VN Japana 22.-24. rujna 2023.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Jedva sam sad tek dosao sebi od onog epskog pretjecanja Hamiltona u 130r (by crofty) a sta se tice Pereza ja stvarno ne kuzim kako ga Markec nije vec katapultirao iz RB sjedista..

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Je li čudno 19,4 i 49,4?
Ako je čudno, koliko je čudno?
⁹
Čestitke limenkama.
Ferrari prosuo 2 boda Karlu (tako očito je bilo da je trebao u box krug poslije Čarlija), tj. čistih 4-5 pretvorio u 4-6, a Benz pretvorio 5-6 u 5-7.
Nije toliko ni bitno ni strašno, samo opservacija.
Narednik nikad ne razočarava.
A za Checa je malo reći da je imao off vikend.
Svaka čast i Piastriju na podiju.
Mclaren lagano drugi bolid ovaj vikend.
Ako je čudno, koliko je čudno?

Čestitke limenkama.
Ferrari prosuo 2 boda Karlu (tako očito je bilo da je trebao u box krug poslije Čarlija), tj. čistih 4-5 pretvorio u 4-6, a Benz pretvorio 5-6 u 5-7.
Nije toliko ni bitno ni strašno, samo opservacija.
Narednik nikad ne razočarava.

A za Checa je malo reći da je imao off vikend.
Svaka čast i Piastriju na podiju.
Mclaren lagano drugi bolid ovaj vikend.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 24.09.2023., 09:20 Jedva sam sad tek dosao sebi od onog epskog pretjecanja Hamiltona u 130r (by crofty) a sta se tice Pereza ja stvarno ne kuzim kako ga Markec nije vec katapultirao iz RB sjedista..
Čemu da ga katapultira kad i ovako osvajaju sve, a gratis Max ruši rekorde jer nema ni najmanjeg "unutranjeg neprijatelja"...
Inače, zna se, trazio bi utjehu negdje drugo!

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Maknimo Maxa i utrka je bila prilično zanimljiva. Potvrdile se Hamiltonove izjave o brzini rb-a. , u s zavojima jednostavno ubijaju konkurenciju. Vi koji tvrdite sa bi mercedesi zadržali Sainza se grdo varate. Pa on je bio 1,7 sekundi brži od Russella u 47. krugu koji je pojeo gume. Nije ovo Singapur gdje je gotovo nemoguće pretjeći, ovo je prava trkaća staza.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Tko je to tvrdio. Propustio sam tak detalj.Dani je napisao/la: 24.09.2023., 10:30 Vi koji tvrdite sa bi mercedesi zadržali Sainza se grdo varate. Pa on je bio 1,7 sekundi brži od Russella u 47. krugu koji je pojeo gume.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Evo, ja sam mišljenja da bi zadržali Sainza da je Hamdo ostao kao buffer između Russella i Sainza.CrashOverride je napisao/la: 24.09.2023., 13:02Tko je to tvrdio. Propustio sam tak detalj.Dani je napisao/la: 24.09.2023., 10:30 Vi koji tvrdite sa bi mercedesi zadržali Sainza se grdo varate. Pa on je bio 1,7 sekundi brži od Russella u 47. krugu koji je pojeo gume.
A preticanja uopšte nisu laka kao što bi to neko pomislio (malo su lakša nego u Singapuru).
Piastriju, Leclercu i Sainzu je trebalo po 3-4 kruga da pređu Russella (koji je bio na lošijim gumama i imao tempo po 1,5-2 sec od navedenih, naravno dok ga nisu stigli) i sve je bilo na guzove.
Ali nemam ništa protiv, ovako su olakšali Sainzu da vrati makar jedno mjesto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ja mislim da bi proso obojicu da je bilo po Russellovom 
Nije se njima zurilo, nisu silili, cekali su cistu priliku.
Laksa su pretjecanja i jos neke zavoje gdje mozes drugacijim putanjama.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Nijedno preticanje nad Russellom (izuzev Lewisovog naravno, zbog timskh odrdbi) nije bilo lagano (naprotiv), uprkos starosti Russellovih guma. Pričam o preticanju Piastria i od oba vozača Ferrarija.CrashOverride je napisao/la: 24.09.2023., 15:14 Ja mislim da bi proso obojicu da je bilo po Russellovom
Nijedno nije bilo ni u kakvom drugom zavoju, već u prvom, na kraju startno-ciljne ravnine. Jedan promašen pokušaj znači lošije putanje kroz "S" zavoje i opet čekanje 1-2 kruga za ponovnu priliku za napad.
Tako da ne znam da li smo vidjeli ista preticanja.
Da li bi Sainz uzeo oba Benza, da je Lewis ostao između, ne znam (eto, da budem malo fleksibilniji po tom pitanju u odnosu na prethodni post).

Ono u šta sam siguran je da bi tako imali više šansi da oba njihova vozača ostanu ispred Sainza.
Nisu to odradili, Bože moj, nemam ništa protiv, Sainz nadoknadio barem jedno mjesto.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Rjesio bi to Russell u travi negdje. Puko bi pod pritiskom ispred Luje
Mozemo se sad naganjat sa pricom ali eto nek ostane da se ne slazemo.
Odluka Merca je bila dobra. Prespor je bio Russell za kocku i Lewis prebrz da ostane iza.
Mozemo se sad naganjat sa pricom ali eto nek ostane da se ne slazemo.
Odluka Merca je bila dobra. Prespor je bio Russell za kocku i Lewis prebrz da ostane iza.
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
I Piastri i Leclerc su napali Russella dok je imao mlađe gume tako da razlika u gripu nije bila prevelika. Ovdje se radilo o velikoj razlici u brzini Sainza i Russella, pa donekle i Hamiltona.Frantic je napisao/la: 24.09.2023., 15:59Nijedno preticanje nad Russellom (izuzev Lewisovog naravno, zbog timskh odrdbi) nije bilo lagano (naprotiv), uprkos starosti Russellovih guma. Pričam o preticanju Piastria i od oba vozača Ferrarija.CrashOverride je napisao/la: 24.09.2023., 15:14 Ja mislim da bi proso obojicu da je bilo po Russellovom
Nijedno nije bilo ni u kakvom drugom zavoju, već u prvom, na kraju startno-ciljne ravnine. Jedan promašen pokušaj znači lošije putanje kroz "S" zavoje i opet čekanje 1-2 kruga za ponovnu priliku za napad.
Tako da ne znam da li smo vidjeli ista preticanja.
Da li bi Sainz uzeo oba Benza, da je Lewis ostao između, ne znam (eto, da budem malo fleksibilniji po tom pitanju u odnosu na prethodni post).![]()
Ono u šta sam siguran je da bi tako imali više šansi da oba njihova vozača ostanu ispred Sainza.
Nisu to odradili, Bože moj, nemam ništa protiv, Sainz nadoknadio barem jedno mjesto.