Opa, naš "minus čovjek" Lando noris "okajao" grijehe.......... ili otkupio minuse?
To vjerovatno znači da nastavlja sa minusima i slijedeće godine?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
pigmalion je napisao/la: 18.12.2023., 12:10
Opa, naš "minus čovjek" Lando noris "okajao" grijehe.......... ili otkupio minuse?
To vjerovatno znači da nastavlja sa minusima i slijedeće godine?
Ocekujem neki okrugli stol ekipe Pulsa, po mogucnosti danasnje i eminentne ekipe iz proslosti ako su zainteresirani, na temu Lewisa u Ferrariju.
Razmisljanja, ocekivanja, razlozi, nagadjanja, etc...
Bit ce interesantnije od ovih .png predstavljanja bolida
Okrugli stol će pričekati jer radim na nečem drugom, a wapi tvoj prijedlog je na mjestu, promaklo mi je da se to prikazuje donatorima. Sredim prvom prilikom
avetma je napisao/la: 05.02.2024., 08:30
Okrugli stol će pričekati jer radim na nečem drugom, a wapi tvoj prijedlog je na mjestu, promaklo mi je da se to prikazuje donatorima. Sredim prvom prilikom
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Mislim da mozete kasniti s clankom o bilo kojem predstavljanju, ali Ferrari ne. Da se niste organizirali da na vrijeme objavite najvaznije i najiscekivanije predstavljanje.... koma....
Realista je napisao/la: 13.02.2024., 15:11
Mislim da mozete kasniti s clankom o bilo kojem predstavljanju, ali Ferrari ne. Da se niste organizirali da na vrijeme objavite najvaznije i najiscekivanije predstavljanje.... koma....
Baš si realista.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
@zekohonda: Ne trudi se, razmažena derišta imaju pravo na sve, odmah, džabe.
Ante, mislim da je ok ocekivati da malo smiris svoje "hormone". Ja kao preplatnik nisam zadovoljan. S-am ja razmazeno deriste? Tj. nema prostora za konstruktivnu kritiku?
Ne mozes update table odraditi kroz sezonu. Razmaseno sam deriste?
Ja mislim da znam da si zajeban i kvalitetan covijeka. Cijenim te bez preseravanja, znas to..... ali kako znas da ukenjas... Vjerovatno je to prirodna pojava, koliko znamo. Ususkao si se sa ovim yes-man. Sto je takodje razumljivo.
Necemo valjda izrasti u kopiju Reddita. Opusteno, ekipa, kontrola ega i slabosti je garancija dobroga.
A Vlado jel tebe itko tu natjerao da budes preplatnik,ili da doniras,ako jesi to si napravio iz svog srca,ali daj sezona nije ni krenula,sta bi decki trebali kopirat svaki clanak s motosporta,ili the race-a,pa nemaju novinare koje placaju,ako si se preplatio,i svaka ti cast,ali ako si duze tu pa znas kako to funkcionira,uvijek kad je zimska stanka slabije se pise,ali tu sad govorit, " ja sam se preplatio ja ocu ovo ono" to je malo sup**ki,!! Bit ce novosti i svega,pomalo