Pred nama je 8. trka sezone, odnosno 7. koja će se održati.
Za početak, nema više šikane.
Mislim, ima ona i dalje, ali se neće koristiti.
Staza je 18 metara kraća.
Detalji o stazi Dužina staze: 4657 m Broj krugova: 66 Ukupna dužina: 307236m Udaljenost do prvog zavoja: 579 m Rekord kruga (sa šikanom): 1:16.741 Lewis Hamilton, q3, 2021.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ako može, molba @Vetmi da nalijepi ovo u prvi post teme,tamo negdje između staze i Pirellija ili Pirellija i satnice, a ovaj post izbriše.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari je napisao/la: 01.06.2023., 17:23
Smrt šikani, sloboda narodu!
Moja sreća je neopisiva što su napokon maknuli tu glupu šikanu! Viva Espana! Vamos Carlos! Vamos Nando!
He's alive!! He's alive!!!!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Iceman je napisao/la: 01.06.2023., 20:06
Nadam se da ce Ferdo maznut P1 u nedjelju
Svi se mi tome nadamo
Uzalud se nadamo. Budimo realni, jer bi Mercedes vrlo lako mogao biti najveći konkurent RB ovaj vikend.
Bojim se da će ovaj vikend, Aston Martin biti četvrta momčad:
Ne ide to tako, u realnosti.
Alonso čini čuda, i ja svašta želim u vezi toga,....... ali ........
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Ide Alpine k'o luda na FP1; 3. Ocon, 5. Gasly
A bome je i de Vries stisnuo..... četvrti........
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run