LH44 je napisao/la: 08.07.2023., 17:34
To su te tri desetinke na Hangaru sa DRS ništa drugo, ne znam šta je trik sa DRS isto kao da ga RBR otvara 10mm više nego ostali stvarno bizarno
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Pomislio sam da se otvori više pri brzini, a otvara taman koliko treba kad bolid stoji. Mislim, glupost je vjerojatno to što mislim ali ne mogu si objasnit da devet ostalih momčadi ne zna složit DRS otvor, a znaju cijeli bolid iz nule slagat i unaprijeđivat kroz godinu.
Vjerovatno je fleksibilan pri 300+kmh. Valjda će objavit head to head krugove Maxa i Landa jer sam uvjeren da je preokrenuo na Hangaru sa DRS nakon šlampava dva sektora.
Nije nigdje preokrenuo.
U svakom sektoru je bio brži od Landa.
1. +062
2. + 078
3. + 101
Kakve nadogradnje , pa to je nevjerojatno.
Nisam jako dugo vidio toliki napredak jednog bolida u sezoni , od najlosijeg bolida do 3 bolida u top 3 u kvalama.
Strasno
Zanimljivo je primjetiti da Perez sa svojim rezlutatima, do sada, ove sezone ne radi u interesu momcadi.
Dakle, RB-u trebaju jos dvije pobjede da skinu McLaren sa najvise vezanih pobjeda koja je 11 a RB je trenutnu na 10. Tj. nema ga da zastiti RB u slucaju da Max ne pobjedi.
MSC je napisao/la:
Pomislio sam da se otvori više pri brzini, a otvara taman koliko treba kad bolid stoji. Mislim, glupost je vjerojatno to što mislim ali ne mogu si objasnit da devet ostalih momčadi ne zna složit DRS otvor, a znaju cijeli bolid iz nule slagat i unaprijeđivat kroz godinu.
Vjerovatno je fleksibilan pri 300+kmh. Valjda će objavit head to head krugove Maxa i Landa jer sam uvjeren da je preokrenuo na Hangaru sa DRS nakon šlampava dva sektora.
Nije nigdje preokrenuo.
U svakom sektoru je bio brži od Landa.
1. +062
2. + 078
3. + 101
Max
27.482
35.234
24.004
Lando
27.544
35.312
24.105
Nisam znao puko mi je strim taman kad je Lando uzeo pol
Svejedno, u Q2 bez DRSa je taj bolid manje impresivan bio.
Ono što ću ponoviti danas, a rekao sam ranije - meni je uz Maxa zapravo Lando najbolji vozač te generacije i stvarno mu želim napokon bolid za pobjede. Nikad ga nije imao.
LH44 je napisao/la: 08.07.2023., 17:34
To su te tri desetinke na Hangaru sa DRS ništa drugo, ne znam šta je trik sa DRS isto kao da ga RBR otvara 10mm više nego ostali stvarno bizarno
Fora je u kompletnompaketu, tj strujanju zraka. Negdjeje bilo objavljeno da oni najcisci zrak imaju tik iza bolida, dok ostali imaju "rupu" izmedu difuzora i krila. Evidentno je da vise izvlace iz podnice, a manje iz glavnog dijela krila, pa se tu drs efekat prividno povecava. Iako i kad se torilce pogleda, kod njih je potpuno iskoristeno, dok npr merc i ferrari imaju podrezane donje rubove, pa je i efekt otvaranja veci.
Po meni je kljuc podnica i kompletan protok zraka, iako se razlika cini bas ogromna
MSC je napisao/la: 08.07.2023., 21:40
Ono što ću ponoviti danas, a rekao sam ranije - meni je uz Maxa zapravo Lando najbolji vozač te generacije i stvarno mu želim napokon bolid za pobjede. Nikad ga nije imao.
Apsolutno, mislim da Landu treba samo par pobjeda da osjeti tu borbu za pobjedu da probije led i onda ga mozes bacit u vatru s bilo kim za titulu. Mozda Lando djeluje mekan i naivan ovako u izjavama, ali na stazi je zvijer.
AlkY je napisao/la: 08.07.2023., 19:00
Nisam jako dugo vidio toliki napredak jednog bolida u sezoni , od najlosijeg bolida do 3 bolida u top 3 u kvalama.
Strasno
Slazem se. Ali nije jos dosegao Maxa. Pogledaj samo kako komunicira kada je u svjetlu pozornosti kao danas. Losim humorom opet prica o Maxu.
AlkY je napisao/la: 08.07.2023., 19:00
Strasno
Kad su bili najlosiji bolid?
Prva utrka 1 bolid odustao , drugi zavrsio zadnji.
Druga utrka 1 jedan bolid predzadnji , drugi 4ti odozada.
Meni kao navijacu je to dovoljno da se osjecam kao da su najgori u tom trenu bili.
Takoder je jako tesko reci da je na pocetku sezone neki bolid bio sigurno losiji od McLarena.
Apsolutno, mislim da Landu treba samo par pobjeda da osjeti tu borbu za pobjedu da probije led i onda ga mozes bacit u vatru s bilo kim za titulu. Mozda Lando djeluje mekan i naivan ovako u izjavama, ali na stazi je zvijer.
Lando novi James Hunt, na stazi brz, van staze priča p*zdarije i šala 24/7.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs