VN Velike Britanije 07.-09. srpnja 2023
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Bravo za Mclaren. Kako sjajan dan za njih.
Red Bullu senzore na bolid, kad nema DRS-a, nisu najbrži.
"What a little star." May 26, 2012.
-
marinko123
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
Napisao sam prije par mjeseci vec da je pitanje vremena kad ce Mcl natrag u top momcadi s obzirom koliko su ulozili novi tunel i koje su kvalitetne ljude doveli, sto rec max ubija a perez koda vozi za drugu momcad, ferrari za sad oke napredak je tu ali treba i mora vise
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E jebiga Max, mora sve u zadnjim sekundama pokvariti
Bio sam ubjeđen već da Norris uzima PP...
McLaren zadnja dva vikenda preporođen, i nisu za zezati više, što danas obojica vozača pokazuju
Ferrari i Mercedes u zeru, ali vozači prave tu ključnu razliku
Alonso i AM fakat u zadnja 2-3 vikenda su u totalnom padu. I Albon je iskoristio to

Bio sam ubjeđen već da Norris uzima PP...
McLaren zadnja dva vikenda preporođen, i nisu za zezati više, što danas obojica vozača pokazuju

Ferrari i Mercedes u zeru, ali vozači prave tu ključnu razliku

Alonso i AM fakat u zadnja 2-3 vikenda su u totalnom padu. I Albon je iskoristio to

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Taman sam to prije htio komentirati, čim su dozvolili drs odmah sam pomislio Max pole. Bez drsa bolid im je li-la bio s drugima. Samo da druge ekipe otkriju u čemu je kvaka sa drsom.MSC je napisao/la: 08.07.2023., 17:20 Bravo za Mclaren. Kako sjajan dan za njih.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
Prejak RB, Maxu je srednji sektor u tom krugu bio žute boje
Mclaren odličan, jako su se popravili nakon nadogradnji.
Očekujem sutra dobru borbu za 2. i 3. stepenicu podija
I Benzovi su tu, ne treba ih otpisati
AM podbacio.
Mclaren odličan, jako su se popravili nakon nadogradnji.
Očekujem sutra dobru borbu za 2. i 3. stepenicu podija
I Benzovi su tu, ne treba ih otpisati
AM podbacio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ferrari i Mclaren su napredovali naspram početka, Aston pao najviše...
To je to od Astona po meni
To je to od Astona po meni
-
zelot
- Formula 1
woow, bravo za mclaren i obojicu vozaca. uzbudljive kvale izuzev maxa ali cak sam i ja pomislio da mozda ipak lando uzima pp.
super zanimljivo je meni bilo. steta za merc da dijelovi nisu bas nesto puno pomogli ali zato mclaren leti zadnja dva vikenda. ako se ne varam, u austriji je samo lando imao nove dijelove i vidjelo se odmah, a sada imaju obojica i evo ih, tu su.
f1.5 ce bit vrhunski zanimljiva sa 9 vozaca u borbi. mclareni, ferr, am, merc i perez s njima.
za pereza je sad ocito da je pukao pod maxovik pritiskom. par utrka se drzao ali onda se skroz pogubio. nije toliko tesko pobjediti maxa ponekad ali drzati taj njegov tempo godinama ocito ne moze.
super zanimljivo je meni bilo. steta za merc da dijelovi nisu bas nesto puno pomogli ali zato mclaren leti zadnja dva vikenda. ako se ne varam, u austriji je samo lando imao nove dijelove i vidjelo se odmah, a sada imaju obojica i evo ih, tu su.
f1.5 ce bit vrhunski zanimljiva sa 9 vozaca u borbi. mclareni, ferr, am, merc i perez s njima.
za pereza je sad ocito da je pukao pod maxovik pritiskom. par utrka se drzao ali onda se skroz pogubio. nije toliko tesko pobjediti maxa ponekad ali drzati taj njegov tempo godinama ocito ne moze.
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Popiša se lik po svima nakon žutog sektora, kolko je to onda dobio na hangar pravcu? Po sekunde?
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Iskurčio se u Bakuu, Marko mu stavio svjećice od Yuga.zelot je napisao/la: 08.07.2023., 17:28 woow, bravo za mclaren i obojicu vozaca. uzbudljive kvale izuzev maxa ali cak sam i ja pomislio da mozda ipak lando uzima pp.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Pomislio sam da se otvori više pri brzini, a otvara taman koliko treba kad bolid stoji. Mislim, glupost je vjerojatno to što mislim ali ne mogu si objasnit da devet ostalih momčadi ne zna složit DRS otvor, a znaju cijeli bolid iz nule slagat i unaprijeđivat kroz godinu.LH44 je napisao/la: 08.07.2023., 17:34 To su te tri desetinke na Hangaru sa DRS ništa drugo, ne znam šta je trik sa DRS isto kao da ga RBR otvara 10mm više nego ostali stvarno bizarno
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vjerovatno je fleksibilan pri 300+kmh. Valjda će objavit head to head krugove Maxa i Landa jer sam uvjeren da je preokrenuo na Hangaru sa DRS nakon šlampava dva sektora.MSC je napisao/la:Pomislio sam da se otvori više pri brzini, a otvara taman koliko treba kad bolid stoji. Mislim, glupost je vjerojatno to što mislim ali ne mogu si objasnit da devet ostalih momčadi ne zna složit DRS otvor, a znaju cijeli bolid iz nule slagat i unaprijeđivat kroz godinu.LH44 je napisao/la: 08.07.2023., 17:34 To su te tri desetinke na Hangaru sa DRS ništa drugo, ne znam šta je trik sa DRS isto kao da ga RBR otvara 10mm više nego ostali stvarno bizarno

- Frantic
- Formula 1
I ja taman htio da napišem nakon žutog drugog Maxovog sektora komentar u stilu "Such a great driver, Lando....", ovo, ono ,dsz, kad ono....luke flywalker je napisao/la: 08.07.2023., 17:32 Popiša se lik po svima nakon žutog sektora, kolko je to onda dobio na hangar pravcu? Po sekunde?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
I ja sam poletio slavit i onda stade prenos na F1TV i vrati se na Maxov radio kako mu GP čestita na pet za redom, ne znam jel i Perezu inžinjer čestitao na pet za redom

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Neznam tko bi normalan i došao u RB nakon što su "upropastili" 5 vozača: Ricci, Kvyat, Gasly, Albon, Hartley. (Sainza neću brojati on se maknuo na vrijeme)
https://twitter.com/FastestPitStop/status/1677706163209613313

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Nitko normalan dok je najjači vozač na gridu tamo.blown diffuser je napisao/la: 08.07.2023., 18:21 Neznam tko bi normalan i došao u RB nakon što su "upropastili" 5 vozača: Ricci, Kvyat, Gasly, Albon, Hartley. (Sainza neću brojati on se maknuo na vrijeme) https://twitter.com/FastestPitStop/status/1677706163209613313
Riccia su sigurno upropastili jer je pobjegao za parama u Renault