jenson je napisao/la: 23.09.2023., 09:52
Ne mora se Hamilton brinut, ipak će ih ostavit Verstappen sve za pola minute
Strah me da bi Verstappen sutra sve mogao iberundati
Nije me strah, ali biti će mi zlo od toga.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
smr201 je napisao/la: 24.09.2023., 07:09
Jutro. E moj Checo ti iz trke u trku sve gori i gori
Cini mi se da je ovdje Sainz kriv.
A ne znam. Hamiltonov onboard je pokazao da se dva puta morao micati, a Sainz je samo jednom trznuo Pereza. Bar mi se tako činilo.
Barem nas Mercedesi zabavljaju
Fino Mercedesi
Latif i Narednik k'o jedi i padawan
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 24.09.2023., 07:14
Checu samo fali još sad da popije i kaznu
Sad oštre qratz na Checu praktično "ni zbog čega", a prošlu trku ne kažnjavaju Maxa i još izađu sa saopštenjem kako su pogriješili.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 24.09.2023., 07:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
senna66 je napisao/la: 24.09.2023., 07:25
Tako ti i treba kad si glup.
Zbog onog pod Safetom je bio maličice glup.
Zbog ovog sada je puno glup.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Vordas je napisao/la: 24.09.2023., 07:29
Checo bolje parkriraj u box jeftinije je.
Ima RB lufta unutar budžeta.
Checo nije zajebao na izlazu iz boxa pod Safetom, već na ulazu.
Poastri ub'o box, hmm!?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”