!!Sarma je napisao/la: 18.09.2023., 11:52 Budu si oni međusobno otimali bodove ako Mercedes bude konkurentan nagodinu od početka sezone
Mercedes
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hamilton jednostavno nema mozak. Koliko naslova lik ima za ništa...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Zato ga Russell ima na pretek
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Đorđe Suza je odradio sve kako treba... doduše trebalo mu je da se sabere i isplače nakon starta.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Šteta zbog svega. Prvi put ove sezone, imali smo bolid sposoban za pobjedu i onda se uprska na svakom koraku.
- Taktika loša. Dugo su razmišljali da li da idu na na jedno ili dva zaustavljanja. Bar jedan krug previše. Baš sam se ogriješio o Volwesa. Čak mi je drago bilo kad sam pročitao da odlazi.
- Pit-box katastrofa. Ne znam dokle će se ovo tolerisati. Nije to samo ovaj put, nego su konstantno sporiji od drugih ekipa.
- Šteta i drugog mjesta u poretku vozača. Sa ovakvim bolidom to bi bio pravi uspjeh.
- George mi već lagano ide na neku stvar. U prošloj utrci izbacio kolegu iz utrke, a u ovoj na pitanje da li može odraditi +5 krugova, samouvjereno reče "Yep". Dok su se oni skontali da od toga nema ništa, prođe još jedan krug.
Kažem šteta, jer nisam siguran da ćemo imati opet priliku za pobjedu. Možda Meksiko ili Brazil.
- Taktika loša. Dugo su razmišljali da li da idu na na jedno ili dva zaustavljanja. Bar jedan krug previše. Baš sam se ogriješio o Volwesa. Čak mi je drago bilo kad sam pročitao da odlazi.
- Pit-box katastrofa. Ne znam dokle će se ovo tolerisati. Nije to samo ovaj put, nego su konstantno sporiji od drugih ekipa.
- Šteta i drugog mjesta u poretku vozača. Sa ovakvim bolidom to bi bio pravi uspjeh.
- George mi već lagano ide na neku stvar. U prošloj utrci izbacio kolegu iz utrke, a u ovoj na pitanje da li može odraditi +5 krugova, samouvjereno reče "Yep". Dok su se oni skontali da od toga nema ništa, prođe još jedan krug.
Kažem šteta, jer nisam siguran da ćemo imati opet priliku za pobjedu. Možda Meksiko ili Brazil.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
George mi već lagano ide na neku stvar. U prošloj utrci izbacio kolegu iz utrke

Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.
Sreća njegova da je Russell potpuno pogubljen ove godine.
-
Har Kl
- Formula 1
Neke stvari će ostati iste, bez obzira na iskustvo ...avetma je napisao/la: 23.10.2023., 09:46 Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.
Zaboravio si nabrojati da je u Singapuru kriv što je Russella stavio pod pritisak.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
U Singapuru mu se može zamjeriti (ako se smije) da je bio pola sekunde iza timskog kolege u kvalifikacijama, što mu se ne bi baš smjelo događati, pogotovo na stazi koja se prošlih godina isticala kao njegova "specijalnost".
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Jeste delulu lik.CrashOverride je napisao/la:George mi već lagano ide na neku stvar. U prošloj utrci izbacio kolegu iz utrke
Hamiltona su koštala i 2 sporija boxa, tu je izgubio oko 2 sekunde, plus lock up...
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Imao je i Max lock up, ali eto uspio se izvući. Za 2.2 sekunde. Još koji krug i vjerojatno bi izgubio prvo mjesto.avetma je napisao/la: 23.10.2023., 09:46 Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nema što. Humor ponedjeljkom...... na vrhuncu.Dani je napisao/la: 23.10.2023., 12:03Imao je i Max lock up, ali eto uspio se izvući. Za 2.2 sekunde. Još koji krug i vjerojatno bi izgubio prvo mjesto.avetma je napisao/la: 23.10.2023., 09:46 Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.

U stvari, tek je 12h....... bit' će zanimljivo do slijedećeg vikenda. Samo da nam Checo ne ispadne iz fokusa u temama. I iz F1.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
Har Kl
- Formula 1
Nisam znao da pričamo ozbiljno. Nekako mi izjava da je Hamilton izgubio pobjedu zbog lock-up izgledala kao šega šala poštapalica.
Sve te situacije koje si naveo se jesu dogodile, ali samo se tu možemo složiti.
- Lock up desio se na starim gumama - izgubio vremena 0,5 do max 1 sec. Puno više vremena je izgubio zbog ostalih odluka.
- Katar - Russel nije ni trebao biti tu, osim ako mu je namjera bila da blokira kolegu, što mislim da je bio slučaj. Hamilton je bio već hendikepiran sa gumama i vjerovatnoća da bi završio ispred Russella je 10%. To je ovaj trebao znati ili mu neko objasniti prije utrke.
- Japan - nemam pojma o čemu pričaš, ali nisam zapamtio da se desila situacija kako si je ti opisao.
- Italija - Hamilton kriv, ali imao je i Piastri krivice u udesu. Nisam čitao odluku sudija, ali po meni je to predominantly fault za Hamiltona, ne 100%.
- Nizozemska - tu se slažemo da je izletio po kiši
- Belgija - Slično kao i za Italiju, stim da smatram da su sudije trebale uzeti u obzir da je Perez izgurao Hamiltona u prethodnom zavoju i proglasiti trkaćim incidentom. Odlučili su drugačije i to je to.
Što se tiče Singapura, nije li Hamilton vozio sa motorom koji s kojim je odvezao 5-6 utrka više od Russella? Ne bi ga dobio ali sigurno je da bi delta bila puno manja, kao što je slučaj od Japana (čini mi se da je tad Hamilton stavio novi motor).
Uglavnom sreće za Hamiltona nikad dosta, tako da sada imamo situaciju da je sretan jer mu je kolega nesretan.
Zato i kažem da su neke stvari iste, džaba iskustvo ...
-
Kufare
- Karting
- S nama već: 2 god 3 mj
Ne seriavetma je napisao/la: 23.10.2023., 09:46 Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Da vidimo za koliko pocinje cenzura hahhaKufare je napisao/la: 23.10.2023., 13:52Ne seriavetma je napisao/la: 23.10.2023., 09:46 Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Sarma
Vetma je javna licnost. Njega smijes vrijedjat kao vozace
Vetma je javna licnost. Njega smijes vrijedjat kao vozace

Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Neka si ti odgovorio humorom na humor. Samo tako nastavi.pigmalion je napisao/la: 23.10.2023., 12:08Nema što. Humor ponedjeljkom...... na vrhuncu.Dani je napisao/la: 23.10.2023., 12:03Imao je i Max lock up, ali eto uspio se izvući. Za 2.2 sekunde. Još koji krug i vjerojatno bi izgubio prvo mjesto.avetma je napisao/la: 23.10.2023., 09:46 Šalu na stranu, onaj Hamiltonov lockup ga je ovdje možda koštao borbe za pobjedu, što je zanimljivo jer već nekoliko utrka ima greške manje ili veće. U Kataru se izbacio iz utrke i Russella koštao boljeg plasmana, u Japanu je izgurao kolegu van staze (i sam otišao tamo) i sigurno bi dobio kaznu da nije glupe politike blažeg suđenja kad je riječ o timskim kolegama, u Italiji je udario u Piastrija, u Nizozemskoj izletio po kiši, u Belgiji udario u Pereza... To je šest od zadnjih sedam utrka.
Sreća njegova da je Russell potpuno pogubljen ove godine.![]()
U stvari, tek je 12h....... bit' će zanimljivo do slijedećeg vikenda. Samo da nam Checo ne ispadne iz fokusa u temama. I iz F1.