Alpine F1 Team
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Sviđa mi se exposed carbon na Alpineu. Kazu da je to bolid, a ne samo livery shema. Kako god, meni je lijep.
"What a little star." May 26, 2012.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Kažu? U što ti gledaš? Vjeruješ u nešto na neviđeno?MSC je napisao/la: 07.02.2024., 14:56 Sviđa mi se exposed carbon na Alpineu. Kazu da je to bolid, a ne samo livery shema. Kako god, meni je lijep.
EDIT: našao
https://forums.autosport.com/topic/2254 ... am-thread/
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ajde onda idući put prije nego što budeš bezobrazan - provjeri. Ne škodi i ne ispadaš magarac.pigmalion je napisao/la: 07.02.2024., 15:04Kažu? U što ti gledaš? Vjeruješ u nešto na neviđeno?MSC je napisao/la: 07.02.2024., 14:56 Sviđa mi se exposed carbon na Alpineu. Kazu da je to bolid, a ne samo livery shema. Kako god, meni je lijep.
Lijepo su u liveu rekli da je otkriven bolid za 2024, a ne samo livery na prošlogodišnjem.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Dosta zanimljivo sto se odlucuju za istu varijantu sidepoda kao i Aston prosle godine. Za sada su svi donekle isli tim putem, jedino za Haas nisam jos dokucio. Za sada je s tim dizajnom najagresivnije isao Alpine bas.
Sto se tice same boje, F1 si je sama zakuhala taj sos. Uopce ne krivim ekipe koje skidaju svaki gram kad je takva situacija s pravilnikom. Alpine mi s tom kombinacijom kod nosa baca na F2 bolid, ali sto je tu je. Ne ocekujem cuda od njih, ali ocekujem napredak u odnosu na proslu godinu. Ako je istina da je Aston s odredenim segmentima bolida isao opet radikalnim putem, mozda ih ovi i preskoce.
Sto se tice same boje, F1 si je sama zakuhala taj sos. Uopce ne krivim ekipe koje skidaju svaki gram kad je takva situacija s pravilnikom. Alpine mi s tom kombinacijom kod nosa baca na F2 bolid, ali sto je tu je. Ne ocekujem cuda od njih, ali ocekujem napredak u odnosu na proslu godinu. Ako je istina da je Aston s odredenim segmentima bolida isao opet radikalnim putem, mozda ih ovi i preskoce.
- pigmalion
- Formula 1
Hvala što me školuješ. Osjećam se pomlađen.MSC je napisao/la: 07.02.2024., 15:26Ajde onda idući put prije nego što budeš bezobrazan - provjeri. Ne škodi i ne ispadaš magarac.pigmalion je napisao/la: 07.02.2024., 15:04Kažu? U što ti gledaš? Vjeruješ u nešto na neviđeno?MSC je napisao/la: 07.02.2024., 14:56 Sviđa mi se exposed carbon na Alpineu. Kazu da je to bolid, a ne samo livery shema. Kako god, meni je lijep.
Lijepo su u liveu rekli da je otkriven bolid za 2024, a ne samo livery na prošlogodišnjem.

Znao sam da si čovjek, ali da si uvredljiv - to nisam znao.

.....biti po svome,.....

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Tek sam maloprije skužio na što oni misle pod posebnom BWT livrejom
Vrijeme je da se naredi da cijeli bolid mora biti ofarban, ionako je svaka sitnica već regulirana, jer ovo s praznim livrejama i nešto sitno boje koliko se ipak mora radi sponzora postaje apsurdno.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Eto prema pisanju nekih medija i prvih ostavki u Alpineu. Tehnicki direktor i glavni inzinjer za aerodinamiku…
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Ko zadnji izadje nek ugasi svjetlo
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Alpine have announced technical director Matt Harman and head of aerodynamics Dirk de Beer have resigned from the team and left with immediate effect.
Alpine has now lost its overall CEO, Team Principal, Sporting Director, Racing Director, Chief Technical Officer, Technical Director and Head of Aerodynamics. In the last eight months.
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Sve je to zakuhao Rossi kad je otpustio Prosta i ekipu. Nakon toga je trubio o nerealnim ciljevima u prvenstvu iako je bilo očito da momčad nije spremna za to.
Što se bolida tiče, navodno su pali na bočnom crash testu, pa su dobrim dijelom zbog toga toliko preteški
Što se bolida tiče, navodno su pali na bočnom crash testu, pa su dobrim dijelom zbog toga toliko preteški
- pigmalion
- Formula 1
Kupit' će ih Andretti - jer im drugačije ne daju u F1.
I bit' će to još jedan ( nadam se ), privremeni F1 kraj Renaulta, jer bi vjerovatno ostali sa motorima u F1?
I bit' će to još jedan ( nadam se ), privremeni F1 kraj Renaulta, jer bi vjerovatno ostali sa motorima u F1?
.....biti po svome,.....

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koja šteta što tvornička ekipa sa svim resursima ne može biti konkurent za podijume i pobjede zbog očajne organizacije i konstantnih rokada na ključnim pozicijama u ekipi. Baš tragedija što se ne mogu sastavit otkako su se vratili u F1.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- pigmalion
- Formula 1
Renault je državna firma...... sve financije će riješiti porezni obveznici. Valja se priključiti i pokupiti lovu, a Renault - tvornička ekipa; kao više nije bitan?

.....biti po svome,.....

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
According to french tv, Enstone during the autumn winter period, the aero team found 0 aero point in the wind tunnel for several weeks running.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Već se piše da je dogovor postignut.
Bilo bi zanimljivo, Flavio TP, Ocon prvi vozač
Bilo bi zanimljivo, Flavio TP, Ocon prvi vozač

- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Taman da se dvojica najvećih poštenjačina u F1 sastanu i naštimaju još trku ili dvije...Osella je napisao/la: 29.05.2024., 18:16 I uz to povratak Alonsa u Renault za njegov Last dance u F1...![]()