VN Španjolske 02.06.2023. - 04.06.2023.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ajde Alonso 
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Leclerc 50 krugova iza Gaslya. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sad lovi bod ako prodje
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Alpine 0.150 sekundi brži na izlazu iz zadnjeg zavoja, dovoljno da ga ne uhvati s drsom.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
marinko123
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
Prije ce mecka opet izazvat red bull meg ferrari tragedija
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Svi jebu samo ga Ferrari jedini prima

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ako mi nešto ide na živce u modernoj F1, to je što se praktički pretvara u utrke izdržljivosti. Ne smeta mi toliko ni dominacija ni nekonzistentno suđenje ni bilo što drugo.
U zadnjih 4-5 utrke prosjek je valjda jedno odustajanje po utrci. Pa jel moguće da se nikom ništa ne pokvari tijekom utrke, da mjenjač ne zapne, da ne prodimi motor...
U zadnjih 4-5 utrke prosjek je valjda jedno odustajanje po utrci. Pa jel moguće da se nikom ništa ne pokvari tijekom utrke, da mjenjač ne zapne, da ne prodimi motor...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
cak i dobra utrka za spanjolsku.
max rutinerski, grand slam no 3.
mecka odlicna. posteno su poderali ferr i am. na stazi ih pretekli relativno lako.
nadograndje ocito rade u pravom smjeru i mogao bi se mercedes ustaliti na postolja do kraja godine.
na zalost, rbr je stvarno prejak, cak i onaj perezov je tesko pobjediti a maxov je nedodirljiv.
ako nista drugo, nadam se da ce ovaj novi koncept za njih vrhunski proucito i za 2024 spremiti konkurentan bolid.
AM klimavu utrku imao. nadam se da ovo nije tocka nakon koje krece njihov pad sto bi ioak moglo biti jer je merc bio klasa a znamo da ako bolid radi u spanjolskoj, da ce raditi i drugdje, manje vise.
max rutinerski, grand slam no 3.
mecka odlicna. posteno su poderali ferr i am. na stazi ih pretekli relativno lako.
nadograndje ocito rade u pravom smjeru i mogao bi se mercedes ustaliti na postolja do kraja godine.
na zalost, rbr je stvarno prejak, cak i onaj perezov je tesko pobjediti a maxov je nedodirljiv.
ako nista drugo, nadam se da ce ovaj novi koncept za njih vrhunski proucito i za 2024 spremiti konkurentan bolid.
AM klimavu utrku imao. nadam se da ovo nije tocka nakon koje krece njihov pad sto bi ioak moglo biti jer je merc bio klasa a znamo da ako bolid radi u spanjolskoj, da ce raditi i drugdje, manje vise.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Primise ga od Mercedesa ko u dobra stara vremena dominacije Mecke

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
To je zbog zabrane nadolijevanja goriva. Nema smisla voziti kvali krugove na drugačijoj strategiji kao što je recimo napravio Šumi u Mađarskoj. Dodaj ovakve gume i ograničen budžet ( svaki kvar i oštećenje je uteg do kraja sezone).Osella je napisao/la: 04.06.2023., 16:40 Ako mi nešto ide na živce u modernoj F1, to je što se praktički pretvara u utrke izdržljivosti. Ne smeta mi toliko ni dominacija ni nekonzistentno suđenje ni bilo što drugo.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Ma nije eamo zbog nadolijevanja. Protok goriva, gume, broj komponenti svega i svačega po sezoni...Dani je napisao/la: 04.06.2023., 16:54To je zbog zabrane nadolijevanja goriva. Nema smisla voziti kvali krugove na drugačijoj strategiji kao što je recimo napravio Šumi u Mađarskoj. Dodaj ovakve gume i ograničen budžet ( svaki kvar i oštećenje je uteg do kraja sezone).Osella je napisao/la: 04.06.2023., 16:40 Ako mi nešto ide na živce u modernoj F1, to je što se praktički pretvara u utrke izdržljivosti. Ne smeta mi toliko ni dominacija ni nekonzistentno suđenje ni bilo što drugo.
"What a little star." May 26, 2012.
-
zelot
- Formula 1
Zanimljiv video. Stroll jedini punim gasom kroz zadnji zavoj a ipak je 5 vozaca imalo vecu najmanju brzinu iako su dizali nogu sa gasa. neki cak 15-16 kmh vecu.
samo pokazuje koliko putanja i steering input mogu utjecati na brzinu bez obzira sto je papucica gasa zakucana u pod.
samo pokazuje koliko putanja i steering input mogu utjecati na brzinu bez obzira sto je papucica gasa zakucana u pod.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kroz ovu krivinu je najbitnije da prednji i zadnji kraj ne proklizuju puno i da zadnji kraj malkice proklizuje cisto da daje rotaciju kroz krivinu da ne moras puno skretat volanom da nemas podupravljanja. Piastri je to uspio uradit savrseno.