Hamilton vs. Rosberg
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ohoooo pa đesi MrDoomroom 
Vlado ma preopusten je i djeluje neozbiljan, kako izjavama i ponasanjem tako i radom. Brzinu ima idalje, ali nikako da se iskoristi za rezultat.
btw. laz je sekunda po krugu, ali ni pola sekunde nije malo, cak mu ni Medium nije trajao tako dugo, vise je Nico izduro na Soft recimo
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk

Vlado ma preopusten je i djeluje neozbiljan, kako izjavama i ponasanjem tako i radom. Brzinu ima idalje, ali nikako da se iskoristi za rezultat.
btw. laz je sekunda po krugu, ali ni pola sekunde nije malo, cak mu ni Medium nije trajao tako dugo, vise je Nico izduro na Soft recimo

[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Je je, baš je sazrio
Mislim da bi ove godine mogli imat još žešći dvoboj između ove dvojice pa samim time i prepunu temu... Opasnost u vidu Ferrarijevih vozača ne vidim, barem što se tiče prvenstva

Mislim da bi ove godine mogli imat još žešći dvoboj između ove dvojice pa samim time i prepunu temu... Opasnost u vidu Ferrarijevih vozača ne vidim, barem što se tiče prvenstva

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- HeatBlast44
- Baniran
trebali bi, ali ako se Lewis posveti poslu, a ne muzici, party i jet-set zivotu, e onda tesko Nici...

- vlado Verified
- Formula 1
Gotovo je sada. Prica je bila o sekundi po krugu. Pola sekunde me ne zanima.
Ferrari, mislim da je. Za sada prihvata ove dvije utrke ok. Bottasa nije prozivao i slicno. Svjestan je koliko je sposoban, ispunio je glavni cilj u zivotu... Strpljivo ceka svojih pet minuta, a onda... jadan NR.

Ferrari, mislim da je. Za sada prihvata ove dvije utrke ok. Bottasa nije prozivao i slicno. Svjestan je koliko je sposoban, ispunio je glavni cilj u zivotu... Strpljivo ceka svojih pet minuta, a onda... jadan NR.
No!
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ma zato sam ih prestao pratiti... U kvalama Hamiton brzi .077s i to je mega lap nešto nestvarno kao da je Nico odvezao toliko lose ustvari vidi se koliko su bolidi ibalansirani od tima da oba vozača voze identično dakle obojica su podjednako ne talentirani za brzi krug inače bi imali jako vece razlike u korist jednog vozača odnosno onog bržeg.vlado je napisao/la:Mr. iz ugla britanaca on je gubio sekundu po krugu a to je hard core sexy laps...
Onda nam dode nedjelja Hamiton ove sezone 2x uprska i izvuče se no još uvijek ga drže na dlanu ukoliko se nastavi lose po Hamitona tako ce i oni mijenjati priču pa ce počet bockati.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- vlado Verified
- Formula 1
Mr. Jeste. Sky je sada dotakao dno. Martina izuzetno cjenim, ali se potpuno prepustio LH i ostalim novinarima. Obozavam starije utrke kada je komentarisao uz Walkera. Idealan balans. Posebno ka MS-u.
Nisam bas u toku ali fali mi ekipa Eddie, Hill, Martin... Onda i Herbert nije problem... Stare dobre kuke.
Onda dodje NR i odgovara na niz pitanja koja nisu ni postavljena.
Gooooo Pastor!
Nisam bas u toku ali fali mi ekipa Eddie, Hill, Martin... Onda i Herbert nije problem... Stare dobre kuke.
Onda dodje NR i odgovara na niz pitanja koja nisu ni postavljena.

Gooooo Pastor!
No!
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZP_crBfJLnE[/youtube]

- MrDoomroom
- Formula 1
Da nije bilo oštećenja bio bi ispred Rosberga +27sec koja munja na stazi samo ga malo startovi muče hehehehe
- MrDoomroom
- Formula 1
SAD je svima očito Hamilton je imao bolje mehanicare koji SAD rade za Rosberga ili Rosbergovi mehaničari bolje sabotiraju konkurenta. Samo te dvije opcije postoje kako goe Nico kupi vrhnje svakom do SAD utrkom a evo prebacilo se i na kvale

- HeatBlast44
- Baniran
nisu oni mjenjali garaze, nego su spartali mehanicare i inzinjere radi bolje atmosfere, neko je ostao na svom radnom mjestu, neko je se prebacio

- MrDoomroom
- Formula 1
Rosbergov sadistički act 3! Hamy se žalio na gume ROFL
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zanimljive grafike koje uspoređuju prve 3 utrke iz ove i prošle sezone za Nicu i Lewisa:

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Mora se priznat da je nico krenuo opako. 3 pobjede plus ham imao probleme. Ham mors pod hitno pocet pobjedjivat nicu i uzimat pobjede jer ako jos malo zaglibi nastat ce pritisak a tada se tesko izvuci plus za ocekivati je da nece bas sve utrke do kraja zavrsiti ili proci bez problema..
I dalje sam uvjeren da ce stici nicu i uzeti naslov ali sat otkucava dok nico jaca i skuplja samopouzdanje i sto je jos bitnije, momcad...
Ham sada mora biti strpljiv i oprezan. Ne smije na silu dokazivati da je bolji i brzi pa forsirati. Morao bi smanjiti svaku mogucu stetu i cekati prave trenutke.. Nadam se da ce pobjediti u rusiji sto zbog prvenstva sto zbog toga da vidim kakav ce biti onda na sljedecoj utrci... Dal ce doci sebi i pobjediti nicu onako kako zna i kako je sposoban.
Sto se nice tice on ne treba mijenjati nista... Samo treba nastaviti sa ovakvim vozbjama nakar nekad i ne pobjedio...
I dalje sam uvjeren da ce stici nicu i uzeti naslov ali sat otkucava dok nico jaca i skuplja samopouzdanje i sto je jos bitnije, momcad...
Ham sada mora biti strpljiv i oprezan. Ne smije na silu dokazivati da je bolji i brzi pa forsirati. Morao bi smanjiti svaku mogucu stetu i cekati prave trenutke.. Nadam se da ce pobjediti u rusiji sto zbog prvenstva sto zbog toga da vidim kakav ce biti onda na sljedecoj utrci... Dal ce doci sebi i pobjediti nicu onako kako zna i kako je sposoban.
Sto se nice tice on ne treba mijenjati nista... Samo treba nastaviti sa ovakvim vozbjama nakar nekad i ne pobjedio...
- MrDoomroom
- Formula 1
E da je samo Nico u utci možda bi bilo lakše ali ima i drugih koje se pita nešto. Tako da ce frustracije samo rasti iz utrke u utrku. Možda malo i zakrve a onda ce biti svega. 

- MrDoomroom
- Formula 1
Za najbržeg sexy lapera to nebi trebao biti izgovor. Uvijek neka opravdanja, gdje je taj talent i surova brzina koja mu je u genima?Dani je napisao/la:Malo bi pomoglo da mu se ne kvari motor .
Možda je istina da bas i nije nista posebno naspram Rosberga nego mu je bolid bio za nijansu bolje sastavljen.
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Merc (6)
MrDoomroom je napisao/la:Za najbržeg sexy lapera to nebi trebao biti izgovor. Uvijek neka opravdanja, gdje je taj talent i surova brzina koja mu je u genima?Dani je napisao/la:Malo bi pomoglo da mu se ne kvari motor .
Možda je istina da bas i nije nista posebno naspram Rosberga nego mu je bolid bio za nijansu bolje sastavljen.
Ma to je nemoguće....da je gospodin Čista Brzina tu negdje s Rosbergom?? Sad će ti Heatblast objasniti koliko nisi u pravu i živiš u zabludi. Jer Rosberg pobjeđuje samo zbog auta. I sreće. I zato jer se momčad okrenula na njegovu stranu. I.....nastavi niz, dalje znaš i sam

Zadnja izmjena: Jester, dana/u 19.04.2016., 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- MrDoomroom
- Formula 1
Ja mislim da je zbog mehaničara koje su mijenjali ove zimeJester je napisao/la:MrDoomroom je napisao/la:Za najbržeg sexy lapera to nebi trebao biti izgovor. Uvijek neka opravdanja, gdje je taj talent i surova brzina koja mu je u genima?Dani je napisao/la:Malo bi pomoglo da mu se ne kvari motor .
Ma to je nemoguće....da je gospodin Čista Brzina tu negdje s Rosbergom?? Sad će ti Heatblast objasniti koliko nisi u pravu i živiš u zabludi. Jer Rosberg pobijeđuje samo zbog auta. I sreće. I zato jer se momčad okrenula na njegovu stranu. I.....nastavi niz, dalje znaš i sam

Nico ukrao mojo Hamiltonu cccc...
U Monaku ce sigurno spomenuti da Nico dolazi na utrke sa zlatnim helikopterom dok on samo ima lance od par kila oko vrata