Charles Leclerc

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
:zubo:
https://twitter.com/RBR_Daily/status/1695448827778552247
slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Iceman je napisao/la: 28.08.2023., 10:34
Frantic je napisao/la: 28.08.2023., 00:02 Znači.
Ma kakav Max, prime MSa da dovedu, ne bi im pomoglo.
Možda za 2-3-4 godine
, nakon što dovedu tog prime MSa.
A i to je upitno. :mrgreen:

Uopšte nisam pisao o dolasku Maxa u Ferrari, za nekoliko godina.
Sorry krivo razumio
Ali znaci...

Imaju CL vise od toga sto si naveo pa nista. A je u prime formi je. Sto se da diskutirati kada vidimo sto FA radi.

Prakticno svaki vozac na gridu bi bio prvak sa najbrzim bolidom. Samo elita moze uticati toliko da se takav bolid napravi i ekipa izradi.

CL je brz i to je to. Nista vise nista manje.

Porediti MS I CL je na granici uvrjede.
No!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Porediti MS I CL je na granici uvrjede.
Slažem se.
Samo ne znam kako si uspio iz svega ovoga izvući da sam ja poredio njih dvojicu :misli: :neznam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Imas pravo.

Ja sam pisao u kontekstu tvoje podrske ka CL.

Sada sa boljim razumjevanjem i sto sam naucio. MS i MV definitivno pripadaju istoj kategoriji.
No!

Frantic
Formula 1
Formula 1
vlado je napisao/la: 28.08.2023., 22:44 Imas pravo.

Ja sam pisao u kontekstu tvoje podrske ka CL.

Sada sa boljim razumjevanjem i sto sam naucio. MS i MV definitivno pripadaju istoj kategoriji.
No!

Polako....
Sačekajmo 5-10 godina, pa ćemo onda donositi sud da li pripadaju istoj kategoriji.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic, nemoj da opravdavas svoju meksu stranu ka CL. laku noc. :pivo:
No!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Momak jednostavno nema glavu. Uopće ne želim čuti idiotarije koje će neki prosipati. OVO RADITI ŠTO JE ON DANAS RADIO JE SRAMOTA!

Neće napasti Maxa, neće braniti Pereza pa opet napasti Pereza, ali kada je prošao Max Sainza eto ga ko bik na crveno. Perez prođe Sainza, ko bik na crveno.

Pošaljem ga u 3pm nek ide vozit Williams s ovakvim stavom i mozgom. Limitirani idiot od vozača.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: AlonsoForever
Ferrari je napisao/la: 03.09.2023., 16:48 Momak jednostavno nema glavu. Uopće ne želim čuti idiotarije koje će neki prosipati. OVO RADITI ŠTO JE ON DANAS RADIO JE SRAMOTA!

Neće napasti Maxa, neće braniti Pereza pa opet napasti Pereza, ali kada je prošao Max Sainza eto ga ko bik na crveno. Perez prođe Sainza, ko bik na crveno.

Pošaljem ga u 3pm nek ide vozit Williams s ovakvim stavom i mozgom. Limitirani idiot od vozača.
Ne moze se boriti protiv Red Bulla. Cuvao se za napad na Sainza. Oni se utrkuju jedni protiv drugih i najbolja mu je bila sansa za podij da se bori sa Sainzom.

Isto bi napravio i Max. Ako to nemas u sebi, neces nikad ni bit prvak.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Charles, ljudi te sve manje vole...... nisi im više drag. :trep:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Realista je napisao/la: 03.09.2023., 16:50
Ferrari je napisao/la: 03.09.2023., 16:48 Momak jednostavno nema glavu. Uopće ne želim čuti idiotarije koje će neki prosipati. OVO RADITI ŠTO JE ON DANAS RADIO JE SRAMOTA!

Ne moze se boriti protiv Red Bulla. Cuvao se za napad na Sainza. Oni se utrkuju jedni protiv drugih i najbolja mu je bila sansa za podij da se bori sa Sainzom.

Isto bi napravio i Max. Ako to nemas u sebi, neces nikad ni bit prvak.
Neće on nikad bit prvak.

Druga stvar - izgubio je borbu.

Nek se blamira negdje drugdje, a ne da se iživljava na Ferrariju i domaćoj utrci.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ja mu ne zamjeram toliko što je imao u glavi napad na timskog kolegu i mjesto na podiju, prije team radia.
Zamjeram mu što se oglušio na timsku naredbu da se lagano dovezu do kraja u poretku kakav jeste.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni djeluje ko da obojica žele ići iz ekipe. Eno jučer Carlos uzeo pol poziciju reakcija mehaničara samo se rukuju jbte nema euforije nema skakanja grljenja, nema ekstaze brate pol na Monzi to treba da gori. Danas posle trke isto mlako nikakva reakcija zbog podijuma. Meni djeluje da su na izlaznim vratima, pogotovo Sainz koji je došao u ekipu koja je bila skroz fokusirana na Leclerca i nikad nije bio u prvom planu iako realno nije lošiji vozač od Leclerca, možda u kvalama Leclerc ima 2-3 desetinke, kroz trku su identični.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Realista
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: AlonsoForever
LH44 je napisao/la: 03.09.2023., 17:07 iako realno nije lošiji vozač od Leclerca
:facepalm:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
ako se ne varam poruka je bila "no risk" sto nije isto kao i "no overtake" ili "hold the positions".

Ja ga cak ne krivim nesto. decko se borio za postolje i vjerovao je da moze bez rizika, na ciljnoj ravnici, preteci sainza.

Po meni je momcad trebala jasno i glasno reci, nema pretjecanja a ne bez rizika. to je ts neodlucnost ferraria.

Frantic
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 03.09.2023., 17:10 ako se ne varam poruka je bila "no risk" sto nije isto kao i "no overtake" ili "hold the positions".

Ja ga cak ne krivim nesto. decko se borio za postolje i vjerovao je da moze bez rizika, na ciljnoj ravnici, preteci sainza.

Po meni je momcad trebala jasno i glasno reci, nema pretjecanja a ne bez rizika. to je ts neodlucnost ferraria.
Vidiš, ima i toga.
Opet znači, krivi debili iz ekipe :rofl:
Šalu na stranu.
Ako mu nije uspjelo preticanje prije team radia, nakon toga su trebali "bring the cars home" i tjt.

Ruku na srce, Karlo bolji čitav vikend.

Vezano za post iznad, Karlo jeste "pametniji", bolje se snalazi na mokrom/promjenjivom, Čarli je generalno brži, i u trci i u kvalama (u kvalama malo više). Čarli me nervira što ima problem motivacije kada je auto malo lošije (Karlo i tada isporuči, manje-više, kako treba), međutim kada je auto bolje/najbolje, ja uopšte nemam sumnju da je Čarli tada bolji.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Max Verstappen
Samo zna se glavati sa momcadskim kolegama sta nije tako napadao Maxa ili branio se od Checa..jbt govnar stvarno..
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Leclerc nema mozga. Ne zna gdje je limit auta. Očito ne poštuje momčad koja mora bit autoritet. I usprkos talentu, da, Carlos Sainz je bolji vozač ukupno gledano.

Leclerc može bljesnuti bolje. Idući vikend će razbit bolid.
"What a little star." May 26, 2012.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 3 mj
Oštra je borba izmedju Russela i Leca za najglupljeg vozača na gridu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
zelot je napisao/la: 03.09.2023., 17:10 ako se ne varam poruka je bila "no risk" sto nije isto kao i "no overtake" ili "hold the positions".

Ekipa je uglavnom krivac ali ovdje moras krivit, trebali su to presjec ali je Lec i dalje na boljem glasu u ekipi ali moras i Leclerca krivit ovdje.. Pogledas cijelu utrku, frajer nije bas nista pokusa ni u jednom trenutku osim protiv Sainza.. Jadan momcic skroz..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Stvarno se nadam odlasku Leclerca, iako će se prije dogoditi odlazak Sainza.
Lik je jednostavno ograničen u glavi.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡