VN Nizozemske 25. - 27. kolovoza 2023.
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Nevolim kad vozaci kazu nema gripa. Pa nema da jer je kisa, zato vozi sporije a ne kao da je suho pa se cudis da si se razbio u zid
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Vidljivost je nikakva, a morao bi biti saftey car zbog razbijenog Zhoua. A ni full wet gume nisu svemoguće da mogu voziti po bilo čemu, pogotovo kad kiša kompromitira ground effect...
You should never underestimate the predictability of stupidity
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
tomz je napisao/la: 27.08.2023., 16:38 Seems so...
Više sam aludirao na činjenicu da se Wet gume više skoro i ne koriste. U smislu da čim su uvjeti za Wet gume, utrka se prekida...

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
tomz
- Formula 4
- S nama već: 7 god 3 mj
I sad ćemo čekat ko idioti da se vrijeme popravi, a onda će veleumovi pustit utrku iza safeta. Tako će se voziti jedno 4-5 krugova da se staza osuši, safet će ući, i nakon toga nam ostaje ~2 kruga utrkivanja di će netko od ovih nubova za kišu izletit i opet prekinit utrku. Odoh.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Malo troši, ima velik gepek. Pravi lubeničar za 20 godina.Frantic je napisao/la: 27.08.2023., 16:38 Otkud FAUVE da je medical car?
Priprema za Audi, možda?
Ali zašto onda nije Audi medical car?
BTW, moderna F1 mi sve više i više postaje sranje
"What a little star." May 26, 2012.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Tesko je to zbog nivoa goriva u bolidima. Vracaju zadnji poredak zadnjeg odradjenog sektora. Tako rekose na Sky.Dani je napisao/la: 27.08.2023., 16:40 Ako se poredak vraća na 63. krug onda bi bilo u redu da i utrku vrate ta dva kruga, a ne da gubimo 2 kruga bezveze.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Šljunak i techpro ograda je zakon.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Luca Badoer
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Marussia
Razumijem al opet ne razumijem. Vjerojatno bi se odvozila utrka do kraja pod safetom i to je to. Ali ostaje pitanje da nije doslo do safeta da li bi se utrka prekinula iovako i ionako. E, to me muci...i zato lagano i lagano driftam u smjeru odustajanja vec par mjeseci...
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Take a chill pillFrantic je napisao/la: 27.08.2023., 16:56 Joj i ova dva debila![]()
Ovaj u narandžastom odijelu i ovaj što izigrava maskotu lava
Sve me nervira![]()

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Kaj se ceka... Ajmo.. interice, standing start i zavrsit to..
Fernando is faster than all of you