Ok utrka na kraju.
Najvece pohvale Danielu na kvalama i utrci i Landu na utrci. Odlican su posao odradili.
Perez sam pao sam se ubio.
Max 16. pobjeda u sezoni, mogao bi do kraja sezone sve utrke pobjediti!
Ferrari u utrkama dosta slab. Ocito sa gumama imaju problema.
Mercedes za sada izvukao sasvim dobru sezou s obzirom da na pocetku sezone nisu bili bas top 3 momcad.
Promjena koncepta, pad aston martina i evo ih. Vise od ovoga sto su izvukli ni ne ide jer rbr je prejak trenutno.
VN Meksika 27.-29.10.2023.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Izgleda da on ima constant brain fart

Boldano je underrated statementzelot je napisao/la: 30.10.2023., 09:18 Ok utrka na kraju.
Najvece pohvale Danielu na kvalama i utrci i Landu na utrci. Odlican su posao odradili.
Perez sam pao sam se ubio.
Max 16. pobjeda u sezoni, mogao bi do kraja sezone sve utrke pobjediti!
Ferrari u utrkama dosta slab. Ocito sa gumama imaju problema.
Mercedes za sada izvukao sasvim dobru sezou s obzirom da na pocetku sezone nisu bili bas top 3 momcad.
Promjena koncepta, pad aston martina i evo ih. Vise od ovoga sto su izvukli ni ne ide jer rbr je prejak trenutno.

Uglavnom, potpis

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Frantic
Nemam vise volje o njemu ni pisat. Kako ide ono kad hoces bit dramatican
Nemam vise volje o njemu ni pisat. Kako ide ono kad hoces bit dramatican
he's desd to me
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
ispričavam se ako je već ovo bilo.
stadionska atmosfera.
stadionska atmosfera.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Tipično ponašanje bagre.
"What a little star." May 26, 2012.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Deset milijuna eura kazne organizatoru, pa da vidiš kako bi dogodine osigurali da se ne ponovi.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Istina. Volimo reći kako se ne ponašamo kao nogometni fanovi... Ali da, kad si glup, ispašta sport koji pratiš.avetma je napisao/la: 30.10.2023., 10:21 Deset milijuna eura kazne organizatoru, pa da vidiš kako bi dogodine osigurali da se ne ponovi.
"What a little star." May 26, 2012.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Kao i ona situacija uzivo u prijenosu iz Austina gdje dvije dame tamne boje koze, velike navijačice Lewisa Hamiltona se unose u lice dvojici McLarenovih navijaca zbog neke situacije na stazi između Hamiltona i Norrisa. F1 je u mnogo cemu postala teza sprdnja
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
A dobro. To nema bas nikakve veze sa F1. Debil je debil gleda on snooker, tenis, fucu, kosarku ili nogomet.
Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije mu prva sezona, ali mu je možda posljednja. Posljednja u bolidu sposobnom za pobjede gotovo sigurno. Očito je da se zbog toga dodatno želio dokazati, pogotovo u ovoj utrci. Lakše mi je shvatiti grešku u takvoj situaciji, nego one šlampave udarce u Japanu i Singapuru.Grah0 je napisao/la: 30.10.2023., 01:42 Dragi croatiče, nije ovo Perezu prva sezona, nije rookie da ne zna da se trke ne mogu dobiti u prvom krugu.
Samo se izgubiti mogu, što je i on dokazao.
Ovo mu je 13. sezona, jeste domaća trka, ali brate mili sa spoljne strane ideš nešto da pokušavaš je van svake pameti.