VN Monaka 26. - 28. svibnja 2023.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Maxu i Red Bullu
Max je s ovom pobjedom prestigao Vettela po broju pobjeda u Red Bullu...
Alonso je propustio odličnu priliku za borbu za pobjedu, opet je pitanje, jel njegova krivica ili od ekipe. Kako god, prvi P2 ove sezone, ali apetiti su porasli, pa je oduševljenje manje već kod prethodnih treći mjesta.
Ocon je odvozio odličan vikend i zaslužio DOTD titulu danas

Max je s ovom pobjedom prestigao Vettela po broju pobjeda u Red Bullu...
Alonso je propustio odličnu priliku za borbu za pobjedu, opet je pitanje, jel njegova krivica ili od ekipe. Kako god, prvi P2 ove sezone, ali apetiti su porasli, pa je oduševljenje manje već kod prethodnih treći mjesta.
Ocon je odvozio odličan vikend i zaslužio DOTD titulu danas

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ma nebi bilo ništa od Alonsa da je uzeo interice. Max bi svejedno završio ispred njega.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kad je to ispustio priliku za pobjedu ?Osella je napisao/la: 28.05.2023., 17:06 Šteta za Alonsa i propuštenu priliku za pobjedu. Barem je Ocon malo razbio monotoniju i došao do podija.
Jucer u kvalama ?
Dns na startu?
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Eventualno na soft gumama kad su svi stavljali wet.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
Danas u 54-55 krugu, kada su se u AMu odlučili da mu stave medium, umjesto intera, pa su mu krug poslije stavili inter.CrashOverride je napisao/la: 28.05.2023., 18:56Kad je to ispustio priliku za pobjedu ?Osella je napisao/la: 28.05.2023., 17:06 Šteta za Alonsa i propuštenu priliku za pobjedu. Barem je Ocon malo razbio monotoniju i došao do podija.
Jucer u kvalama ?
Dns na startu?
Sad provjerio na snimku.
Ne isključujem da je u odluci za medium jednim dijelom učestvovao i sam Ferdo.
Čosto sumnjam da bi ga Max uzeo da se ovaj pozicionirao ispred.
Max je ušao po inter, krug poslije nego je Ferdo ušao po medium, i to sa 20s prednosti. Da je Ferdo odmah stavio inter, prednost Maxa bi prilikom ulaska u box bila 10-12s, što je i više nego dovoljno da Ferdo prođe ispred i da Max nakon boxa bude nekih 8-10s iza.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Hamilton.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Frantic
Ne razumijem tu matematiku.
Alonso je u trenutno ulaska u box po M gume ima 12/13 sekundi zaostatka za Maxom.
I da je odmah uzeo Interice a ne taj Medium a Max krug iza njega isa po Interice, kako bi tocno Alonso u toj razmjeni izasa ispred ?
Alonso je u trenutno ulaska u box po M gume ima 12/13 sekundi zaostatka za Maxom.
I da je odmah uzeo Interice a ne taj Medium a Max krug iza njega isa po Interice, kako bi tocno Alonso u toj razmjeni izasa ispred ?
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Evo, još jednom.CrashOverride je napisao/la: 28.05.2023., 21:42 @Frantic
Ferdo prije ulaska u box po medium smanjuje zaostatak za Maxom na ispod 10s!!
Tokom kruga u kojem su obojica na mediumu (Max na starom, Ferdo obavio zamjenu i na novom je mediumu), prikazuje se zaostatak Ferde od 24,5s.
Dalje, u toku tog kruga pokazuje 20s prednosti Maxa nad Ferdom, onda mala kamera prikazuje Maxovo zaustavljanje u boxu.
Znači, iz nekog razloga, Ferdo je znatno smanjio zaostatak za Maxom, u tom krugu kad su obojica bili na mediumu, nebitno šta je razlog (noviji medium, Maxova neka greška, gužva za Maxa, a čišća staza za Ferdu,.....).
Smatram da bi Ferdo bolje prošao taj krug da je već bio na intericama, za cca. još 8s sigurno, te da bi uopšte bio na vidiku Maxu kada je ovaj izlazio iz boxa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A ne bi ta vremena u prijenosu uzimo za tocno, to zna bit hectic kad krene show a bilo je i dns pa se onda popravilo kroz nekoliko sekundi.
I dalje ne mislim da su prokockali pobjedu
Mislim da sigurno ima i negdje Horner koji govori da je sve bilo pod kontrolom a i ne iskacu nesto iz Astona da su prokockali pobjedu.
Rado cu priznat da sam falio da jos mogu i ovo naljepit na Alonsa
ali mislim da nisu nista izgubili..
Mislim da sigurno ima i negdje Horner koji govori da je sve bilo pod kontrolom a i ne iskacu nesto iz Astona da su prokockali pobjedu.
Rado cu priznat da sam falio da jos mogu i ovo naljepit na Alonsa

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Koliko god to znalo biti hectic ili franticCrashOverride je napisao/la: 28.05.2023., 22:35 A ne bi ta vremena u prijenosu uzimo za tocno, to zna bit hectic kad krene show a bilo je i dns pa se onda popravilo kroz nekoliko sekundi.
Rado cu priznat da sam falio da jos mogu i ovo naljepit na Alonsaali mislim da nisu nista izgubili..

Mislim da se Horner nadao da su se u AM syebali sa mediumom, a da mu je prvo, laknulo, kad je vidio da kiša pojačava, a drugo, da se zlobno nasmijao kada je bilo jasno da će Ferdo opet u box.
Meni puno više govori Alonsov "govor tijela". Oduševljeniji je bio sa svim 3. mjestima, spram današnjeg 2. mjesta.
Svejedno, bilo-prošlo.
Samo ne vidim da se ovdje ima išta nalijepit na Ferdu.

Osim ako nije imao ulogu u donošenju odluke da se uzme medium.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Hvala!
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A dobro, sad se naviko na ovo.. Nece se veseliti kao na pocetku sezone.. Sad im je ovo novo normalno
Nisam pratio live utrku, kasnije gleda uz pakiranje na kompu..
Vjerojatno sam dosta toga propustio i falio, mozda i ovo sa Alonsom..
Nisam falio Sainza, Checa pa i Strolla
Kakve su utrke slozili decki..
A Djordje i njegov rejoin
@Frantic
Uvijek se ima za naljepit na Ferdu

Nisam pratio live utrku, kasnije gleda uz pakiranje na kompu..
Vjerojatno sam dosta toga propustio i falio, mozda i ovo sa Alonsom..
Nisam falio Sainza, Checa pa i Strolla

A Djordje i njegov rejoin

@Frantic
Uvijek se ima za naljepit na Ferdu

Fino Alla Fine
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
https://youtu.be/F8FHOntVA78Frantic je napisao/la: 28.05.2023., 22:49Koliko god to znalo biti hectic ili franticCrashOverride je napisao/la: 28.05.2023., 22:35 A ne bi ta vremena u prijenosu uzimo za tocno, to zna bit hectic kad krene show a bilo je i dns pa se onda popravilo kroz nekoliko sekundi.
Rado cu priznat da sam falio da jos mogu i ovo naljepit na Alonsaali mislim da nisu nista izgubili..
ili kako god, ja sam skloniji vjerovati underlineu, nego boldu.
Mislim da se Horner nadao da su se u AM syebali sa mediumom, a da mu je prvo, laknulo, kad je vidio da kiša pojačava, a drugo, da se zlobno nasmijao kada je bilo jasno da će Ferdo opet u box.
Meni puno više govori Alonsov "govor tijela". Oduševljeniji je bio sa svim 3. mjestima, spram današnjeg 2. mjesta.
Svejedno, bilo-prošlo.
Samo ne vidim da se ovdje ima išta nalijepit na Ferdu.![]()
Osim ako nije imao ulogu u donošenju odluke da se uzme medium.![]()
Ovdje Alonso kaze da je i on bio za medium jer je u tom trenutku kisa padala samo u zavojima 5 i 7.
Tako da po meni i on snosi dio krivice.
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Ne kužim stvarno logiku uzimanja mediuma. Bili su na hardu koji je mogao izdržati cijelu utrku. Valjda je logično čekati da vidiš hoće kiša pojačati ili stati pa onda u boks, a ne po medium dok imaš kišu u par zavoja, to stvarno nikad nisam vidio.
Ne znam jel bi bilo dovoljno za pobjedu, ali baš šteta. Teško da će dobiti ovakvu priliku opet bez kvarova RB-ova. Cijeli vikend je malo falilo.
Ne znam jel bi bilo dovoljno za pobjedu, ali baš šteta. Teško da će dobiti ovakvu priliku opet bez kvarova RB-ova. Cijeli vikend je malo falilo.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Lando doktor za kišu.
https://twitter.com/FormulaStats_/status/1662848851307384832

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
https://youtu.be/7cS0zUBqOlA
Šteta stvarno za ovo, amaterski odradjeno... Mislim da je pobjeda mogla biti u dzepu da su stavili inter...
Šteta stvarno za ovo, amaterski odradjeno... Mislim da je pobjeda mogla biti u dzepu da su stavili inter...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
majic13
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Bas sam dosao na forum da kopiram taj videoalonso5 je napisao/la: 29.05.2023., 11:56 https://youtu.be/7cS0zUBqOlA

Alonso bi definitivno pobjedio da je odmah isao na inter.