) pao jednom, zadrzao se dwswtak dana na livadama ali tanak sloj. Po cestama ga ima samo dok pada i ako se prima, inace se odmah ceste ociste.
U zg isto nije bilo snijega skoro nista.
prosjecne temperature su zimi u plusu tj. taman u rangu u kojem cjelogodisnja radi.
Sve mi se vise namece cjelogodisnja kao logican izbor s obzirom na podneblje u kojem zivimo i klima kakva je tu.
Imati zimsku gumu za svega par dana pravih zimskih uvjeta mi se ne cini bas kao logican izbor.
Imate li cjelogodisnje? planirate li kupiti?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Michelin Pilot Sport 4 - premium, imam ih stalno na autu, odlicne u svim uvjetimasenna66 je napisao/la: 09.03.2024., 12:47 Neka preporuka za ljetne gume 205/55 R16?
Gledam Pirelli Cinturato P7 koji mogu uz popuste nabaviti za oko 80 eura po komadu, ali mi se čini da ta guma ima slabiju izdržljivost...
Primacy 4+ - drugi auto ima ove i isto top guma
Turanza T005
Sto se tice pitanja kolege za cjelogodisnje gume, osobno ih nikad necu na autu imat.
Vrlo sam skeptican zbog ljeta i dugih putovanja pa onda opet zimi zbog putovanja gdje sam bas prosle godine 2 puta uletio u snjeznu mecavu kroz noc u Austriji.
To je moja situacija jer se dosta vozi obiteljski, van HR a izbor se uvijek svede na potrebe.
Dilema je vjecita i svako uzima sebi. Vozit cjelogodisnje 2 ili 3 godine ili imat premium ljeti a zimi neke srednje zimske ili cjelogodisnje.
Moj glas ce uvijek ic za dva seta guma.
Uvjeti na cesti si takvi kakvi jesu i ako si tupan, ni jedna guma ti nece pomoc.
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
Hvala na preporukama dečki. Imam zimske Bridgestone Blizzak i mogu reći da mi je to najbolja guma na kojoj sam do sada vozio. Bio sam se dvoumio jer je bila među skupljima. Drži fantastično na mokrom, a ono malo snijega što je bilo ove godine nikakvih problema. Vjerujem da je i ljetna onda dobra.
Što se tiče univerzalnih... zime su zaista blage zadnjih godina i snijega jedva da ima, ali dovoljan je i jedan snijeg da požališ. Također osobno smatram da je bolje imati dva seta. Tko zna možda dođe razdoblje zima poput onih u Njemačkoj. Cjelogodišnje su pretpostavljam napredovale i savršen su izbor za one koji voze malo km godišnje i nemaju potrebu voziti po snijegu.
Neke gume su živo groblje, tako da guma glavu čuva, ali prije svega pamet.
Što se tiče univerzalnih... zime su zaista blage zadnjih godina i snijega jedva da ima, ali dovoljan je i jedan snijeg da požališ. Također osobno smatram da je bolje imati dva seta. Tko zna možda dođe razdoblje zima poput onih u Njemačkoj. Cjelogodišnje su pretpostavljam napredovale i savršen su izbor za one koji voze malo km godišnje i nemaju potrebu voziti po snijegu.
Neke gume su živo groblje, tako da guma glavu čuva, ali prije svega pamet.

- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
Eh da, limeni ljubimci.. imam Daciju Logan MCV, 2020 godište, plin / benzin.. 240 000 km.. redovno održavam u ovlaštenom servisu Fornix.. i danas mi se odjednom upali crvena lampica akumulatora
išao sam do kuće nekih 17 km iako mi se ta lampica upalila... kad sam otvorio haubu... antifriz cijeli otišo.. puklo spremnik vode,ali ulje je u redu i motor se čini u redu..
naravno, više ne vozim, sutra zovem mehaničare da vidim što je.. ali, dal ima ko kakvih iskustava s ovim?
Naravno da nije pametno da sam vozio tih 17 km,ali išao sam lagano i pazio da ne opteretim motor..i stao sam par puta i gasio auto da ohladi i ponovno pokretao ...
valjda nije velik kvar

išao sam do kuće nekih 17 km iako mi se ta lampica upalila... kad sam otvorio haubu... antifriz cijeli otišo.. puklo spremnik vode,ali ulje je u redu i motor se čini u redu..
naravno, više ne vozim, sutra zovem mehaničare da vidim što je.. ali, dal ima ko kakvih iskustava s ovim?
Naravno da nije pametno da sam vozio tih 17 km,ali išao sam lagano i pazio da ne opteretim motor..i stao sam par puta i gasio auto da ohladi i ponovno pokretao ...
valjda nije velik kvar

- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
eh,da.. Dacia Logan MCV nema uopće pokazivač temperature motora na instrument tabli... nevjerojatno ali istinito...zelot je napisao/la: 28.03.2024., 08:37 Ako ti temperatura motora nije otisla u jako crveno, preko 110 celzijusa, vjerojatno motoru nije nista.
evo još sam na mrtvoj točci, zovem Fornix,ali naravno, ništa se preko telefona ne može doznati... uglavnom..koma.
Srećom imam drugi automobil,svježe kupljen Dacia Jogger pa njega mogu koristit,ali što će sada biti s Loganom,pitanje je

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Je li se preko ovog off topica može prodati rabljeni auto?

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run