senna66 je napisao/la: 05.03.2024., 08:22
LH44 je napisao/la: 04.03.2024., 22:51
Čekaj jel to onaj Huawei sub-brand? Zanima me jer kontam mijenjati dotrajali Redmi Note 11 Pro
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Je.
@Zelot javi kakva je. Ja sam požalio sa Motorolom Moto G5, no to je već davno bilo.
Čujem da su se jako popravili.
evo nakon dva-tri tjedna sto mogu reci.
Baterija se dosta brzo trosi naspram redmi note 10. moram svaki dan puniti ali pozitivno je sto se brzo napuni. jako brzo.
ne radi opcija milti volume control. pojave se dva slajda ali kada pimicem onaj za odredjenu aplikaciju, pomice se i drugi pa nije moguce postaviti jednu jacinu za YT, drugu za FB itd... navodno je do zadnjeg updatea te ako se downgrade-a onda valjda radi.
Paljenje bljeskalice ide tako da se mob protrese i sa power button se ne moze upravljati lampicom a na xiaomiu je moglo i bilo je puno prakticnije.
Takodjer, xiamo je imao bolje rijesen citac otiska prtsa ugradjen u power button dok je na motoroli u dnu ekrana. Bolja je prva opcija jer kada uzmem mob u ruku palac automatski sjedne na power button.
Kamera po meni sasvim ok. Meni je ionako kamera manje bitna stavka. Ima 144mhz osvjezavanje ekrana i to je ok, za sada radi dosta glatko i nemam zapravo vecih zamjerki. za 175 eura tj 180 sa postarinom, ja zadovoljan.
takodjer, nema onaj mutavi MIUI i ne forsira mi XI aplikacije itd... sve u svemu, onako. Mob ko mob. Za malo zahtjevnije korisnike preporucio bih ipak nesto bolje. Ipak je ovo low budget mob trenutno ali za te novce je ok.
Vise od ovoga ne mogu reci jer ga koristim kratko vrijeme.