Neznam zašto misliš da ne bi ovo mogao izvući, uz dužno poštovanje sainzu za odličnu vožnju. Ovo je nakon monaca najteža staza za pretjecanje, ako je mogao u monzi 2019. držati hamiltona cijelu utrku i obranit par napada ne vidim kako je ovo teže.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 15:56 Leclerc je brži od Ferrarijevog dvojca, ali nema teorije da bi on ovo uspio izvući, što jest jest
Lando je imao ono jedno laktanje
Za ostalo je zaslužan Carlitos
Russell, što bi rekli pukao pod pritiskom
Bravo i za Lawsona
Narednik out, Mick ili neko treći in
VN Singapura 15.-17. rujna 2023.
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hamilton cijeli stint na mediumu ležerno 2-3 desetinke brži od Russela. Ne smiješ Hamiltona otpisati nikad.blown diffuser je napisao/la:Koliko je Hamilton zreliji od Georga u čuvanju guma kao da 100 godina vozi i samo čeka na grešku ispred, da ne spominjem Russelov radio: i wanna win. Izgorio je u želji da pobjedi
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Nisam njihov fan, ali samo se Max može mjerit s Hamiltonom po svemu. George često želi previše, a i pobjedit Lewisa je izazov kad se želiš dokazati pod svaku cijenu.blown diffuser je napisao/la: 17.09.2023., 16:00 Koliko je Hamilton zreliji od Georga u čuvanju guma kao da 100 godina vozi i samo čeka na grešku ispred, da ne spominjem Russelov radio: i wanna win. Izgorio je u želji da pobjedi![]()
"What a little star." May 26, 2012.
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Jako lako za odg.Scuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:02Neznam zašto misliš da ne bi ovo mogao izvući, uz dužno poštovanje sainzu za odličnu vožnju. Ovo je nakon monaca najteža staza za pretjecanje, ako je mogao u monzi 2019. držati hamiltona cijelu utrku i obranit par napada ne vidim kako je ovo teže.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 15:56 Leclerc je brži od Ferrarijevog dvojca, ali nema teorije da bi on ovo uspio izvući, što jest jest
Bravo i za Lawsona
Čarli nebi taktizirao kao Sainz, vec bi ostavio Norisa, onda bi ga Mečke "pojele" a onda bi i Čarli pao.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- LH44
- Formula 1
Ma Carlos je smooth operator, koja kontrola utrke, mislim lik nije nikad u životu imao ovakve situacije i čovjek iskontroliše situaciju u stilu Hamiltona 2016 u Abu Dhabiju, doslovno je istu stvar radio.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A sjeti se kako su pljuvali po njemu prošle godine.Ferrari je napisao/la: 17.09.2023., 16:02 Carlos Sainz. Sve sam već rekao oko njegove vožnje i zrelosti. Strašna utrka, jedna od najboljih vožnji koje sam vidio u recentnoj memoriji. Leclerc propao ko žeton.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
bravo za sainza. dobro takticki odradjena utrka.
ferr ipak uspio uprskati. trebali su ovdje vise izvuci.
russell, sto reci. sam pao sam se ubio.
max lijepo izvukao utrku.
lando odlican kao i ovaj novi klinac.
hamilton u pocetku tako tako, vracanje pozicija, malo grbavo sa perezom.. al na kraju izvukao sasvim dobar rezultat.
utrka odlicna vrlo dobra.
ferr ipak uspio uprskati. trebali su ovdje vise izvuci.
russell, sto reci. sam pao sam se ubio.
max lijepo izvukao utrku.
lando odlican kao i ovaj novi klinac.
hamilton u pocetku tako tako, vracanje pozicija, malo grbavo sa perezom.. al na kraju izvukao sasvim dobar rezultat.
utrka odlicna vrlo dobra.
-
Scuderia
- Karting
Kako znaš bi li taktizirao? Ovdje na forumima sve genijalciCiki-F1 je napisao/la: 17.09.2023., 16:10Jako lako za odg.Scuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:02Neznam zašto misliš da ne bi ovo mogao izvući, uz dužno poštovanje sainzu za odličnu vožnju. Ovo je nakon monaca najteža staza za pretjecanje, ako je mogao u monzi 2019. držati hamiltona cijelu utrku i obranit par napada ne vidim kako je ovo teže.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 15:56 Leclerc je brži od Ferrarijevog dvojca, ali nema teorije da bi on ovo uspio izvući, što jest jest
Bravo i za Lawsona
Čarli nebi taktizirao kao Sainz, vec bi ostavio Norisa, onda bi ga Mečke "pojele" a onda bi i Čarli pao.
- LH44
- Formula 1
Po svemu pokazanom u karijeri lik bi cijelu trku pritiskao, poderao gume i završio četvrti.Scuderia je napisao/la:Kako znaš bi li taktizirao? Ovdje na forumima sve genijalciCiki-F1 je napisao/la: 17.09.2023., 16:10Jako lako za odg.Scuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:02 Neznam zašto misliš da ne bi ovo mogao izvući, uz dužno poštovanje sainzu za odličnu vožnju. Ovo je nakon monaca najteža staza za pretjecanje, ako je mogao u monzi 2019. držati hamiltona cijelu utrku i obranit par napada ne vidim kako je ovo teže.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
CrashOverride je napisao/la: 17.09.2023., 15:01 Russell ce bit zestok. Il ce pobjedit il napravit sudar. Mislim da treceg nece bit.

Sainz ovo odlicno odradio. Odlicna provedba plana od starta do cilja uz SC i VSC nije gubio kontrolu. Ne sjecam se da je ima kakvu pogresku..
Lawson

Leclerc nekoliko pogresaka.
Dosta dobra utrka.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ne bi, nije on taj tip vozačaScuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:02Neznam zašto misliš da ne bi ovo mogao izvući, uz dužno poštovanje sainzu za odličnu vožnju. Ovo je nakon monaca najteža staza za pretjecanje, ako je mogao u monzi 2019. držati hamiltona cijelu utrku i obranit par napada ne vidim kako je ovo teže.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 15:56 Leclerc je brži od Ferrarijevog dvojca, ali nema teorije da bi on ovo uspio izvući, što jest jest
Bravo i za Lawsona
Ako bi i pobijedio danas, to ne bi uradio na način kao Carlos, već bi pokušao nabiti "nedostižnu" prednost, ali to bi bio mač sa 2 oštrice na današnjoj trci
Mislim, daj im top bolid, biće Leclerc bolji od Sainza, ne sumnjam, kao što je i bilo početkom prošle sezone, kada je ovaj bio po 20sec iza.
Ali ovakve pobjede mi više idu uz Sainza (i vozače a'la Prost, MS, Button, Alonso...)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Točno to.LH44 je napisao/la: 17.09.2023., 16:31Po svemu pokazanom u karijeri lik bi cijelu trku pritiskao, poderao gume i završio četvrti.Scuderia je napisao/la:Kako znaš bi li taktizirao? Ovdje na forumima sve genijalciCiki-F1 je napisao/la: 17.09.2023., 16:10
Jako lako za odg.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Alonso navodno imao pokidan prednji ovjes od 2. kruga utrke. Ne znam je li to tocan podatak, ali u svakom slucaju utrka za zaborav s njihove strane. Sainz potpuno zasluzena pobjeda, odlican cijeli vikend. Russellova sezona totalna suprotnost od prosle. Fali jos malo iskustva.
-
Scuderia
- Karting
Neznam baš za to da bi lec pritiskao da pobjegne norrisu. Ja mislim da ne bi jer je stvarno bilo jasno od trenutka kad je merc ušao po nove gume da je najbolji način za obranu dati ovome iza drs. Tako su se ljudi i u prošlosti znali braniti, nije to neka nova tehnika. A pretpostavljati da se leclerc toga ne bi sjetio znači izjednačavati njegov trkači iq sa nulom, što je smiješno iti pomisliti imajući u vidu kako je npr lani u saudijskoj Arabiji ili bahrainu nekoliko puta nadmudrio maxa u direktnim duelima, u objektivno težim situacijama nego danas. A ljudi zadnjih par tjedana stvarno malo previše seru po leclercu (naravno neki od njih su to jedva dočekali) iako ne vozi uopće toliko loše koliko bi čovjek ovdje čitajući komentare pomislio.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 17.09.2023., 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Tocno. Sainz nije brzi od Leclerca, ali je 10x puta bolji takticar nego Leclerc. Netko ima brzinu, a netko pamet. I sve je to ok. Definitivno podsjeca na MS ili Alonsa po tom pitanju.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 16:32Ne bi, nije on taj tip vozačaScuderia je napisao/la: 17.09.2023., 16:02Neznam zašto misliš da ne bi ovo mogao izvući, uz dužno poštovanje sainzu za odličnu vožnju. Ovo je nakon monaca najteža staza za pretjecanje, ako je mogao u monzi 2019. držati hamiltona cijelu utrku i obranit par napada ne vidim kako je ovo teže.Frantic je napisao/la: 17.09.2023., 15:56 Leclerc je brži od Ferrarijevog dvojca, ali nema teorije da bi on ovo uspio izvući, što jest jest
Bravo i za Lawsona
Ako bi i pobijedio danas, to ne bi uradio na način kao Carlos, već bi pokušao nabiti "nedostižnu" prednost, ali to bi bio mač sa 2 oštrice na današnjoj trci
Mislim, daj im top bolid, biće Leclerc bolji od Sainza, ne sumnjam, kao što je i bilo početkom prošle sezone, kada je ovaj bio po 20sec iza.
Ali ovakve pobjede mi više idu uz Sainza (i vozače a'la Prost, MS, Button, Alonso...)
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Sainzu naklon do poda.
Maestralna vožnja danas. Jedna od onih pobjeda koje se pamte.
Max danas sasvim solidan. Šteta što i Leclerc nije pao na kraju.
U Suzuki očekujem povratak na staro. Nema šanse da je tehnička direktiva odgovorna za ovo.
Maestralna vožnja danas. Jedna od onih pobjeda koje se pamte.
Max danas sasvim solidan. Šteta što i Leclerc nije pao na kraju.
U Suzuki očekujem povratak na staro. Nema šanse da je tehnička direktiva odgovorna za ovo.