VN Kanade 16.-18. lipnja 2023.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
konstantno povecanje mase bolida dovodi do ovoga. kad je nesto dugacko preko 5.5 metara, siroko 2 plus masa koju imaju, tesko je puno poboljsati utrkivanje.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Konstantno povecanje mase + konstantno povecanje snage bolida pretvara bolide u lijene trkace masine i potencialno opasne projektile.
I onda imas trust mozgova, najbolje od najboljih i svjedno ovako nesto naprave.
Naravno sigurnost uvijek treba doci na prvo mjesto, ali bas fale oni ultra laki bolidi in 2000-tih

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Love Parade
slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pratim F1 od malena, aktivno od 2010 i nerealno je da je za to vrijeme od ovih novijih vozača samo jedan vozač isplivao, a da je na nivou Alonsa i Hamiltona. Jedini koji su možda taj nivo su mi Norris i Leclerc samo nisu imali bolid i ekipu da to pokažu, uz njih dvojicu jedino mogu dodat Ricciarda, barem onog iz Red Bull dana. Ostalo je sve nivo ispod.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ni u jednoj generaciji nema pregršt takvih vozača. To ih i čini posebnima. Po mom mišljenju bi (a jednom valjda i hoće) i Leclerc i Russell imali što za reći protiv Verstappena s pravim bolidom, a Norrisa bih volio vidjeti u top bolidu da vidim spada li on u samu kremu. Nisam baš bio uvjeren u početku, ali s vremenom je definitivno dao razloga za opravdanu sumnju u to da bi i on mogao biti među njima.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Slažem se za Norrisa.
U kontekstu te priče, on mi je otprilike kao novčić koji stoji uspravno pa se ne zna gdje će prevagnuti, na pismo ili na glavu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Oscar Piastri bi trebao biti prava zvijer...... :vozi: :vozi: strpimo se još malo.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 9 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Oscar Piastri do sad nije apsolutno ništa pokazao ili možda jest jednom u ovih par utrka ali mi je prošao ispod radara, mada ne vjerujem, ako ikog pratim na gridu pratim McLaren i teško da bi mi promaklo da je išta pokazao.

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

jenson
GP3
GP3
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Piastri je trenutno nešto sporiji od Norrisa, što je za rookieja po meni jako dobro. Sjetimo se da je npr. Leclerc prvih par utrka bio u egalu s Ericssonom. I dalje je to puno premalo kilometara u F1 za vući neke zaključke po meni

Grah0
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: #93, #33
Dragi Heat, pričaš o Norrisu kao da je jedan u milijardu talenat, a taj isti Lando nije uzeo Carlosa niti jedne sezone dok su vozili zajedno. Ajde '19 je bio rookie, ali ako je već takav talenat kako ga '20 ne uze.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡