F1 tires are not reused. For safety reasons, Formula 1 teams must use new tires at each Grand Prix weekend. Pirelli will always bring new tires to each Grand Prix and old tires will not be reused at a new event, and instead will be recycled as fuel in a UK cement factory. This is mainly done for safety reasons.
VN Mađarske 21.-23. srpnja 2023.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Gledo nekad neš na yt i vele sve ide nazad. Ssd guglam kaže
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Danica ?
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Katastrofa..luke flywalker je napisao/la: 22.07.2023., 17:49 Gledo nekad neš na yt i vele sve ide nazad. Ssd guglam kažeF1 tires are not reused. For safety reasons, Formula 1 teams must use new tires at each Grand Prix weekend. Pirelli will always bring new tires to each Grand Prix and old tires will not be reused at a new event, and instead will be recycled as fuel in a UK cement factory. This is mainly done for safety reasons.
A brija na zeleno.. A gume starije tjedan, dva, tri, mjesec ne valjaju..
Fino Alla Fine
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Isto sam pomislio kad sam gledao klip.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Jel je? Ima baš onaj američki naglasak, ali se iz razgovora kuži da ima znanja o autoutrkama.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@HarKl
Jesi ziv
Nema te ko ni Mercedesa
Jesi ziv

Nema te ko ni Mercedesa

Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Vozila Indycar, Nascar, Endurance utrke... za jednu ženu zavidna trkaća karijera. Ima čak jednu Indycar pobjedu.Dani je napisao/la: 22.07.2023., 18:58Jel je? Ima baš onaj američki naglasak, ali se iz razgovora kuži da ima znanja o autoutrkama.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Prijavio sam ovo Jeleni Veljači
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Injoy
Bio je sexy lap. Ne sexy kao neki ali eto nek bude seksi. Nakon tolike pauze moze uc u tu kategoriju.
Fino Alla Fine
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Bravo Lewis.
Jazavac uzeo kolegu sa skoro sekundom. Not bad.
Imam ocjecaj da ce ga pojesti do kraja godine. Treba mu samo deveto mjesto da udupla bodove ekipi.
RB ne moze docekati da zamjeni Pereza. Nema sanse da ce on voziti sljedece godine. Sudbina mu je zapecacena. DR ladno to mjesto uzima.
On je uvjerljvio najgori drugi vozac od kako pratim f1. Mislim na ere dominacije. Ovo sto on radi je srmotno za rb.
Jazavac uzeo kolegu sa skoro sekundom. Not bad.
Imam ocjecaj da ce ga pojesti do kraja godine. Treba mu samo deveto mjesto da udupla bodove ekipi.
RB ne moze docekati da zamjeni Pereza. Nema sanse da ce on voziti sljedece godine. Sudbina mu je zapecacena. DR ladno to mjesto uzima.
On je uvjerljvio najgori drugi vozac od kako pratim f1. Mislim na ere dominacije. Ovo sto on radi je srmotno za rb.
Zadnja izmjena: vlado Verified, dana/u 22.07.2023., 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
No!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Sexy wicked lap.Frantic je napisao/la:Na godišnjem sam.![]()
Je li bio sexy lap?
Pitam za prijatelja.![]()
Koji je isto na godišnjem?
Kasnije pogledam snimak.
Čak mu ni sunce nije zasmetalo

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Tačnije bi bilo, ko ni ćevapa na Baščaršiji
- vlado Verified
- Formula 1
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Je, ako gledaš Ricciardovo Q2 vrijeme naspram Tsunodinog iz Q1, što nema nikakvog smisla. Razlika između njihovih najbržih Q1 vremena je samo 0.013 sekundi, stoga je ipak prerano za zaključiti tko će koga pojesti.vlado je napisao/la: 22.07.2023., 20:32 Jazavac uzeo kolegu sa skoro sekundom. Not bad.
Naravno, odličan je znak za Ricciarda da je već u prvim kvalifikacijama al pari s kolegom koji je cijelu sezonu proveo u tom bolidu i natamburao je prijašnjeg kolegu, ali ja bih ipak pričekao prije svega današnju utrku, a onda još nekoliko njih prije donošenja zaključaka o Ricciardu. Meni je drag, volio bih da se vrati u svoje najbolje izdanje i siguran sam da ga RB nije bez razloga stavio u bolid - niti bi ga stavili samo zbog jednog testa niti bi ga toliko hvalili po medijima da u podacima nisu vidjeli potencijal, ali ne smijemo zaboraviti kako je izgledao u McLarenu.
Perezu se mjesto svakako trese, ako se naglo ne vrati u formu od prije Monaka, mogao bi njega i Tsunoda zamijeniti dogodine ako bude uvjerljiv protiv Ricciarda.