Frantic je napisao/la: 27.08.2023., 16:04
Neka "testira"
Sainz od priče oko produženja stinta, expresno u box
Edit
Falim te Bože, trebalo im je 20 krugova da skontaju
Testira jedino živce nas iza ekrana
A Ferrari ima input lag od jedno pola sata.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Možda Carlos ubode podij ako izdrže gume.
EDIT:
Teško. Alonso skida brzo vrijeme.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
monkeyseat je napisao/la: 27.08.2023., 16:12
Možda Carlos ubode podij ako izdrže gume.
EDIT:
Teško. Alonso skida brzo vrijeme.
Da, uzeće ga
DRS i laganini
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
monkeyseat je napisao/la: 27.08.2023., 16:16
I prođe Nando.
Ma Karlo je na P4, zbog toga što su Mclareni, Benzovi i Čarli usrali motku, što jučer/što dana, kako koji (neki i jučer i danas)
Biće kiše, izgleda
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 27.08.2023., 16:19
Ma Karlo je na P4, zbog toga što su Mclareni, Benzovi i Čarli usrali motku, što jučer/što dana, kako koji (neki i jučer i danas)
Biće kiše, izgleda
Ma da. Jedino tako i mogu bit visoko. Možda još kiša zakomplicira sam kraj pa bude i neki kinder surprise
Gasly prešao Carlosa, a i Sir Crickeya. Hard je dao svoje. Sad će on na full wet do kraja. Ipak je Đorđe Sijerković.
Steta na crvenoj zastavi, da se bar zhou malo kasnije razbio
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna