F1 23

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Igra li iko F1 23? Ja sam se pravo zarazioslika

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 01.07.2023., 02:45, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Probao je 5h, preko onog EA pass triala, dosta bolja u odnosu ja F1 22, ali dok (AKO) je još ne ispeglaju ne vrijedi bacati pare.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Grah0 je napisao/la:Probao je 5h, preko onog EA pass triala, dosta bolja u odnosu ja F1 22, ali dok (AKO) je još ne ispeglaju ne vrijedi bacati pare.
Ma ja sam odmah kupio, na bolovanju sam sa polomljenim stopalom pa nemam pametnija posla i iznenađen sam koliko je dobra. Staze nisu laserski skenirane kao na nekim simulatorima ono u milimetar realno, ali nisu ni loše, pogotovo Jeddah i Miami, Jeddah sam jedva čekao provozati i to mi je sad omiljena staza uz Spa Interlagos i RB Ring.

Da ima stvari što moraju ispeglati ima definitivno, već je bio patch gdje su ispravili brdo stvari + career mode fali dosta sitnica iako nije uopšte loš.

Mislim bio je bug gdje nakon crvene zastave nije bilo poente voziti jer bi poredak na crvenoj zastavi bio uračunat na kraju :facepalm:

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Ne znam, u svakom slučaju puno je po mom mišljenju bacati 40 i više evra svake godine. Ajde da je igra bez puno bugova, da ima dobar mp i dobar antičit, onda bi i vrijedila, ovako ne vrijedi, bar po mom mišljenju.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡