VN Meksika 27.-29.10.2023.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Alonso i kad nije na vrhu napravi show 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Such a great driver, Lando!monkeyseat je napisao/la: 28.10.2023., 23:21 Lando out u Q1, a Oskar 2.
I ovo stajanje na izlazu iz boxa treba kaznit. Ako nije crveno nemaš što stajat.

Apsolutno se slažem za kažnjavanje ovakvih gluposti.
Biće razmatranja kako za izlaz iz boxa, tako i za nekoliko situacija pod žutim zastavama.
Kao što rekoh
Hahahaha, ZILLY BOYS

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 28.10.2023., 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Sve te situacije da hoće mogu sredit i prije nego Ted prošeta svoju bilježnicu. Tehnologiju imaju i samo pogledaju kamere vide npr. da bolid stoji na izlazu iz pit lanea nepotrebno i lupiš kaznu. Vozač presporo odvozi krug jer si pravi mjesto - jednostavno i opet kazna koja je propisana. Ovako nastaje samo nepotreban kaos ili se radi drama da na kraju sezone DTS ima šta prikazivat. A vjerojatno su samo nesposobni.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- monkeyseat
- Formula 2
Što će sutra poć po zlu za prvu dvojicu 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo, zadržaše prvi red i uz gora vremena u drugom pokušaju
Da je još sutra P1 do kraja održati, ali minimalne su šanse, budimo realni...

Da je još sutra P1 do kraja održati, ali minimalne su šanse, budimo realni...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ferrari će morat provest istragu da vide što se dogodilo.
"What a little star." May 26, 2012.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Pripremaju inter gume, ako kisa poskropi

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Teske teske.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
Misliš hard?

- monkeyseat
- Formula 2
Meni je teška glupost kad kažu da bolje da stoji na izlasku iz boksa i čeka slobodan zrak. Ok ako je sam, ali iza se nareda još bolida i to je po meni namjerno štopanje i treba bit kažnjivo. Prvi će si nać rupu na stazi, a ovi iza će popušit.Frantic je napisao/la: 29.10.2023., 08:48 Samo narednik dobio kaznu, za preticanje Yukija pod žutim zastavama.
Ostalo sve čisto.