To si u pravu za Martina, oko tih nekih situacija. Ipak je on bio aktivan vozač dugo vremena.
Meni je Crofty nekako najjadniji.

Slažem se, Crofty je dosta nestručan kod sudara i strategija. Posebno strategija, primjetio sam da svaki puta kada pokuša komentirati odabir gume neke momčadi, uvijek se obrati Brundelu s velikom dozom nesigurnosti u svoju procjenu, puno puta djeluje zbunjeno,za vrijeme utrke pokušava shvatiti nešto što bi komentator F1 trebao znati. No dobro, barem ne pametuje, tu neku stručnu stranu prepušta Brundelu. Meni bi dream team bio Blaž i Brundle.Frantic je napisao/la:@senna66
To si u pravu za Martina, oko tih nekih situacija. Ipak je on bio aktivan vozač dugo vremena.
Meni je Crofty nekako najjadniji.![]()
otkad je to kažnjivo daj molim te reci mi... ne lupetaj bgti!!!Ferrari Maniac je napisao/la:Kazna za to što se vozio dok mu je dio visio s bolida - što je kažnjivo. Taj isti dio je mogao puno gorom putanjom otpasti i pogoditi neki osjetljiviji dio Haasa i upropastio bi utrku Romainu, ali izgleda da je Mečka već drugi put ovaj vikend nedodirljiva za kazne...HeatBlast44 je napisao/la:kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaš ?Ferrari Maniac je napisao/la:(koji se 2. pt ovaj vikend izvukao od zaslužene kazne).
I ne, ne zajebavam se.
Ima heat ova tema obrađena u pravilniku sigurno, znam da sam nekad čitao nešto o tome, neda mi se tražit, na poslu samHeatBlast44 je napisao/la:otkad je to kažnjivo daj molim te reci mi... ne lupetaj bgti!!!
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
To je oduvijek kažnjivo, čak su napomenuli i u studiju da im je čudno što FIA nije reagirala na to, a bilo je već bezbroj kazni na toj osnovi. Tako da jedini koji "lupeta" si ti..... bgti....HeatBlast44 je napisao/la:otkad je to kažnjivo daj molim te reci mi... ne lupetaj bgti!!!Ferrari Maniac je napisao/la:Kazna za to što se vozio dok mu je dio visio s bolida - što je kažnjivo. Taj isti dio je mogao puno gorom putanjom otpasti i pogoditi neki osjetljiviji dio Haasa i upropastio bi utrku Romainu, ali izgleda da je Mečka već drugi put ovaj vikend nedodirljiva za kazne...HeatBlast44 je napisao/la: kakva kazna, za prvu krivinu ? zajebavaš ?
I ne, ne zajebavam se.
Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk