VN Bahreina 29.02.2024.-02.03.2024
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ako Čarli već ima neki issue sa kočnicama i za par krugova ne uzme Žorža, opet puštaj Karlita naprijed neka proba on
Eto, hajde Karlito
Odličan dive
Ok, Čarli se sklonio
Eto, hajde Karlito
Odličan dive
Ok, Čarli se sklonio
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 02.03.2024., 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Evo još jedan duel, Sainz Leclerc. Dobra utrkaRealista je napisao/la: 02.03.2024., 16:20A znam, dobri jesu al opet nije to za prvo mjesto. Ipak je prvo posebno, ovo ostalo, meh.... Sta cemo kad nema nist drugo, veselit se F1.5avetma je napisao/la: 02.03.2024., 16:17Bar imamo dobre duele - Russell Leclerc, Perez Leclerc, evo sad Sainz Leclerc...Realista je napisao/la: 02.03.2024., 16:13 Sve karte su pale. Sve smo znali... opet ista sezona, zna se ko je prvak, iza ce bit malo zgusnuto... a to mi nije zanimljivo... svi se bore za utjesnu nagradu...fail...![]()
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kako ga Karlo puni.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
We are checkin!

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Pao i špijun. Ide taj Ferrari neloše kod Carlosa.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Ocito postoji neki problem, al samo se vi naslađujte.avetma je napisao/la: 02.03.2024., 16:31Evo još jedan duel, Sainz Leclerc. Dobra utrkaRealista je napisao/la: 02.03.2024., 16:20A znam, dobri jesu al opet nije to za prvo mjesto. Ipak je prvo posebno, ovo ostalo, meh.... Sta cemo kad nema nist drugo, veselit se F1.5avetma je napisao/la: 02.03.2024., 16:17
Bar imamo dobre duele - Russell Leclerc, Perez Leclerc, evo sad Sainz Leclerc...![]()
![]()
Naslađivao sam se ja kad je Leclerc derao vaseg mezimca Vettela kad su oba bolida radila kako treba.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Carlos!
Je li i vama čitavu utrku isprekidan zvuk (motora i generalno sa staze)?

Je li i vama čitavu utrku isprekidan zvuk (motora i generalno sa staze)?
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 02.03.2024., 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Back to reality za Aston. Mogla bi Spanjolska 2013. ostat zauvijek zadnja…
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
A da, uvijek su problemi kod njega. I juče su krive korištene gume na početku Q3.Frantic je napisao/la:Nema šanse da Čarli možda ima neke "probleme"
Isto tako u Njemačkoj '19 je bio neki problem, kao i u recimo Francuskoj '22 ili u kvalifikacijama u Bakuu '19. Uvijek on duša mala probleme ima.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Neće znat šta ga je snašlo kad Lewis dođe u Ferrari, koji će to reality check bit za ČarlijaGrah0 je napisao/la:Ne brini, to je sledeći šampion, tako kažu njegovi navijači.LH44 je napisao/la:Leclerc opet lock up u T10
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Kako će Lujo da ga pojede.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Polako, još nije ni polovica utrke. 
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Bas si pametan jel? Odradio cijeli test i stotine krugova bez problema (ukljucujuci i simulacije utrka), sad odjednom zaboravio kocit pa svako malo eto blokira.Grah0 je napisao/la: 02.03.2024., 16:37A da, uvijek su problemi kod njega. I juče su krive korištene gume na početku Q3.Frantic je napisao/la:Nema šanse da Čarli možda ima neke "probleme"
Isto tako u Njemačkoj '19 je bio neki problem, kao i u recimo Francuskoj '22 ili u kvalifikacijama u Bakuu '19. Uvijek on duša mala probleme ima.
- Frantic
- Formula 1
Danas očigledno ima neki mali issue, ovo ostalo je davno prošlo vrijemeGrah0 je napisao/la: 02.03.2024., 16:37A da, uvijek su problemi kod njega. I juče su krive korištene gume na početku Q3.Frantic je napisao/la:Nema šanse da Čarli možda ima neke "probleme"

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”