@Sarma
Pa Leclercu, brate mili
Ne znam zaŔto uopŔte dvojite oko toga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
āŗ Prikaži āSpoilerā
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozaÄa sa preko 100 nastupa, za Äije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se veÄ ne nalazi i u imenu.
Utrka relativno dosadnjikava s obzirom na to kako je vikend izgledao do sada, ali to je tako.
Max opet sabio, jadni Perez ni sam ne zna kako je ovaj raŔirio 22 sek u 27 krugova.
Leclerc napokon odradio jednu dobru utrku za podij, kao i Ferrari. Bili su pravovremeni u reakciji i na kraju bez problema ostali ispred Hamiltona. Alonso imao malo sreÄe s incidentom Sainza koji mu je blokirao cijeli midfield na poÄetku i tako je otvorio neuhvatljivu prednost.
IzmeÄu Sainza i Piastrija, ja krivim Piastria. IÅ”ao je u prostor koji Äe se uvijek zatvoriti, povijesno uopÄe ne želiÅ” biti tamo. Carlos je kasno krenuo u potez, ali nije bilo niÅ”ta grozno.
Uglavnom Å”teta za Carlosa. Norris nekako izvukao P7 iako je McLaren izgledao užasno sporo, pogotovo na ravnicama. OÄito su setup bacili na kiÅ”u s krilima.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Opet nastradao pehar, ali Lando ovaj puta nije krivac :-)
I Å rafciger ima zanimljive izjave:
Szafnauer: You can't get nine women pregnant and hope for a baby in a month
ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
Ono u prvoj krivini je trkaÄi incident jer su obojica iÅ”li u isti prostor ne raÄunajuÄi na ovog drugog. Hamilton je tu imao sreÄe da i njega nisu pokupili.
MSC je napisao/la: 31.07.2023., 14:01
Ja moram priznati da one koji krive Sainza u ovoj pompi koja se nepotrebno stvorila baÅ” i ne shvaÄam kao racionalne fanove.
Prijedlog za Liberty Mediu je da uvedu telefonsko glasovanje fanova za svaki incident pa da rulja bira koga Äe razapet. Oh, wait...
Ma ne znam da se iko ikad guro u La Source a da nije dobio po pici tako da 60:40 za Piastrija.
Doduse i ja sam na prvu lano saincu sve po spisku, al ponovo kad gledam ipak nije tako
Ne znam, ja ne vidim kako je Piastri trebao oÄekivat da Äe Sainz presjeÄ cijelu stazu slijeva na desno zato Å”to se prekoÄio pa je morao izbjegavat Hamiltona
Dobro jest u pravu da nisu bili poravnati ni u jednom momentu, ali Sainz je tu viÅ”e izbjegavao Hamiltona, a Piastri nije ni oÄekivao da Äe Sainz odjednom skrenut prema apexu. TrkaÄi incident kako god okrenem. Hamsta dobro proÅ”ao da i njega nisu pokupili kao Max Ferrarije 2016.
LH44 je napisao/la: 31.07.2023., 21:20
kao Max Ferrarije 2016.
Sebastian je njih skupio
Ne nego je Max uletio ko torpedo + odradio joŔ par gluposti tokom trke koje mu se tad nisu obile o glavu niti je bio adekvatno kažnjen. Evo baŔ upalio snimak Spa 2016 i na prvu sam pomislio da vozi Dan Ticktum, a ne Max Verstappen
LH44 je napisao/la: 31.07.2023., 21:20
kao Max Ferrarije 2016.
Sebastian je njih skupio
Ne nego je Max uletio ko torpedo + odradio joŔ par gluposti tokom trke koje mu se tad nisu obile o glavu niti je bio adekvatno kažnjen. Evo baŔ upalio snimak Spa 2016 i na prvu sam pomislio da vozi Dan Ticktum, a ne Max Verstappen
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
I Max i Kimi bi prosli zavoj da Seb nije odlucio da je sam na stazi.