Fernando Alonso
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/felipe-ma ... crashgate/
Dečko se pogubio. Ili nije?
Dečko se pogubio. Ili nije?

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Pa naravno da je znao.
Samo naivne osobe (i većina Ferdinih navijača) će imati stav "da nije znao".
Ali, kao što kažeš, kakve to sada ima veze, znao, ne znao.....
Bernardu crv nije dao guzici mira, pa je iz čista mira počeo laprdati o tome kako su znali da je trka namještena, prije kraja te sezone.
Ja bi na Massinom mjestu, iz principa, tužio Bernarda, toliko da ga ogolim do gole kože, da mu i nekoliko narednih generacija (koje je obezbijedio) ostanu sirotinja.
Znači, ne bi čačkao Flavia, Symondsa, Piqueta jr. (organizatore i izvršioce), niti Ferdu (za njega nemaš ni osnova, službeno "nije ništa znao"

Titulu ne može dobiti nazad (a i da može, ne bi volio da je dobije na ovakav način, koliko god to i bilo pravedno), ali neka podere za novce koga god može (a najviše bi volio da ogoli starog).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Znao je sigurno, samo pitanje je kad je saznao.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Naravno da je znao. Pa nije glup, ako se pravi da je ćorav. Možda je malo đubre, ali moraš biti malo gad, onako gadan do jedne mjere...... ne kao Eddie Irvine.
Već svetac tipa Nick Heidfield koji nikada nije "omastio brk u F1", ali je bio talent, koji je prošao ispod radara. Tako da, živio Ferdo.
Tako da, sveci su za ...... nije bitno koga, a gremlini beru vrhnje - poznata narodna. Friško isklesana.

Već svetac tipa Nick Heidfield koji nikada nije "omastio brk u F1", ali je bio talent, koji je prošao ispod radara. Tako da, živio Ferdo.
Tako da, sveci su za ...... nije bitno koga, a gremlini beru vrhnje - poznata narodna. Friško isklesana.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Može se o njemu misliti svašta, ali čovjek je doktor. I ove sezone to dokazuje.
Baš sam ovih dana dok je bio "raspust" pogledao nekoliko trka iz 2012.
Kako je izvlačio mast onoj kanti, uvijek proračunat, strašno za gledati.
Šteta što je taj čovjek ostao na 2 titule, jer je definitivno zaslužio dosta više.
Baš sam ovih dana dok je bio "raspust" pogledao nekoliko trka iz 2012.
Kako je izvlačio mast onoj kanti, uvijek proračunat, strašno za gledati.
Šteta što je taj čovjek ostao na 2 titule, jer je definitivno zaslužio dosta više.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Alonso ustvari djeluje kao logičan potez ekipe koja mozda već sljedeće godine bude u žestokoj borbi za konstruktorsku titulu.
Da su npr. ove godine imali Alonsa mogli su biti na nekih 1k poena. Sto bi stvarno bilo fenomenalno.
Ja mislim da je Alonsu sasvim ok biti dio ekipe gdje može izvuci još koju pobjedu. I da tu ne bi bilo nekih problema.
Da su npr. ove godine imali Alonsa mogli su biti na nekih 1k poena. Sto bi stvarno bilo fenomenalno.
Ja mislim da je Alonsu sasvim ok biti dio ekipe gdje može izvuci još koju pobjedu. I da tu ne bi bilo nekih problema.
No!
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
Citam neke glasine oko trenutne situacije u Aston Martinu…Navodno inzinjeri u tvornici i inzinjeri “sa staze” imaju dva razlicita misljenja oko razvoja bolida. U svakom slucaju, ne izgleda dobro situacija za kraj 2023. i pocetak 2024. Cini se da zaista ne znaju u kojem smjeru ici s razvojem, a price oko prodaje tima i financijska kriza u kompaniji sigurno ne olaksavaju situaciju.
Ako nista, barem je sada nestao hype, Austin (izuzev utrku) i Meksiko su dva dotaknuta dna pa su i ocekivanja iznimno niska pa se sezona moze u relativnom miru privesti kraju. Kako su od “lovely car to drive” dosli do proslog vikenda interesantno, ali ne znaju ni oni…Kada si Alonsovac u opisu posla stoji da je tesko. Kada smo po prvi puta od 2013. imali osmjeh na licu i malo nade dogodio se pad njegove momcadi kakav nije bio viden nikada prije u sportu.
Ako nista, barem je sada nestao hype, Austin (izuzev utrku) i Meksiko su dva dotaknuta dna pa su i ocekivanja iznimno niska pa se sezona moze u relativnom miru privesti kraju. Kako su od “lovely car to drive” dosli do proslog vikenda interesantno, ali ne znaju ni oni…Kada si Alonsovac u opisu posla stoji da je tesko. Kada smo po prvi puta od 2013. imali osmjeh na licu i malo nade dogodio se pad njegove momcadi kakav nije bio viden nikada prije u sportu.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zna li itko ikoju situaciju u kojoj je Saward iznio neku ekskluzivnu informaciju, a da se ona ispostavila točnom? Ni sam Fabrega vjerojatno nije očekivao shitstorm koji će pokrenuti jednim tvitom (ili iksom, ne znam koji je aktualni naziv), a najbolje od svega je što apsolutno ništa u tom tvitu nije dalo naznačiti da Alonso ide u Red Bull.
I dalje serucka i ne želi odati tu famoznu glasinu, ali sad je rekao da uopće nema veze s vozačkim promjenama niti povlačenjima (što je bilo jedino logično - Alonso ili Perez u penziji):
I dalje serucka i ne želi odati tu famoznu glasinu, ali sad je rekao da uopće nema veze s vozačkim promjenama niti povlačenjima (što je bilo jedino logično - Alonso ili Perez u penziji):
30.10. - I don't want to believe the rumor that they have told me now in the paddock. No.
30.10. - Good morning CDMX! I'm just going to say one thing about the rumor that I told you yesterday. From the tone of the text it is understood that I would not like it to happen. From here, you can speculate as much as you/we want. And I hope it remains a rumor and not news. End of thread.
I da Alonso ode u Red Bull, onda bi vjerojatno osjetili posljedice kazne za prekoračenje ograničenja budžeta i pali na samo začelje. Očekivao sam da će odraditi još barem jednu sezonu u F1, ali s ovakvom formom Astona, motivacija bi mu vrlo brzo mogla splasnuti. Ni sam ne znam što bih radije, da nam skrati muke još jedne užasne sezone kakva se nazire ili da odradi još jednu sezonu kakva god bila, uz nadu u neku pamtljivu vožnju ili rezultat (kako je osim u ovih uvodnih par utrka 2023. i bilo zadnjih xy sezona).1.11. - Already at Interagos. By the way, for the many of you who have asked me about the rumor, I can only tell you that it had nothing to do with driver exchanges between teams, or withdrawals. Go for it #BrazilianGP !
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Možda dolazi u RB na poziciju rezervnog vozača? 
- pigmalion
- Formula 1
https://racer.com/2023/11/02/alonso-war ... or-rumors/
Alonso je ljut...........
“No, I mean, nothing to say,” Alonso said on the suggestion of joining Red Bull. “Just rumors — the normal paddock rumors — from people that just try to make fun of it and gain some followers and this kind of thing, but I’m not into that game.
“No, I’m not enjoying it. Because even in this room I appreciate that all of you are journalists and professional people that have been in Formula 1 for so many years and you gain your respect, and this is how it should be. All the rumors are coming from people that are not in this room — they’re just here to make fun, and I think it’s not funny when they play with anything.
Samo pozitiva.......
“Obviously we are not happy, Mike (Krack, team principal) is not happy, no one is happy with the current form. But at the same time I said a few races ago that this team was 250 people two years ago, now we are in this transition to hopefully be a contender for the future — 800 people, new factory, seven podiums this year, 200 more points than last year — all these kind of things which are not the current form.

Alonso je ljut...........

“No, I mean, nothing to say,” Alonso said on the suggestion of joining Red Bull. “Just rumors — the normal paddock rumors — from people that just try to make fun of it and gain some followers and this kind of thing, but I’m not into that game.
“No, I’m not enjoying it. Because even in this room I appreciate that all of you are journalists and professional people that have been in Formula 1 for so many years and you gain your respect, and this is how it should be. All the rumors are coming from people that are not in this room — they’re just here to make fun, and I think it’s not funny when they play with anything.

Samo pozitiva.......

“Obviously we are not happy, Mike (Krack, team principal) is not happy, no one is happy with the current form. But at the same time I said a few races ago that this team was 250 people two years ago, now we are in this transition to hopefully be a contender for the future — 800 people, new factory, seven podiums this year, 200 more points than last year — all these kind of things which are not the current form.

.....biti po svome,.....

- pigmalion
- Formula 1
Nema do Alonsa. Kapa do poda.

.....biti po svome,.....

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
https://m.youtube.com/watch?v=gJyB51pnSL8
Kakva kompilacija, umjetnost. Nevjerojatno je kako ovaj covjek 11 godina nije pobjedio i na kraju ostao na “samo” 2 naslova. Za mene uvijek i zauvijek najbolji vozac Formule 1!
Kakva kompilacija, umjetnost. Nevjerojatno je kako ovaj covjek 11 godina nije pobjedio i na kraju ostao na “samo” 2 naslova. Za mene uvijek i zauvijek najbolji vozac Formule 1!
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Da, najbolji ili jedan od najboljih, kako tko gleda. U svakom slucaju premalo naslova za takvog vozaca. Steta, ali takve su okolnosti ispale... jednostavno nije bilo srece.
Ne vjerujem da moze doci do treceg naslova, ali ne skodi se nadati
Ne vjerujem da moze doci do treceg naslova, ali ne skodi se nadati

- pigmalion
- Formula 1
Nadam se, njegovom trećem naslovu..............

.....biti po svome,.....