Imao je i Max lock up, ali eto uspio se izvući. Za 2.2 sekunde. Još koji krug i vjerojatno bi izgubio prvo mjesto.
Nema što. Humor ponedjeljkom...... na vrhuncu.
U stvari, tek je 12h....... bit' će zanimljivo do slijedećeg vikenda. Samo da nam Checo ne ispadne iz fokusa u temama. I iz F1.
Neka si ti odgovorio humorom na humor. Samo tako nastavi.
A čuj...... ona stara međunarodna...... svi me vole, i svima sam duhovit - čekaju u redu, da me upoznaju.
EDIT: neke ljude da poškakljaš, ne bi se nasmijali....... kako je rekao dobri stari Charles Darwin: nema teških vremena, nego su ljudi teški i komplicirani = bandoglavi.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
@ciki opet pišeš gluposti. Ne znam samo kako bi objasnio utrku u Meksiku. Amnezija? Mercedes je već u subotu potvrdio da su pogriješili sa setupom i balansom bolida i da zbog sprint vikenda ne mogu nita mijenjati osim nagiba krila.
"But there is a silver lining in it all, at least if Allison is right, with the Briton putting Mercedes’ Brazilian troubles down to set-up issues, and not a fundamental problem with the car.
“I mean, every weekend, the job is to land the car in a place where it is as happy as it can be. Sprint weekend put particular pressure on that because you sort of get one go at it, maybe an adjust in the one hour you get, and we clearly haven’t landed in it where it did its best work.
“And that’s not an excuse, because it is a sprint weekend for everyone. And that one hour is what everybody has. But we generally get that right but not here.”
I nisi objasnio kako to da su sporiji sekundu u odnosu na prošlu godinu. Jel možda mercedes i tada bio "ilegalan". To opet ne objašnjava ni kako je ferrari bio brži od njih. Možda su oni i sada bili "ilegalni" ali nisu pregledani. U Meksiku niti jednom bolidu nije pregledana podnica.
Podigli visinu bolida = izgubili downforce, podesili krila za Max downforce = dobili drag = izgubili top speed = pojeli gume.
https://twitter.com/MercedesNewsUK/status/1721127065221509413
https://twitter.com/FDataAnalysis/status/1721141669276393629
U sprint kvalifikacijama Russell je bio ispred Norrisa u zadnjem zavoju, sve je izgubio na startno/ciljnoj ravnini.
https://twitter.com/FDataAnalysis/status/1720830075044585871
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Ok isto su tvrdili kada su razvijali ovu v6 PU, pa im se ekipa smijala. ispalo je da su bili u pravu. Samo što je sada nemoguće znati tko je u kojem stupnju razvoja. Pa nemaju oni uvid u tuđe projekte.
Dani je napisao/la: 10.11.2023., 09:55
Ok isto su tvrdili kada su razvijali ovu v6 PU, pa im se ekipa smijala. ispalo je da su bili u pravu. Samo što je sada nemoguće znati tko je u kojem stupnju razvoja. Pa nemaju oni uvid u tuđe projekte.
Ne sumnjam da ce imat konkurentnu PU.
Isto tako mislim da ce Red Bull biti teski flop sa svojom PU.
I to je to. Žestoku borbu za 2. mjesto sam najavio čim sam ugledao W14B. Od 3. mjesta u poretku vozača i 2. mjesta u poretku konstruktora, uz ovakav RB, više se nije moglo postići. Realno W14B je rijetko bio 2. bolid po pace-u na stazi. Prvi nijednom. Da nije bilo RB imali bi fantastičnu sezonu sa čak četiri ekipe sposobne da pobijede na većini utrka. Kapa dole za posao koji su uradili RB i Max.
Imam osjećaj da su naši vozači mogli skupiti više bodova. Srećom drugi su više griješili.
Hamilton se malo pogubio pred kraj sezone, Russell s druge strane tek pred kraj sezone je pokazao zašto je doveden, ali sve u svemu to je to. Na kraju smo morali strepiti da li će LeClerova taktika upaliti. Srećom nije.
Neobična iWolffova najava o W15 i slijedećoj sezoni.
[tweet][/tweet]
Toto and Susie Wolff are under investigation as FIA opens compliance investigation due to potential conflict of interest.
There have been concerns that the pair are privy to information that would not normally be available in regular channels, which could therefore be viewed as a conflict of interest.
The suggestion is that Toto Wolff has access to confidential knowledge about the activities of FOM, which rival team bosses do not have, while Susie is well briefed on team principal discussions which can be of use to FOM.