MotoGP 2023.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

U kojoj ćete mjeri pratiti ovogodišnju sezonu?

Anketa je završila: 07.04.2023., 06:25.

Sve kvalifikacije, sprintove i utrke
1
8%
Sve sprintove i utrke
0
Nema glasova.
Poneke sprintove i sve utrke
9
75%
Samo utrke
2
17%

Ukupno glasova: 12

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ovo bi bila borba Aprilia i Pecca, kao i jučer.
Ovako je samo borba Aprilia.
Za Pecca, što se tiče bodova, Martin trenutno 3., Bez tek 13.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ode Pecco u bolnicu, na dalje pretrage
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Aprilia 1-2 :klanjam:
Jorgovan treći, zaostatk za Peccom je 50 bodova.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Izgleda da je Enea prošao gore od Pecca. Frakture šake i skočnog zgloba
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kako je gadno izgledalo, čini se da je Pecco prošao bez nekakvih većih ozljeda. Pravo čudo.

Što se tiče utrke, Aprilia danas fenomenalna. Jedno vrijeme su sva tri mjesta za podij držale Aprilije.

Šteta za pad Pecca, mogli smo imati baš dobar dvoboj naprijed. Ipak, najbitnije od svega da ne bude nikakvih većih ozljeda i problema.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Aprilije su razvalile ovaj vikend, posebice Aleix, ali danas je najbitnije da je Pecco prošao bez ozbiljnijih ozljeda. Sam pad je bio dovoljno ružan, a scena kad je Binder prešao preko njegovih nogu je bila zastrašujuća. Kao što je napisao na Twitteru, danas može samo biti zahvalan.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
E sad koliko će ovaj pad utjecati na njegovu psihu u budućim utrkama?
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kako bi volio da ovo Pedrosa uzme..... :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 10.09.2023., 14:21 Kako bi volio da ovo Pedrosa uzme..... :kokice:
Jbga, napisah ovo kad je smanjivao zaostatak i bio na 0,561 za vodećim trojcem.
Kasnije je Jorgovan dodao gas, Bez uzeo Pecca (I wonder whether the painkillers have stopped working..... :klanjam: :rofl: ), zatim je to pokušao uradio i Pedrosa (zadnji podijum je imao u Valensiji 2017.), ali ipak bezuspješno, smanjivao je zaostatak, ali nije ni imao priliku da napadne kako treba.
U svakom slučaju, svaka čast za Pedrosu.
Pecco "izgubio" još 9 bodova u odnosu na Jorgovana. Razlika je 36, za Pecca.
Binder je izgledao opasno do pada, nakon kojeg je nastavio, ali sa začelja.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Zamislite da je netko prije koju godinu rekao da će 2023. Dani Pedrosa nakon 12 od 20 utrka biti ispred Marca Marqueza u prvenstvu :prcnjau: Svaka čast Daniju, vozio je fenomenalno, dovoljno je reći da je bio najbolji KTM u objema utrkama :klanjam: Žao mi je što mu je oba puta tako malo nedostajalo do podija, to bi bila baš bajkovita priča. Binder je vozio kao manijak, nevjerojatno je koliko pušta zadnji kraj u zavojima, brutalno izgleda. U nedjelju ga je agresivnost koštala, ali svejedno se na kraju dovukao do P14. Miller je poprilično loš u zadnje vrijeme, najradije bih da Acosta odmah dobije mjesto u KTM-u, a onda nek rasporede Millera, Pola i Augusta kako žele u Tech3.

Martinator je odlično iskoristio Peccovo stanje, ali teško će on tu išta napraviti kad Pecco i tjedan dana nakon ogromnog highsidea i pregaženih nogu uzme dupli P3.

Marquez je napokon uspio donijeti Hondi nešto pristojniji rezultat, ali sve su jača šuškanja da će otići. Koliko sam vidio usputno, nije zadovoljan Hondom za iduću sezonu koju je isprobao na testu u Misanu nakon utrke i rekao je da će kroz idućih par utrka donijeti odluku između triju opcija. Očito je da je jedna ostanak u Hondi, a ostale dvije moraju biti satelitski Ducatiji - VR46 neće mijenjati postavu, tako da su ostala slobodna mjesta u Pramacu i Gresiniju, s time da samo Pramac nudi najnoviji motor. KTM ionako već ima pet vozača pod ugovorom za četiri mjesta i neće dobiti dozvolu za treću ekipu, a Aprilia mi se isto ne čini kao opcija.

Ako sam dobro čuo u prijenosu, staza na kojoj bi se trebala održati iduća utrka (Buddh, bivše poprište VN Indije u F1) neće biti homologirana sve do četvrtka u trkaćem tjednu :bonk:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
KTM da je pametan je trebao kapariti Marqueza.
slika

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Acosta im je puno bitniji.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Pa imaju love za tri tvornička vozača. Marc je dokazani prvak , a to je ono što njima treba.
slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Morbidelli i službeno u Pramacu iduće sezone.

Drago mi je zbog njega. Mislim da nam ima još za pokazati u MotoGP. Zadnjih par sezone je bio u padu, zbog ozljede koljena, ali ove sezone vozi sasvim solidno. Yamaha je takva kakva je, ali Morbidelli ne vozi nešto puno lošije od Quartarara. Malo je Fabio bolji, ali u ukupnom poretku su jedan do drugog, a bodovna razlika nije velika.

Mjesta na gridu je sve manje. Od Ducatija još ima mjesta u Gresiniju, a najveće pitanje je gdje će Marc Marquez. Honda, Gresini ili pak KTM?
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Zanimljivo mi je da koliko god se Dornu optužuje da je španjolska mafija, ista ta Dorna ne želi dopustiti treću momčad KTM-u koja bi na najlakši način riješila budućnost najveće španjolske zvijezde i njihove potencijalne zvijezde budućnosti :prcnjau:

Marcu sad ne preostaje ništa osim Gresinija kao alternativa Hondi. Je li mu pametnije ostati u Hondi koja je i dalje tvornička momčad i mogla bi se poboljšati ili otići na stari Ducati koji može biti solidno konkurentan dok se nešto bolje ne otvori - ne bih znao odgovoriti :neznam:

Testarossa
Karting
Karting
Iskreno ne vidim MM na Gresiniju ni u kojoj kombinaciji. Po meni jedino pitanje je ko ce popiti otkaz u KTM. Binder ostaje, dovode Acostu i Markeza. Prvi favorit za otkaz je svakako Miller, a da li ce se rješiti Pola ili Avgusta pitanje je. Ja bih se kladio da Pol ostaje bez sjedišta. Tako da u fabrickom timu imaju BB i MM, a u Tech3 Fernandeza i Acostu.

Mislim dobicemo ubrzo razrješenje ali meni sve miriše da ce MM u Japanu saopstiti odluku i opaliti šamar Hondi za ovih zadnjih par godina.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Testarossa
Karting
Karting

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Tko onda ostaje u yamahi ? Fabio i tko još?
slika

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
@Dani Alex Rins.
Obe Repsol Honde u Q2 nadam se konačno bodovima za Mira

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Top 4 zauzeli Ducatiji, iza njih tvorničke Honde! Obje utrke počinju u 12 sati.
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... /10524045/

Honda prva iza Ducatija, KTM-ovi loši, taman još malo mozganja za Marca :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡