Ferrari #50 kasni 6 krugova za prvim.jenson je napisao/la: 11.06.2023., 12:24 Ferrari 51 par sekundi ispred Toyote 8 koju napada Ferrari 50 koji kasni za krug. Zanimljiva borba
WEC
WEC, WRC, Indy...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Vidim #8 u boxu sve živo mijenjaju...
Šta je bilo?
Je li Hirakawa imoo kontakt ili čisto onako izlijetanje?
Izgleda da propade pobjeda za Toyotu, na @zekinu radost.
Ferrari ssd jedino da ima neki teški peh, pa da ispuste pobjedu.
Šta je bilo?
Je li Hirakawa imoo kontakt ili čisto onako izlijetanje?
Izgleda da propade pobjeda za Toyotu, na @zekinu radost.

Ferrari ssd jedino da ima neki teški peh, pa da ispuste pobjedu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
Hirakawa lock upao stražnje kočnice na kočenju (u Arnage?), i onda se izvrtio i poljubio barijere zadnjim krajem. I onda mu je još trebalo 30 sekundi da okrene bolid u pravi smjer.
You should never underestimate the predictability of stupidity
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Video Hirakawine greške:
https://twitter.com/FIAWEC/status/1667871493676576774 Sad je sve u Ferrarijevim rukama.
https://twitter.com/FIAWEC/status/1667871493676576774 Sad je sve u Ferrarijevim rukama.
- Slavenowsky
- Formula 1
Jbt kakav felling ih vidjeti opet da su kopetetni. Enzo se odozgo smiješi. Kuc, kuc da ih ne ureknem.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Frantic
- Formula 1
Malo je falilo da ih urekneš.....Slavenowsky je napisao/la: 11.06.2023., 15:32 Jbt kakav felling ih vidjeti opet da su kopetetni. Enzo se odozgo smiješi. Kuc, kuc da ih ne ureknem.

Još se i Elkann sav sretan i zadovoljan nageo odozgo i smješka se, kad ono...., drama.....
Čitav minut izgubiše
I Glickenhaus na 20m do kraja izlijeće....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Diversity

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Evo malo veselja za Tifose
Svaka čast Ferrariju, u svojoj prvoj godini ovako konkurentni i osvojili najveću utrku 

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Forza!
Svaka čast cijeloj momčadi i Ferrariju na konkurentnoj mašini na povratku na Le Mans i vozačkoj postavi Giovinazzi-Calado-Pier Guidi. Posebno mi je drago zbog Giovinazzija.
Eto malo veselja za navijače crvenih! Bravo!

Svaka čast cijeloj momčadi i Ferrariju na konkurentnoj mašini na povratku na Le Mans i vozačkoj postavi Giovinazzi-Calado-Pier Guidi. Posebno mi je drago zbog Giovinazzija.
Eto malo veselja za navijače crvenih! Bravo!
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
100-godišnjica trke, 50 godina nakon zadnjeg nastupa i 58 godina nakon zadnje pobjede
Odmah pobjeda u "novoj" klasi.
Gio uze pobjedu na Le Mansu, yebi ti to.
Jbga, ako ne mogu Roma, Fiorentina i Inter, zatim Ferrari u F1, barem da Ducati i Ferrari u LM osvjetlaju obraz.
Svaka čast i za #50, koji su završili na 5. mjestu.
Prilično zadovoljan trkom, pobjedom Ferrarija, činjenicom da je SVIH 5 (Ferr, Toy, Caddy, Por, Peu) proizvođača bilo u vodstvu, relativnom zanimljivošću, što je rezultiralo činjenicom da je ovo bilo izadnje 24h Le Mansa na koje sam potrošio ubjediljivo najviše vremena (sigurno 7-8h efektivno).
U GM zadovoljni, 3. i 4. mjesto, sva 3 Caddy završila trku, Vette prva u GTE klasi a i Camaro završio trku.
@zeko zadovoljan - Toyota nije pobijedila
Čestitke svima koji su izdurali 24h trkanja.
Slijedeće godine nema LMP2 klase, ali ima najava za hypercar (Isotta, BMW, Acura, Alfa Romeo, Lambo....).

Odmah pobjeda u "novoj" klasi.
Gio uze pobjedu na Le Mansu, yebi ti to.

Jbga, ako ne mogu Roma, Fiorentina i Inter, zatim Ferrari u F1, barem da Ducati i Ferrari u LM osvjetlaju obraz.
Svaka čast i za #50, koji su završili na 5. mjestu.
Prilično zadovoljan trkom, pobjedom Ferrarija, činjenicom da je SVIH 5 (Ferr, Toy, Caddy, Por, Peu) proizvođača bilo u vodstvu, relativnom zanimljivošću, što je rezultiralo činjenicom da je ovo bilo izadnje 24h Le Mansa na koje sam potrošio ubjediljivo najviše vremena (sigurno 7-8h efektivno).
U GM zadovoljni, 3. i 4. mjesto, sva 3 Caddy završila trku, Vette prva u GTE klasi a i Camaro završio trku.
@zeko zadovoljan - Toyota nije pobijedila

Čestitke svima koji su izdurali 24h trkanja.
Slijedeće godine nema LMP2 klase, ali ima najava za hypercar (Isotta, BMW, Acura, Alfa Romeo, Lambo....).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Neznam kako oni to računaju 50 godina od zadnjeg nastupa kad su nastupili 1997 godine u Lmp klasi sa Ferrari 333sp. U svakom slučaju čestitke na pobjedi, najkompletniji auto. Toyota pehist, Cadillac za prvu godinu više nego dobar, Porsche podbacio, Pežo kao da se vodi izrekom: bitno je sudjelovati.Kico je napisao/la: 11.06.2023., 15:44 Ferrari nakon 50 godina zadnjeg nastupa na Le Mansu,za 15 min ce osvojit! Svaka cast!

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Slavenowsky
- Formula 1
Kakav prizor, najezih se, a nisam dugo:
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Naravno pratio sam cijelu sezonu, a ne utrku. AF Corse je ozbiljna ekipa i imaju ozbiljan stroj u rukama!
FORZA FERRARI! NAPOKON DA I MI NEŠTO OSVOJIMO!
Utrka inače strašna, puna drame, jako kompetitivna. Baš gušt za gledati. FORZA!
FORZA FERRARI! NAPOKON DA I MI NEŠTO OSVOJIMO!
Utrka inače strašna, puna drame, jako kompetitivna. Baš gušt za gledati. FORZA!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari