MotoGP 2023.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

U kojoj ćete mjeri pratiti ovogodišnju sezonu?

Anketa je završila: 07.04.2023., 06:25.

Sve kvalifikacije, sprintove i utrke
1
8%
Sve sprintove i utrke
0
Nema glasova.
Poneke sprintove i sve utrke
9
75%
Samo utrke
2
17%

Ukupno glasova: 12

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
blown diffuser je napisao/la: 18.06.2023., 14:04 Samo 3 japanska motora na gridu? Na što je spao ovaj sport, nekad perjanice ovog sporta Honda i Yamaha gube od jednog Ktm-a (Rotax), smiješno.
Na što su spali Japanci*

Što se tiče Marqueza, istina je da previše forsira, ali je istina i da je Honda očito užasan i opasan motor. Nije slučajnost da se i Mir i Rins stalno ozljeđuju, a i Nakagami je imao brutalan pad na treningu. Jučer je dao dobar intervju na ovu temu u kojem je rekao da je shvatio da previše riskira i nije htio pritiskati u sprintu:
https://the-race.com/motogp/marc-marque ... togp-race/
But it [the crashing] is not a consequence of trying to be there [at the top] – for example, I remember, I was sitting on my sofa at Jerez and [team-mate Joan] Mir crashed four times, fighting for 15th position.

“So it’s not a matter of wanting to be there. It’s a matter of: try to push but we can’t.
Šteta za Bindera danas, ajmo Jorge :cheer:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bravo Jorge :ajdeajde: Mislio sam da je gotovo kad ga je Pecco prošao, da se samo čuvao i da će odmagliti naprijed, ali Martin je itekako imao sve potrebno za borbu do kraja i uspio za dlaku ugrabiti pobjedu.

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Kakva utrka! Svaka čast obojici, posebno Martinu na pobjedi. Šteta za Pecca zbog dodira prije zadnjeg kruga jer smo mogli imati još luđu završnicu.

Martin je odličan zadnjih nekoliko utrka (i sprinteva) tako da je pobjeda morala kad-tad doći.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Odlična utrka, jedva čekam sljedeći vikend.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
A sljedeći vikend katedrala

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari
Svaka cast Martinu, iskreno danas sam ocekivao njegov pad. Jer cesto je imao bljeskove pa poslije toga pad. Jedan vikend ne cini sezonu ali mozda mu ovih par dobrih rezultata pomogne sa postane konzistentan u duzem vremenu. Po meni jedini od Dukati korisnika koji moze priprijetiti Peku, jer ima i brzinu a nema sta da izgubi. Zarko, Beceki, Marini nece sigurno ulaziti ove godine u okrsaj za titulu. Beštija rovit, treba vremena da nadje formu. Gresinijevi vozaci toplo hladno, doduse Didja vise hladno nego toplo. Martin ima priliku da bude Bestija od prosle sezone.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Jorgovan grize i zbog toga da pokaže da je možda on trebao na fabričku makinu.
Iako je Beštija sasvim zasluženo postao fabrički vozač za ovu sezonu.
Šteta zbog povrede.

I ovo stvarno postaje Ducati Cup.
U prvih 9 samo jedan neDucati bike (Jackass).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1

Ma Marc je kamikaza, a Honda je odličan bajk, a ne neko nepredvidivo smeće koje uništava vozače.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
odlicna borba za pobjedu danas

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Marquez se vraća ovog vikenda, nadam se da ova njegova izjava znači da ne planira ganjati nikakav rezultat - kao što je sam rekao, i bez toga je teško ostati na Hondi:
"We have one more race before the summer break and the objective is to gather a lot of good data for the engineers so they can work over these next weeks.

"This is the focus for the weekend, we need to remain calm and approach the weekend with a clear plan."
Mir će ostati na pauzi, a zamijenit će ga Iker Lecuona koji je već vozio u Jerezu. Bradl će zamijeniti Rinsa na LCR Hondi. Također, Pedrosa će odraditi još jedan vikend, nastupit će u Misanu u rujnu.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Ovo mora biti kazna za Mamlaza. Sreća po njega da dolazi pauza.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Bezec on fire, Pecco drugi, Binder treći ali će izgubiti to mjesto jer je u zadnjem krugu dobio long lap kaznu što na podij baca Diabla.
Konačno jedna dobra trka za Yamahu.
Aleix najbliže podiju ove sezone.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Eh da su Bez i Martin jedna osoba, imali bi pravog izazivača za Pecca :mrgreen: Bez zasad dominira u Assenu, a Jorge je kiksao u kvalama i nije imao toliko dobar tempo kroz utrku. Fabio odličan, uvijek je lijepo vidjeti kad se netko s biciklom ubaci među motore :thumbs:

Marc je u totalnoj banani, onaj sudar s Bastianinijem u kvalama je jednostavno njegova greška, čista nepažnja, ali što se tiče utrke želim mu čim više ovakvih do kraja sezone. Ne jer sam najednom postao hejter, već mislim da mu treba čim više tihih nastupa u kojima će samo doći do cilja, nebitno na kojoj poziciji. Situacija je takva da sada mora redefinirati svoj stil želi li izbjeći prisilnu mirovinu i čini se da je shvatio to:
“This weekend I set up the electronics to be safe, to ride in a safe mode,” said Marquez, who was thrown off the bike on what he felt was a very reserved lap in warm-up at the Sachsenring last weekend.

“And today as you see I chose the soft [front tyre] option, because it’s the one that gives me the feedback.”

Not a single other rider elected to run the soft front.

“It’s performing less – OK, but it’s the one that gives me better feedback. For that reason I was racing with that tyre. It was too soft, yes. But was my decision.”

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 4 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Koja šteta za Vinalesa... Aprilia dobro izgleda na ovoj stazi, mogli su imati ukupno baš lijepi rezultat.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Smiješno je koliko je Binder bolji od Millera, da bi Mamlaza ubaciti u KTM umjesto Jacka.
Fabio je imao sreće da ga Zarco ne pregazi.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Što se dogodilo s Aleixovim krilom? Propustio sam dio prijenosa na sredini utrke pa ne znam jesu li možda prikazali uzrok tad (ili su prikazali kad sam zujao sa strane).

Edit: evo mi odgovora, kontakt s Marinijem na samom startu.

Binder dva dana zaredom napravio istu grešku koja ga košta podija :facepalm:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Propustio sam dio prijenosa na sredini utrke
Ja propustio čitavu trku :facepalm:
Mislio da je u 15:00 :bonk:
Drago mi je da je Aleix na podiju
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
Opet Brad izgubi zbog limita u zadnjem krugu. Užas. A Acosta koji je imao LLP i nije ga pravilno odradio se izvukao. Suđenje k'o u F1.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Grah0 je napisao/la: 25.06.2023., 14:28 Smiješno je koliko je Binder bolji od Millera, da bi Mamlaza ubaciti u KTM umjesto Jacka.
Fabio je imao sreće da ga Zarco ne pregazi.
KTM ga je zvao, ali je ovaj odbio zbog honde. Doduše honda je tada bila najbolji motor. Ali i ja bi ga volio vidjeti na ktm-u ili aprilliji. Yamaha je mislim nedovoljno konkurentna.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡