F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 05.02.2024., 14:43 ja mislio da je napravio neko sranje - pronevjerio lovu, seksulano napastvovanje na poslu, mobbing, droga, vožnja u pijanom stanju,
sudjelovo na naci orgijama.... :mrgreen:
Optuzen od strane zaposlenika RBa tako da je moguce sve od navdenog :zubo:
Ovo da je bio u Kitzbühelu je samo time frame kada se pocelo kotrljat, nije to razlog.
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
zekohonda je napisao/la: 05.02.2024., 14:43
Har Kl je napisao/la: 05.02.2024., 14:18 Izgleda da su Horner, Brown i Wolff snimljeni zajedno u Kitzbühel.
RB otvorio istragu protiv Hornera.
https://f1-insider.com/formel-1-red-bul ... ner-61565/
pola f1 je bilo u kitzbuhelu. u čemu je problem? sigurno je nešto ozbiljno kad moraju angažirat nekoga sa strane, ali čudno mi je.
ja mislio da je napravio neko sranje - pronevjerio lovu, seksulano napastvovanje na poslu, mobbing, droga, vožnja u pijanom stanju,
sudjelovo na naci orgijama.... :mrgreen:
Možda su odlučili da se (pod)yebavaju i van staze :zubo:

Crni molo
Karting
Karting
S nama već: 1 god 10 mj
Kako to kako to,neki su rekli da je horner idealan šef,kako to kako to istraga sad?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Na mobu sam, pa ne mogu linkat: ako sam dobro shvatio - kao sagriješio bludno (ili slao slike) sa kolegicom, pa joj htio platit da šuti, pa kad to nije prošlo pokušao joj dat otkaz.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Kinky rich people 🫵
Lako za otkaz, sta ce mu Ginger napravit.
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
F1 Commission agrees to reorder Sprint weekends:

Friday - FP1 and Sprint Qualifying
Saturday - Sprint and GP Qualifying
Sunday - Grand Prix

Also increase to four PUs per driver for 2024 and 2025

DRS to be activated one lap after a race start rather than two

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Bice da se zajebao sto je pokusao istisnuti Helmuta. Stara kuka zna odigrati udbaški, Horner je neiskusan za te stvari.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Testarossa je napisao/la: 05.02.2024., 20:48 Bice da se zajebao sto je pokusao istisnuti Helmuta. Stara kuka zna odigrati udbaški, Horner je neiskusan za te stvari.
Ne bi mu udba ništa mogla da nije slao svog malog Helmuta okolo.

Kakav debilan kraj karijere ako se ovo ispostavi točnim :prcnjau:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 05.02.2024., 18:59 Na mobu sam, pa ne mogu linkat: ako sam dobro shvatio - kao sagriješio bludno (ili slao slike) sa kolegicom, pa joj htio platit da šuti, pa kad to nije prošlo pokušao joj dat otkaz.
još malo glasina zbog čega je horner pod istragom:

the complaint made against Christian Horner is allegedly about his aggressive management style.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

majic13
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
zekohonda je napisao/la: 06.02.2024., 09:42
zekohonda je napisao/la: 05.02.2024., 18:59 Na mobu sam, pa ne mogu linkat: ako sam dobro shvatio - kao sagriješio bludno (ili slao slike) sa kolegicom, pa joj htio platit da šuti, pa kad to nije prošlo pokušao joj dat otkaz.

the complaint made against Christian Horner is allegedly about his aggressive management style.
Od svega ce se obranit osim ako je u pitanju seksualno zlostavljanje. U tom slucaju ce ga sigurno otjerat.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Mnogo veći od Hornera su najeb.li zbog žena.....pa nije iznimka ni on

Jedino se nekako Klinton izvukao, ali je morao da pravi veća sran.a zbog toga

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
I mnogi, što više puno njih............među običnim smrtnicima su nahebali od žena.
Što od svojih, što od tuđih........ :rofl: :rofl:

:gandalf: :gandalf:

:vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

wapi Verified
GP3
GP3
zekohonda je napisao/la: 06.02.2024., 09:42

To bi značilo da se netko rasplakao kad je rekao da rezultat rada kurcu ne valja.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
REDBULL UPDATE: Red Bull is contemplating elevating HELMUT MARKO to the position of CEO for the team.
In the event of Christian Horner's departure from Red Bull, there are discussions within the Austrian headquarters about appointing Marko as the CEO for both Red Bull Racing and Red Bull Powertrains, roles currently held by Horner.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav Marko, čovik je za mirovinu odavno...

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
Sarma je napisao/la: 07.02.2024., 08:55 Kakav Marko, čovik je za mirovinu odavno...
Helmut Marko je jedan od najinteligentnijih ljudi u f1 svijetu

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ima u ovom slučaju jedan narativ po kojem je horner već bivši.
pričekajmo petak, jako malo znamo o svemu.
ja se slažem da je marko vrlo inteligentan ali dovoditi njega na te pozicije s 8 banki je suludo.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Ma neće Horner ostati bez posla. Možda da u RB, ali naći će se natrag na nekom pitwallu u sekundi. Pričali šta mi hoćemo, jedan je od najbolji team leadera. Rezultati i matematika to jasno govore.

Jbg, mobiteli s kamerama su koštali mnoge braka, veza, para, alimentacije… Svaku tehnološku inovaciju je u muškoj naravi normalno nekako povezat s ku**em.
"What a little star." May 26, 2012.

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Ako Horner dobije nogu u RB, Ferrari neka stavi prst na celo ako ga ne dovede u svoje redove, pa makar i samo sedeo i nista ne radio.
slika

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Ako horner dobije nogu jedina logična zamjena za njegove pozicije je Jonathan Wheatley. Marko tesko da ce preuzimati to na sebe. On je vise vezan za strateske stvari. Na dnevnom nivou nikada nije rukovodio u RBR.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡