https://twitter.com/RBR_Daily/status/1695448827778552247
Ali znaci...Iceman je napisao/la: 28.08.2023., 10:34Sorry krivo razumioFrantic je napisao/la: 28.08.2023., 00:02 Znači.
Ma kakav Max, prime MSa da dovedu, ne bi im pomoglo.
Možda za 2-3-4 godine, nakon što dovedu tog prime MSa.
A i to je upitno.![]()
Uopšte nisam pisao o dolasku Maxa u Ferrari, za nekoliko godina.
No!vlado je napisao/la: 28.08.2023., 22:44 Imas pravo.
Ja sam pisao u kontekstu tvoje podrske ka CL.
Sada sa boljim razumjevanjem i sto sam naucio. MS i MV definitivno pripadaju istoj kategoriji.
Ne moze se boriti protiv Red Bulla. Cuvao se za napad na Sainza. Oni se utrkuju jedni protiv drugih i najbolja mu je bila sansa za podij da se bori sa Sainzom.Ferrari je napisao/la: 03.09.2023., 16:48 Momak jednostavno nema glavu. Uopće ne želim čuti idiotarije koje će neki prosipati. OVO RADITI ŠTO JE ON DANAS RADIO JE SRAMOTA!
Neće napasti Maxa, neće braniti Pereza pa opet napasti Pereza, ali kada je prošao Max Sainza eto ga ko bik na crveno. Perez prođe Sainza, ko bik na crveno.
Pošaljem ga u 3pm nek ide vozit Williams s ovakvim stavom i mozgom. Limitirani idiot od vozača.
Neće on nikad bit prvak.Realista je napisao/la: 03.09.2023., 16:50Ne moze se boriti protiv Red Bulla. Cuvao se za napad na Sainza. Oni se utrkuju jedni protiv drugih i najbolja mu je bila sansa za podij da se bori sa Sainzom.Ferrari je napisao/la: 03.09.2023., 16:48 Momak jednostavno nema glavu. Uopće ne želim čuti idiotarije koje će neki prosipati. OVO RADITI ŠTO JE ON DANAS RADIO JE SRAMOTA!
Neće napasti Maxa, neće braniti Pereza pa opet napasti Pereza, ali kada je prošao Max Sainza eto ga ko bik na crveno. Perez prođe Sainza, ko bik na crveno.
Pošaljem ga u 3pm nek ide vozit Williams s ovakvim stavom i mozgom. Limitirani idiot od vozača.
Isto bi napravio i Max. Ako to nemas u sebi, neces nikad ni bit prvak.
Vidiš, ima i toga.zelot je napisao/la: 03.09.2023., 17:10 ako se ne varam poruka je bila "no risk" sto nije isto kao i "no overtake" ili "hold the positions".
Ja ga cak ne krivim nesto. decko se borio za postolje i vjerovao je da moze bez rizika, na ciljnoj ravnici, preteci sainza.
Po meni je momcad trebala jasno i glasno reci, nema pretjecanja a ne bez rizika. to je ts neodlucnost ferraria.
Ekipa je uglavnom krivac ali ovdje moras krivit, trebali su to presjec ali je Lec i dalje na boljem glasu u ekipi ali moras i Leclerca krivit ovdje.. Pogledas cijelu utrku, frajer nije bas nista pokusa ni u jednom trenutku osim protiv Sainza.. Jadan momcic skroz..zelot je napisao/la: 03.09.2023., 17:10 ako se ne varam poruka je bila "no risk" sto nije isto kao i "no overtake" ili "hold the positions".
Ja ga cak ne krivim nesto. decko se borio za postolje i vjerovao je da moze bez rizika, na ciljnoj ravnici, preteci sainza.
Po meni je momcad trebala jasno i glasno reci, nema pretjecanja a ne bez rizika. to je ts neodlucnost ferraria.