Sarma je napisao/la: 04.07.2023., 19:27
Pa dobro, nijedna dominacija nije dobra, ali Max/RB dominiraju godinu dana, od sredine prošle godine do evo sada... po vama navijačima Lewisa/Mercedesa ispada kao da gaze 5 godina...
Mercedes je dominirao doslovno 7 godina i osmu bili u pet deka, čak IMO bolji bolid, pa?!
Sarma je napisao/la:Pa dobro, nijedna dominacija nije dobra, ali Max/RB dominiraju godinu dana, od sredine prošle godine do evo sada... po vama navijačima Lewisa/Mercedesa ispada kao da gaze 5 godina...
Mercedes je dominirao doslovno 7 godina i osmu bili u pet deka, čak IMO bolji bolid, pa?!
Mi smo 15 godina u kurcu, pa ne kmečimo toliko
Nisi ti bio na gp1.hr portalu na početku hibridne ere pa da se sjećaš komentara za onda tek započetu dominaciju Mercedesa
Sarma je napisao/la:Pa dobro, nijedna dominacija nije dobra, ali Max/RB dominiraju godinu dana, od sredine prošle godine do evo sada... po vama navijačima Lewisa/Mercedesa ispada kao da gaze 5 godina...
Mi smo 15 godina u kurcu, pa ne kmečimo toliko
Nisi ti bio na gp1.hr portalu na početku hibridne ere pa da se sjećaš komentara za onda tek započetu dominaciju Mercedesa
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Gp1 je tada bio skup psihijatrijskih slučajeva. Davna vremena. Vjerujem da je to jedan od razloga zašto je nastao F1puls.
vlado je napisao/la: 04.07.2023., 20:45
Frantic, nije vidjen takav prst u oko u f1. Nitko nikada nije zagrijavao gume u predposljednom krugu.
Molim te, da ne pravim budalu od sebe. Navedi mi u f1 veci flex od neki dan?
Tome igra i uloga FL otkad se boduje.
Danas svatko želi taj krug, odnosno bod, ako ga može imati i ima hrabrosti da riskira potencijalni zajeb u boksu.
Red Bull jest dominantan, ali drugi vozač Red Bulla teško da bude u prilici da ima takvu prednost u utrci, a još teže hrabrost i volju da riskira sigurnu pobjedu. To ipak pravi razliku i mislim da se na prst jedne ruke mogu nabrojati vozači na današnjem gridu koji bi isto pokušali, ako i toliko.
Ma igraju tu ulogu i prijašnja iskustva, Max nikad u karijeri nije zbog lošeg boxa izgubio dobar rezultat pa ono ima 100% povjerenje i u ekipu mehaničara i u pištolje, jbga Red Bullovi mehaničari vjerovatno najjača ekipa na gridu, da je kojim slučajem vozio u McLarenu u periodu 2010-2013 kad je McLaren redovno prskao dobre rezultate zbog problema sa pištoljima imao bi traume od boxeva i vjerovatno ne bi tek tako pomislio eee hajmo po najbrži krug dajte mi soft gume, vjerovatno bi se nećkao kao Gianpiero Lambiasse