VN Velike Britanije 07.-09. srpnja 2023

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Kufare je napisao/la: 09.07.2023., 17:47 Što je bilo sa strollom danas? Molio bih jednog kvalitetnog momka imenom Avalon da mi objasni ovaj nastup danas?
Meni je nejasno kako ti jos nisi izletio sa foruma
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
luke flywalker je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 09.07.2023., 17:36 Odavno se nije McLarenov bolid nije gledao ovako, Hamilton je odmah poletio

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Nadam se da nije puno potrošeno na katering slika

Zadovoljan.
Koga briga ionako nemamo šta izgubit, vidjeli smo kako su limenke prošle, samo nek troše preko limita al nek bar bolid leti to je najbitnije

slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
McLaren odlican. Bas mi zao Piastrija. Nista nije falio i ispade mi prvi podij. Rookie. Steta. :(
Jos od Mercedesa izgube podij.
Ferrari je van svake konkurencije i komentara, nemam se volje ni sprdat.

Steta jos jednom za Piastrija.
Fino Alla Fine

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Vozio je odlično i nije puno zaostao za timskim kolegom. Nadam se da će McL zadržati formu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

LH44
Formula 1
Formula 1
Dobar Piastri iznenadio me ovaj vikend, nije zaostajao za Landom dobar tempo izgleda da sam pogriješio u vezi njega i da se radi o jako kvalitetnom vozaču

slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
dobra utrka. sve pohvale piastriu i landu. odlican su posao odradili pogotovo na kraju kada su zadrzali mercedese na softu.

max standardno, perez isto, ferr isto

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Testarossa je napisao/la:
Kufare je napisao/la: 09.07.2023., 17:47 Što je bilo sa strollom danas? Molio bih jednog kvalitetnog momka imenom Avalon da mi objasni ovaj nastup danas?
Meni je nejasno kako ti jos nisi izletio sa foruma
I šta onda?
Opet će lik napraviti nalog i nastaviti da truje.
A pitanje mu je na mjestu, šta bi sa $trollom danas? slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Max dominantan, tu dileme nema iako mi je drago da nije odmaglio naprijed. Perez će jos na kraju u dominantnom autu otkaz dobit.

Volio bih vidjeti još uspješnog McLarena. Danas je ovo bila erupcija veselja i lijepo da je doma. Tim izvukao maksimum, vozači na nivou. Nadam se da je bolid dobar i na sporijim stazama.

Lewis isto dobar danas, a Russell je imao neki tipičan komentar kad je vidio da je iza Lewisa nakon SC. Sjajan vozač, ali radi te prgavosti ga ne favoriziram. Lewis je dosadan s best crowd, ali ovaj je bas do boli prepotentan.

Williams isto malo zivnuo, skoro i noob do bodova došao, a Alex sjajan.

Ferrari u top 10. ❤️
"What a little star." May 26, 2012.

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
Kontam da bi filmska ekipa s Brad pittom napravila bolji posao od ferrarijevog pitwalla

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
MSC je napisao/la: 09.07.2023., 19:30 Max dominantan, tu dileme nema iako mi je drago da nije odmaglio naprijed. Perez će jos na kraju u dominantnom autu otkaz dobit.

Volio bih vidjeti još uspješnog McLarena. Danas je ovo bila erupcija veselja i lijepo da je doma. Tim izvukao maksimum, vozači na nivou. Nadam se da je bolid dobar i na sporijim stazama.

Lewis isto dobar danas, a Russell je imao neki tipičan komentar kad je vidio da je iza Lewisa nakon SC. Sjajan vozač, ali radi te prgavosti ga ne favoriziram. Lewis je dosadan s best crowd, ali ovaj je bas do boli prepotentan.

Williams isto malo zivnuo, skoro i noob do bodova došao, a Alex sjajan.

Ferrari u top 10. ❤️
Najbitnije! Veseli me stabilnost tih rezultata! Da, Williams je bio malo bolji, ali dva bolida u Top 10 je jako dobar rezultat! Forza!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Max može do kraja sezone biti svaku trku P2 i osvojit naslov. Možemo baciti oklade na koliko trka prije kraja će ga potvrditi. Moguće da taj rekord padne.
"What a little star." May 26, 2012.

LH44
Formula 1
Formula 1
Ako Checo ovako nastavi onda već na Suzuci bi mogao past naslov, jer će Max sa trenutnih 99 nabit 160-170 bodova prednosti i onda ostane 6 utrka do kraja i nemoguće stići. Najviše se može odužiti do Meksika, ali bolje za Checa da bude prije nego u Meksiku

slikaslika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
MSC je napisao/la: 09.07.2023., 22:35 Max može do kraja sezone biti svaku trku P2 i osvojit naslov. Možemo baciti oklade na koliko trka prije kraja će ga potvrditi. Moguće da taj rekord padne.
Možda će nadjebat 2002 sezonu. 11 od 17 utrka je bilo odvoženo kad je Schumacher osigurao titulu.

Ustvari ako gledamo po broju utrka, 6 Max možda u uspije, 150 bodova pobjeć svima poslije Japana sasvim moguće, vjeć je odmako 99.

Ako gledamo procentualno dokle je odmakla sezona onda malo teže, ispadne vikend Italije, 8 utrka do kraja tj 200 poena sa se odljepi.. teško.

Sad je manje odustajanja i kvarova pa ne možeš računat na dnf protivnika pa tako odmać dosta poena odjednom.. al možeš zato na ispadanje u q1 5 utrka zaredom :cool:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
al možeš zato na ispadanje u q1 5 utrka zaredom :cool:
Checo nije ispao 5 puta zaredom u Q1
Ali zato 5 puta zaredom nije prošao u Q3 :zubo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori