Formula 2

WEC, WRC, Indy...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Slična velika razlika između timskih kolega u ART-u u prve dvije kvalifikacije, samo u suprotnim ulogama ovaj put...

Prošlu utrku 0.751 u korist Pourchairea, sada 0.745 u korist Martinsa. Samo što su ovaj put prvi i treći.

Ali i dalje izgleda da imaju nešto što drugi ne znaju. Opet ubjedljiv pp.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Odavno ne vidjeh ovoliko pretjerano ambiciozan pokušaj preticanja kao ovaj Theov nad Bearmanu.

Kakva dobra scena startno-ciljnoj ravnini, 3 bolida uporedo. :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne mogu reći da me itko impresionira u prvenstvu u kojem nakon dvije runde vodi Ralph Boschung :-|

Realnost je da na ovogodišnjem gridu nema baš nekog za koga se može reći da je veliki F1 potencijal, dosta je tu ponavljača, a ni ovi koji su stigli iz F3 koji su koliko-toliko bolji nisu zasad ostavili značajan trag. ALI, kakvi god da jesu, bolje od Boschunga moraju :mrgreen:

Martins (od kojeg nisam ni puno očekivao) mi je od svih možda ostavio najbolji dojam, ali i on je jučer prokockao solidan plasman izvrtanjem. Bearman nije imao sreće u sprintu, a u glavnoj utrci se isto sam izvrtio, Maloney je kiksao u kvalifikacijama, ali se ovog puta u utrkama nije popravio kao u Bahreinu, Hadjar nije pokazao ništa specijalno... Sve skupa vrlo tanko.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Boschung ima dobar bolid ove sezone, sudeći po neiskusnom kolegi. Ali ni ja ne vidim neki potencijal u ovim višegodišnjim ponavljačima. I Martins ima sreće što ima možda i najbolji bolid/ekipu ove godine, barem trenutno. I on je rookie u F2, ali ima i godina...

Meni je Hauger bio dobar. Sa 15-og na 5-o, sa standardnom strategijom.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ako je za suditi po F2, nije dobro biti na čelu poretka :mrgreen: Na startu se prije prvog zavoja sudarila prva trojica (Verschoor, Maloney i Martins), a zatim su prva dvojica imala kontakt u zavoju i obojica su morala završiti utrku. Kasnije je bilo relativno mirno što se tiče incidenata, a onda se pri kraju razbio Nissany, nakon toga na restartu opet kaos u vrhu, prva dvojica samostalno završila u zidu u prvom zavoju (Hauger i Martins), a onda se još Daruvala zabio u Martinsa (on je bio P5 na restartu mislim), prošao je "kroz" njega, odnosno podvukao se ispod bolida.
https://twitter.com/TomP1Bellingham/status/1652281672233091072 Vodstvo naslijedile Preme (Vesti i Bearman), a zatim je prije prekida Bearman napao i prošao u vodstvo te tako osvojio prvu pobjedu. Bilo je dosta kaosa, ali i prije toga je pokazao odličan tempo, što ne čudi s obzirom na to s kakvim je bolidom osvojio pole.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mislim da je Bearman jedini maloljetnik sa duplom pobjedom na jednom vikendu
Fittipaldi na kraju nije znao koji je pa ga na TR obavijestili da je drugi
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Medo rasturio vikend, navodno nitko dosad u F2 eri nije pomeo sve sesije u jednom vikendu, a kažu tviteraši da su to zadnji napravili Piquet Junior i Rosberg u GP2. Nastavi li ovim ritmom, u borbi je za naslov, sad je četvrti na -24. Vodstvo je nakon užasnog vikenda za Iwasu preuzeo Siroti stolac, a drugi je Vesti. Razmaci su mali; 3 odnosno 7 bodova. Jako lijepo pretjecanje Fittipaldija za P2 :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pa mogao si onda i Vestija nazvat "Zapadni" ili "Zapadnjak" :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ma to bi bilo previše, ovi su baš očiti, pogotovo kad Jacques rastegne to na "poooor chaaiiir" :zubo:

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Opa! Mlađi brat Leclerc nastavlja obiteljsku tradiciju zabijanja u ograde na kvalifikacijama na domaćoj stazi!

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Nije baš neka tradicija kad se Charles u Monaku u kvalifikacijama dosad razbio jednom

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
jenson je napisao/la: 26.05.2023., 18:35 Nije baš neka tradicija kad se Charles u Monaku u kvalifikacijama dosad razbio jednom
Mislim da je misao stala sa zabijanjem u ogradu, nastavak recenice je upotpunio pricu.

Charles je u Monaku samo jednom razbio Laudin Ferrari.
Fino Alla Fine

Takagi
Karting
Karting
Ima netko link za F2 utrku danas ? Molio bi u dm ako se tko nađe , hvala :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Vesti u pohodu u zadnjih desetak krugova :kokice:
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Pogledo kraj utrke. Bilo zanimljivo, fora mi je bilo kako vesti s raspadajućim softom sve pokušava da prestigne iwasu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Očito ovo nije vikend za braću Leclerc. Arthur je upravo ostao bez stražnjeg desnog kotača nakon boxa.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vrlo zanimljiv kraj, prvenstveno zbog 2 Safeta, pravog i "zamišljenog".
Na kraju, sa kontra strategijom, pobijedio "domaći" vozač, u svojoj (domaćoj) ekipi, pred brdom navijača, u narandžastim bojama....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Medo 2 odlična poteza, zatim greška i sad pada u tempu....
Vesti daleko naprijed

BTW, kiša je
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Daruvali otpao headrest dok je bio u vodstvu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Vodiš i odleti ti naslon za glavu iss
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡