VN Meksika 27.-29.10.2023.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Aston sluzbeno najsporiji bolid na stazi. Sve smo dozivjeli ove sezone…Tko je mislio da je Alonso karma nestala, gadno se prevario.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Rekli su Čarliju da ne vide ništa značajno i onda mu je odmah otpao prednji lijevi endplFrantic je napisao/la: 29.10.2023., 21:32 Zar ne treba suci da signaliziraju vozaču da ode u box, ako visi neki dio i sl.?
Nisu mu rekli, a sad pod istragom i to će da odlučuju nakon trke?![]()

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
oni kao i mi, vole f1. sad gledaju utrku u miru a kasnije ce jos malo bacit oko.Frantic je napisao/la:Zar ne treba suci da signaliziraju vozaču da ode u box, ako visi neki dio i sl.?
Nisu mu rekli, a sad pod istragom i to će da odlučuju nakon trke?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma mislio sam (i napisao to) na suce....
I
je upućen sucima, AKO imaju obavezu signalizirati da bolid ode u box da bi skinili nešto što visi.
Nisu to uradili, a sad će pod istragu.
Ako to nije sudačka obaveza, to je drugi par opanaka.
I

Nisu to uradili, a sad će pod istragu.
Ako to nije sudačka obaveza, to je drugi par opanaka.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 29.10.2023., 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Sad vidim. Sorry
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- monkeyseat
- Formula 2
Evo Perec je klincu uništio život i sad je mali u suzama. Sramota! Straight to jail 

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Zamisli potrosis nekih 1k I ovako zavrsi, cudi me da tata ne place.monkeyseat je napisao/la: 29.10.2023., 21:46 Evo Perec je klincu uništio život i sad je mali u suzama. Sramota! Straight to jail![]()

No!