nagađanja.Dani je napisao/la: 12.04.2023., 09:30
“The FIA said: 'No, he was hired through his company, so he comes from outside, so he should be included in the budget cap’.
Mercedes
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
newey je cto u rb-u.
allisonov status ne znam niti me zanima.
allisonov status ne znam niti me zanima.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
https://www.autosport.com/f1/news/merce ... /10458937/James Allison is returning to the role of Mercedes technical director from CTO, as he and Mike Elliott swap jobs in staff reshuffle.
Toto Wolf: "So, we have reversed the roles. Mike has moved up to CTO, as he has a brilliant switched-on scientific mind.
James Allison has returned to his technical director position, reporting in to Mike."
- zekohonda Verified
- Formula 1
sad znam i allisonovu (novu) ulogu.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Toto Wolff je odbacio navode vlo prelasku Hamiltona u Ferrari. Nije mi jasno da li sa ovom zadnjom rečenicom najavljuje dugoročan ugovor (duži od dvije godine) ili će odluka o produženju saradnje zavisiti od performansi W14?
https://formu1a.uno/en/toto-wolff-denie ... lton-deal/These rumours come up every two years when we have to sign a contract. But none of this is true.
“We will discuss [a contract renewal] normally, without any time pressure.
“I’m firmly convinced that we’ll find each other. There’s not a millimetre of doubt for me.
“I can’t imagine anything else. If we give Lewis a competitive car, he will win for a long time.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Širi sidepodovi za Monaco, navodno i novi prednji ovjes. Slika trenutno nema jer mehaničari sve skrivaju iza paravana.
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1661303584070291456

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- blown diffuser
- Formula 1
Zadnji kraj još uži nego prije .

- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Ne znam ali skeptičan sam prema naknadnoj pameti. Jedno je u tunelu a drugo kako će funkcionirati u stvarnosti. Drugi imaju godinu i pola iskustva prednosti. Nije Mercedes od jučer ali pokazali su da znaju promašiti. Bilo bi lijepo imati 4 momčadi u vrhu za pobjede.
#DankeSeb
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Ham mi zestoko ide na nerve s ovim mijenjanjem forme i raspolozenja, i to unutar par sati.
"Krš" u P3 ga je mentalno rasuo po podu, i nije da je prvi puta.
Jucer mu je bolid bio dobar za voziti a u Q2 danas je jako tezak za voznju
Jucer mu je bolid bio dobar za voziti a u Q2 danas je jako tezak za voznju

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Mene je više iznervirao Russell kad je spušio podij. Sve mu se poklopilo, a on nije znao uzeti.1883 je napisao/la: 27.05.2023., 17:00 Ham mi zestoko ide na nerve s ovim mijenjanjem forme i raspolozenja, i to unutar par sati.
Jucer mu je bolid bio dobar za voziti a u Q2 danas je jako tezak za voznju![]()
Što se tiče Hamiltonovog mijenjanja forme, Monako je najgora staza za dovesti novi bolid. Vjerovatno su svi lutali sa setupom.
U svemu tome, on se napravio pametan i nešto je na svoju ruku promijenio i ofulao.
Uglavnom lijepa žetva bodova, s obzirom na sve okolnosti.
Što se tiče W14B, vidjet ćemo u Barceloni gdje stojimo, ali meni je poprilično jasno da nam prestoji žestoka bitka sa Ferrarijem i AMR za drugo mjesto. Nisam uvjeren da ovakve promjene mogu profunkcionirati punim kapacitetom bez izmjena na šasiji.
Naša sreća je da u Astonu vozi Stroll.
- blown diffuser
- Formula 1
Nemojte da vas rezultat vara, bolid je možda puno bolji od ovoga nego što rezultat u Monacu prikazuje. Hamilton je 2017 godine završio 7, 2018 3, 2019 1, 2021 7. Slažemo se da je Mercedes 2017-2021 bio svemirski brod za ovaj bolid danas tako da je četvrto mjesto više nego dobar rezultat. Barcelona će pokazati gdje je tko.