Ok je reci da je vozio posljednju sezonu u Ferrariju katastrofalno, ali sve ostale sezone, osim 2014. je vozio fenomenalno, cak i 2018 kad je pravio kljucne greske je vozio odlicno.Realista je napisao/la: 13.09.2023., 19:20 Ne znam samo tko bi ga htio. Zadnjih par godina svoje karijere je vozio katastofalno.
F1 Vijesti
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nema Daniela viŔe u F1. Bar ne ove godine, ako je suditi po Dr. Marku i Australcima:
https://www.news.com.au/sport/motorspor ... 9779c2cff5
Red Bull senior adviser Helmut Marko has now suggested the injury could force Ricciardo to miss even more of the Formula 1 season.

https://www.news.com.au/sport/motorspor ... 9779c2cff5
Red Bull senior adviser Helmut Marko has now suggested the injury could force Ricciardo to miss even more of the Formula 1 season.

......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Testarossa
- Karting
- S nama veÄ: 7 god
- Navija za: Ferrari
Ne znam ko mu moze uzeti za ozbiljno zadnju sezonu u Ferariju, vidjeli smo odnos tima prema njemu. I opet je uprkos svemu uspio uzeti podijum Leclercu ispred nosa na kisnim i promjenljivim uslovima u Turskoj, sto dovoljno govori samo po sebi.
Imao je mnogo lijepih trka u Ferariju. Hokenhajm 2019, Silverston i Bahrain 2018 su meni najdraze. Malo se previse kenja po njemu isto kao i po Hamiltonu, kao da su obojica u najmanju ruku Vilnev junior.
Imao je mnogo lijepih trka u Ferariju. Hokenhajm 2019, Silverston i Bahrain 2018 su meni najdraze. Malo se previse kenja po njemu isto kao i po Hamiltonu, kao da su obojica u najmanju ruku Vilnev junior.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

1 has seen a dramatic drop in social media engagement off the back of Red Bullās domination.
Buzz Radar data suggests that mentions of F1 are down 70.2% in the first 5 months of 2023 compared to 2022.

-
Alonso king
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Uf kad se sjetim VN Austrije 2016. i dvije ogromne tribine nakon 1. zavoja prekrivene oglasnim ceradama zbog manjka gledateljaā¦tada sam rekao tuzna situacija, ali kad vidim ovu novu generaciju āfanovaā nekako sam cak i jos tuzniji bez obzira sto ih je u toj koliciniā¦.
Vjerujem da je pocetkom 2022. brojeve napumpala i promjena pravilnika (izgleda bolida), Mercedesov pad i naravno Ferrari na vrhu. Ipak, glavni razlog ovome je Verstappenova dominacija. Brojevi s drustvenih mreza mi nisu uvijek najbolji pokazatelj situacije jer je relativno lagano manipulirat s istima te se dogadaju velike oscilacije, ali svakako zanimljiva usporedba.
Kakvo je vrijeme doslo, tribine i drustvene mreze su krcate, ali zato redovno na tim istim drustvenim mrezama ne znaju procijeniti godinu iz koje je odreden video, a predsezonske prezentacije bolida okarakteriziraju kao sramotom jer su im svi bolidi āistiāā¦Komedija. Bez uvrede ikome, ali hrpa ācasualaā i tzv. adhd pratitelja koji se aktiviraju na kaos, a u slucaju sezone poput ove vrlo su skloni prestati pratiti sport sve dok na drustvenim mrezama ne vide nesto zanimljivo. Steta sto kvantitet donosi pare, a ne kvalitet. Imao sam priliku gledati par utrka s nekoliko takvih ljudi i ne moram ni spominjati kako sam ja bio jedini koji je gledao.
Vjerujem da je pocetkom 2022. brojeve napumpala i promjena pravilnika (izgleda bolida), Mercedesov pad i naravno Ferrari na vrhu. Ipak, glavni razlog ovome je Verstappenova dominacija. Brojevi s drustvenih mreza mi nisu uvijek najbolji pokazatelj situacije jer je relativno lagano manipulirat s istima te se dogadaju velike oscilacije, ali svakako zanimljiva usporedba.
Kakvo je vrijeme doslo, tribine i drustvene mreze su krcate, ali zato redovno na tim istim drustvenim mrezama ne znaju procijeniti godinu iz koje je odreden video, a predsezonske prezentacije bolida okarakteriziraju kao sramotom jer su im svi bolidi āistiāā¦Komedija. Bez uvrede ikome, ali hrpa ācasualaā i tzv. adhd pratitelja koji se aktiviraju na kaos, a u slucaju sezone poput ove vrlo su skloni prestati pratiti sport sve dok na drustvenim mrezama ne vide nesto zanimljivo. Steta sto kvantitet donosi pare, a ne kvalitet. Imao sam priliku gledati par utrka s nekoliko takvih ljudi i ne moram ni spominjati kako sam ja bio jedini koji je gledao.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Promjene se dogaÄaju, i Äini se da ne ide na dobro.Alonso king je napisao/la: 30.09.2023., 01:25 Uf kad se sjetim VN Austrije 2016. i dvije ogromne tribine nakon 1. zavoja prekrivene oglasnim ceradama zbog manjka gledateljaā¦tada sam rekao tuzna situacija, ali kad vidim ovu novu generaciju āfanovaā nekako sam cak i jos tuzniji bez obzira sto ih je u toj koliciniā¦.
Ne namjeravam biti zloguk, ali pomalo sam zabrinut' za sve to.
......ne mogu, ali hoÄu......
.....biti po svome,.....

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Opasna Å”pekulacija koja mi se nimalo ne sviÄa.
https://www.gpblog.com/en/amp/240481/te ... to-f1.html
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Psmtr.Har Kl je napisao/la: 30.09.2023., 21:01 Opasna Å”pekulacija koja mi se nimalo ne sviÄa.
I to nema veze s mojim prezirom prema Apple proizvodima.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Znaci 2026 bi mogla biti nesto kao 2014 po pitanju vremena krugovaHar Kl je napisao/la:Volio bih da se Ŕirina smanjila bar za 20 cm, ali nije ni ovo loŔe.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
2026 Regulations Update:
- 30 Kg of fuel to be used to charge the battery
To mi nije bas najjasnije kako to misle.

- zekohonda Verified
- Formula 1
kad je horner spominjo da se pravila trebaju malo izmijenit kako ne bi dolazilo do downshiftinga na kraju ravnica toto ga je sprdo.Cale od Lewisa je napisao/la: 02.10.2023., 22:36 2026 Regulations Update:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Dogovoreno poveÄanje budžeta za ulaganje u osnovna sredstva. Slabijima viÅ”e, boljima manje poveÄanje...podržavam.
https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... /10529470/
- zekohonda Verified
- Formula 1
zekohonda je napisao/la: 06.10.2023., 19:28 Dogovoreno poveÄanje budžeta za ulaganje u osnovna sredstva. Slabijima viÅ”e, boljima manje poveÄanje...podržavam.
At nema para za iskoristit poveÄanje.
https://www.motorsport.com/f1/news/alph ... /10529728/