F1 Vijesti
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Znači ako Otmar dođe eto sa njim u paketu Ocona...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
https://www.motorsport.com/f1/news/f1-r ... /10571060/
Psmtr. Svima koji su donijeli ovu odluku!
Psmtr. Svima koji su donijeli ovu odluku!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Smiješno.
Da se kojim slučajem radi o nekoj tvrtki vezanoj uz kriptovalute ili kockanje primljeni bi bili valjda u roku odmah. Andretti uz to što je veliko ime u motosportu se nevjerojatno ozbiljno pripremao za ulazak u F1, što potvrđuje nekoliko većih članaka koji su izašli posljednjih dana.
Ali dobro, valjda će malo promijeniti mišljenje već sljedeće godine nakon još jedne sezone super dominacije Red Bulla kad potpuno splasne val euforije na kojem jašu od borbe Maxa i Hamiltona. Pa kad im padne gledanost ili će morati nešto pod hitno mijenjati ili ubaciti još više celebritija na grid. Onda im neće biti toliki problem prihvatiti ulazak Andrettija da malo vrate gledanost u SAD-u.
Da se kojim slučajem radi o nekoj tvrtki vezanoj uz kriptovalute ili kockanje primljeni bi bili valjda u roku odmah. Andretti uz to što je veliko ime u motosportu se nevjerojatno ozbiljno pripremao za ulazak u F1, što potvrđuje nekoliko većih članaka koji su izašli posljednjih dana.
Ali dobro, valjda će malo promijeniti mišljenje već sljedeće godine nakon još jedne sezone super dominacije Red Bulla kad potpuno splasne val euforije na kojem jašu od borbe Maxa i Hamiltona. Pa kad im padne gledanost ili će morati nešto pod hitno mijenjati ili ubaciti još više celebritija na grid. Onda im neće biti toliki problem prihvatiti ulazak Andrettija da malo vrate gledanost u SAD-u.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Osella je napisao/la: 31.01.2024., 17:59 Smiješno.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Da je neka LGBTQ+ kompanija koja bi da se oproba, sa crnim gej vozačem i transrodnom osobom kao TP, naravno sponzorisani od strane recimo USAF, Aramca i Exxona odmah bi dobili mjesto u F1.Frantic je napisao/la:![]()
![]()
Đubrad i idiJoti jedni neopjevani.
Samo prezime Andretti donosi sportu više nego što ća Haas ikada donijeti.
Ustat', pa reć' Andretti!!
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Vetma na aparatima 

- zekohonda Verified
- Formula 1
ima ham ugovor s mercom do 2025.
patka.
mislim, svaki ugovor se može razvrgnut, ali ham u ferrariju 2025. mi nema nikakvog smisla.
patka.
mislim, svaki ugovor se može razvrgnut, ali ham u ferrariju 2025. mi nema nikakvog smisla.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Leclerc protiv Hamste, recept za katastrofu

- zekohonda Verified
- Formula 1
sad već motorsport objavio glasinu. ovo je ozbiljno. još malo pa se posipam pepelom.zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 10:29 ima ham ugovor s mercom do 2025.
patka.
https://www.motorsport.com/f1/news/hami ... /10571247/
moj savjet: nek se strpi od bilo kakve promjene do nakon prvih par utrka - vjerojatno ima exit performance klauzulu s mercom.
Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 01.02.2024., 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
To ti danas svi imaju takve ugovore i izlazne klauzule... budeš vidio ako RB flopa sa motorom 2026 pa nadaljezekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 11:34sad već motorsport objavio glasinu. ovo je ozbiljno. još malo pa se posipam pepelom.zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 10:29 ima ham ugovor s mercom do 2025.
patka.
moj savjet: nek se strpi od bilo kakve promjene do nakon prvih par utrka - vjerojatno ima exit performance klauzulu s mercom.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sarma je napisao/la: 01.02.2024., 11:39To ti danas svi imaju takve ugovore i izlazne klauzule... budeš vidio ako RB flopa sa motorom 2026 pa nadaljezekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 11:34sad već motorsport objavio glasinu. ovo je ozbiljno. još malo pa se posipam pepelom.zekohonda je napisao/la: 01.02.2024., 10:29 ima ham ugovor s mercom do 2025.
patka.
moj savjet: nek se strpi od bilo kakve promjene do nakon prvih par utrka - vjerojatno ima exit performance klauzulu s mercom.![]()
I eto Maxa u Ferrariju.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ubit' će Čarli boga u Hamsti.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Izgleda da ćemo gledati Lewisa u zalasku karijere protiv Charlesa u primeu.
"What a little star." May 26, 2012.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ja sam za jer ja to vidim kao jedini način za remont u ekipi. Ako Hamilton dođe, a Ferrari ovako nastavi ekipa će biti pod ogromnim pritiskom i paljbom engleskih medija. Vjerojatno jedini način da se kompletan Ferrari remontira od glave do pete.
U svijetu gdje Ferrari funkcionira odlično kao ekipa i bolid Ham-Leclerc postava je riskantna.
Nekako želim vidjeti Hama u Ferrariju.
U svijetu gdje Ferrari funkcionira odlično kao ekipa i bolid Ham-Leclerc postava je riskantna.
Nekako želim vidjeti Hama u Ferrariju.