MSC je napisao/la: 08.07.2023., 21:40
Svejedno, u Q2 bez DRSa je taj bolid manje impresivan bio.
Ono što ću ponoviti danas, a rekao sam ranije - meni je uz Maxa zapravo Lando najbolji vozač te generacije i stvarno mu želim napokon bolid za pobjede. Nikad ga nije imao.
Apsolutno, mislim da Landu treba samo par pobjeda da osjeti tu borbu za pobjedu da probije led i onda ga mozes bacit u vatru s bilo kim za titulu. Mozda Lando djeluje mekan i naivan ovako u izjavama, ali na stazi je zvijer.
Da ga odma uguramo neđe u all time goat listu?
Ne bih ga ja nakon jednih kvala odmah do Maxa stavljao, treba Norisu još pure, utrka i utrka sa pritiskom, borbim za vrh.. pa tek obda da ga poredimo. Mislim da sad nije ništa bokji ni pametniji od Rusije 2020, a znamo kako se tamo ponašao i usro sve. Imo zelen još.
Bas zato kazem da mu treba par pobjeda kao sto je Max imao od 2016 do 2020 cisto da osjeti to, a onda bi mogao u borbu za titulu. Sad ovako bez pobjede je sto ti kazes zelen idalje, ali mislim da je jedini koji moze biti na nivou Maxa, jer su obojica racing nerdovi i mimo F1 jedino zanimanje im je sim racing i da im ekipe ne zabranjuju ugovorom vjerovatno bi vozili GT3 trke, 24h Nurburgringa ili WEC. Taj nivo zagrizenosti utrkivanju ne vidim ni kod Charlesa ni Russela ni Sainza.
Znači sada je Norris "taj", čudovište, životinja?
Hm...
OK, valjda su svi drugi postali sranje i Leclerc postao prosječno smeće od vozača
Kako se svi odmah ukrcaju na vlak čim neko bljesne
"reko sam vam ja", "dajm mu bolid i vidjet ćeš", "rame uz rame sa najvećima", "u igricama su on i Max isti"---WTF?
pero iz bukurešta je napisao/la: 09.07.2023., 11:24
Znači sada je Norris "taj", čudovište, životinja?
Hm...
OK, valjda su svi drugi postali sranje i Leclerc postao prosječno smeće od vozača
Kako se svi odmah ukrcaju na vlak čim neko bljesne
"reko sam vam ja", "dajm mu bolid i vidjet ćeš", "rame uz rame sa najvećima", "u igricama su on i Max isti"---WTF?
Taj šampion Leclerc nije odvezao poštenu utrku godinu dana, problem kod takvih prosječnih šofera što nemaju moć ponavljanja,odvoze dva kruga odlično i nema ih 6 utrka na mapi
Ja nisam rekao da je bolji od Maxa vec da njega i Maxa smatram najboljim vozačima generacije. U pogledu na Maxa upitno dali je mu je itko podjednak, a boljeg nema.
Tako da prije nego se krene s GOAT bullshitom, prvo treba razumjet šta je netko napisao.
Kao sto je netko napisao vratimo se u austriju prosle godine, lec je ono tri puta maxa obisao, sainz je isto hvatao maxa prije nego sto je Pu vrisnula s tim da je vec tu Pu bila detjunirana tako da bez konkuretnog bolida ni max nebi nista boljio bio od leca, po meni jedini koji je uvijek imao volju za birbu bez obzira na bolid je alonso
gjoko-mkd je napisao/la: 09.07.2023., 15:54
Skoro svi zaboravljaju da je motor Mercedesa puno slabiji nego Hondinog i Ferarijevog, i time je Landovo drugo mesto još upečatlivije
Bas suprotno, na forumima i svim drustvenim mrezama smo redovno napominjani da bez motora i DRS Norris bi bio na PP.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mercedes ima dobar tempo, ali se muče obojica da prestignu s DRS-om.
Ma da je Lercerc mijenjao pravac prilikom obrane od Russella, vjerojatno bi ga bez tog prestigao.