Scuderia Ferrari
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Odlična im je livreja u WEC-u, sjajno se slažu žuti detalji s crvenom i crnom, kao što smo uostalom i vidjeli lani na Monzi u F1. Bilo bi super da stalno imaju livreju s malo žute.
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Što se tiče boja u F1 meni je najbolje leglo ovo što Ferrari ima zadnje 2 godine crveno crnom kombinacijom. To mi je bilo lijepo još od kraja 80ih i početka 90ih. Nije mi se sviđalo kada su počeli pretjerivati s bijelom bojom. Jedno je kada smo imali brand Marlboro, ali kasnije je bijela boja bila nepotrebna. Ovo na WECu je bilo OK, ali nisam siguran kako bi to bilo na bolidu F1.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Sainz je bivši rekao bih, ili sad ili za godinu dana. Vjerojatno na mjesto Zhoua ide.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Nevezano za Leclerca, mislim da je Sainz bivši u Ferrariju i sad karte baca na Audi. Sauber će se vjerojatno riješiti Zhoua i tu vidim mogući transfer.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Elkanne, Elkanne, pa ko ti je ovo radio, moj Elkane
Debil, umjesto da ganjaju i vrbuju tehnička lica (on i/ili Fred).....
'Ta će im Hamdija?
Misle da bi sa Ferrarijem mogao imati "treću sreću"?
Složio bi se sa @Vetmom za Karlita.
Moglo bi se desiti nešto tako.

Debil, umjesto da ganjaju i vrbuju tehnička lica (on i/ili Fred).....

'Ta će im Hamdija?
Misle da bi sa Ferrarijem mogao imati "treću sreću"?

Složio bi se sa @Vetmom za Karlita.
Moglo bi se desiti nešto tako.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Vjerujem u čuda, pa i za Hamiltona u Ferrariju. 2024. ili u nešto daljoj budućnosti? Svejedno.
Zamislite, ovogodišnja Monza i objava Hamilton u Ferrari. Bum!!
Zamislite, ovogodišnja Monza i objava Hamilton u Ferrari. Bum!!
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Zamisli da nakon Alonsa, Vettela i Kimija nisi naucio nikakvu lekciju. To stvarno moras biti tezi biser. Al realno dovođenje Hamiltona, ako se ikad dogodi je cisti marketinski potez za obje strane. Zamisli naslovnicu: Ferrari doveo sedmerostrukog prvaka da s njime skine vlastitu legendu sa trona. Vauu stvarno zvuci magicno.
- Unwoken European
- Karting
Kada naprave dobar automobil i Leclerc će biti prvak. Trebaju oni "Hamiltona", ali ne kao vozača nego kao vođu ekipe i trebaju Hamiltone na svim bitnim pozicijama, kada se to ostvari LEC će biti prvak s 18 pobjeda u sezoni.
- vlado Verified
- Formula 1
Ja duboko sumnjam da je LH vodja. Prije bih Albona izabrao nego Lewisa. Lewis nije inspiracija.Unwoken European je napisao/la: 16.08.2023., 15:53 Kada naprave dobar automobil i Leclerc će biti prvak. Trebaju oni "Hamiltona", ali ne kao vozača nego kao vođu ekipe i trebaju Hamiltone na svim bitnim pozicijama, kada se to ostvari LEC će biti prvak s 18 pobjeda u sezoni.
Kako stvari stoje CL ce postaviti rekord po broji PP bez titule koji nikada nitko nece srusiti. Hej, i to je uspjeh.
No!
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kako Albon može biti veća inspiracija od Hamiltona...
- vlado Verified
- Formula 1
Veci je vodja. To sam mislio.
Lewis je umjetna inspiracija. Poznato je da je on u svome svijetu. Nije on kao veliki Michael.
Da dodam. Ne vjerujem da bi rezlutati bili drugaciji za vrijeme Mercedes domanicaje da je bilo koji kvalitetan vozac bio na mjestu Lewisa.
No!
- Unwoken European
- Karting
Nisam mislio doslovno dovesti Hamiltona na poziciju vođe. Čitajte između redaka. Mislio sam da treba dovesti dokazane svjetske mange u Ferrari na svaku poziciju. Ferrari je THE EKIPA. Znači ako su oni galacticosi onda se zna da najbolji aerodinamičar mora doći u Ferrari ma koliko da košta, najbolji stručnjak za motor i baterije također, najbolji stručnjak za izbor strategije i brzinske odluke. Dakle kada se pokaže njihova ekipa pored zida tamo moraju sjediti ljudi od kojih se svima gaće tresu.
- vlado Verified
- Formula 1
Nema strucnjaka sa par grama moza koji ce preci u Ferrari. Oni su na drugim pozicijama. Ferrari ne nudi nista osim rizika da "strucnjak" ispadne klaun.
Ferrari je proslost. Drzi ih samo politicki uticaj. I uzasni cestovni modeli koji su rezervisani za nove miljardere.
Sramota su svima nama nama koji smo imali njihove postere na zidovima. Gnusno ih je gledati. Odvratni su na celu sa CL.
Apsolunto najgora ekipa na gridu. Bodovi ne govore sve.
Ferrari je proslost. Drzi ih samo politicki uticaj. I uzasni cestovni modeli koji su rezervisani za nove miljardere.
Sramota su svima nama nama koji smo imali njihove postere na zidovima. Gnusno ih je gledati. Odvratni su na celu sa CL.
Apsolunto najgora ekipa na gridu. Bodovi ne govore sve.
No!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakav crni politički uticaj Vlado?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Uh Vlado, što se ti nalupa i nadrobi
Stvarno si takvog stava??
Ajde da si rekao da su postali "vic" od ekipe (kao što jesu), ali da ih je gnusno gledati, ne kontam.....
Problem Ferrarija i stručnjaka je prvenstveno lokacija (Italija) a ne neki "strah da se postane klaun".
Drugi problem je lik na čelu firme (ne Fred, već onaj dilber Elkann).
Bili su još veći vic, kada su im dolazili, redom, JT, MS, RB i RB, ali su im ipak došli.
Tada je glava bio LDM, a stari Agneli je bio u FIATu.
Što se tiče CL-a, ne znam, možda nije cvjećka, ali stavljati njega na čelo ekipe, uz potencioniranje neke odvratnosti mi je ono....., isto ne kontam.
I Ferrari nije prošlost. Bez Ferrarija Formula 1 neće izgledati ni blizu isto (neko bi bio sklon reći da bi sport propao na niske grane mal' te ne, ukinuo bi se).
RB možda ode nekad iz sporta, za Benz je ta šansa još veća,....., Ferrari, a-a, teško, vrlo teško....
Glede cestovnih auta, SUV je jedini koji je većini "svijeta" pobezveze (kao i s i ostali SUVovi, kod tih luksuznih i ultraluksuznih brandova, mada ima masa bogatih likova koji se pale na takvo nešto). Sve ostalo su prvoklasni slatkiši....

Stvarno si takvog stava??
Ajde da si rekao da su postali "vic" od ekipe (kao što jesu), ali da ih je gnusno gledati, ne kontam.....
Problem Ferrarija i stručnjaka je prvenstveno lokacija (Italija) a ne neki "strah da se postane klaun".
Drugi problem je lik na čelu firme (ne Fred, već onaj dilber Elkann).
Bili su još veći vic, kada su im dolazili, redom, JT, MS, RB i RB, ali su im ipak došli.
Tada je glava bio LDM, a stari Agneli je bio u FIATu.
Što se tiče CL-a, ne znam, možda nije cvjećka, ali stavljati njega na čelo ekipe, uz potencioniranje neke odvratnosti mi je ono....., isto ne kontam.
I Ferrari nije prošlost. Bez Ferrarija Formula 1 neće izgledati ni blizu isto (neko bi bio sklon reći da bi sport propao na niske grane mal' te ne, ukinuo bi se).
RB možda ode nekad iz sporta, za Benz je ta šansa još veća,....., Ferrari, a-a, teško, vrlo teško....
Glede cestovnih auta, SUV je jedini koji je većini "svijeta" pobezveze (kao i s i ostali SUVovi, kod tih luksuznih i ultraluksuznih brandova, mada ima masa bogatih likova koji se pale na takvo nešto). Sve ostalo su prvoklasni slatkiši....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”