Maxova pobjeda bez problema? pozvan je u boks da se ne dogodi sudar gdje bi ga Perez prestigao na startnom ciljnom pravcu...Frantic je napisao/la: 30.04.2023., 14:43 Loše brate, skroz
Đorđe malo zakajla Maxu i oduze mu bod za FL![]()
Ok, da nije bilo Safeta, Maxova pobjeda bez problema
Uglavnom, Bikovi, 20sec iza su 6 vozača iz Ferkana, Benza i AMa (poredani u narednih 15-20 ili koliko već, sec), a 20-25sec iza zadnjeg od ove šestorice ide ostala buranija
Malo će to varirati od staze do staze, ali tu je to
Ajde, malo svjetla i za Ferrari, Čarli nije mogao više, Karlo tako-tako, moram reći da sam zadovoljan da nije i od Hamiltona izgubio mjesto.
VN AZERBAJDŽANA 28.04.2023. - 30.04.2023.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Pobjedio bi Perez danas i bez boxa. Odličan je bio.
"What a little star." May 26, 2012.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Zreo sam za nedjeljni spavanac...
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Apsolutno najljepše u utrci je bio Hamiltonov krug nakon odlaska safety cara, kada je skinuo Hulkenberga, Ocona i Russella. Odmah po završetku utrke sam išao pogledati kao je to izgledalo iz kokpita. Potpuno mi je nejasno zakaj to nije pokazano i u regularnom prijenosu...
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Istina da je utrka bila bez akcije na stazi, ali meni skroz ocekivano.
Dobar pokazatelj da Red Bullova dominacija nije niti priblizna onoj Mercedesovoj. Tek pred kraj utrke stigli Bottasa za cijeli krug koji je imao malo reci katastrofalnu utrku.
De Vries poceo sezonu jako lose, nadam se da ce se popraviti uskoro jer su razmaci u midfieldu izuzetno mali.
Red Bull ocekivano u svom svijetu i jako zanimljiva borba tko ce prvi napraviti gresku. Do pola utrke bili na sekundu i pol.
Leclerc i Alonso isto tako, ali u totalno drugoj ligi od ove dvojice.
Od Miamija ne ocekujem nista spektakularno, ali ocekujem jak Aston sto me veseli. Ako je suditi po proslogodisnjim problemima s manjkom gripa to bi im moglo pogodivati. Klasicni F1 kalendar iz Azerbajdana u Miami, ali srecom po nas samo 5 dana odmora.
Dobar pokazatelj da Red Bullova dominacija nije niti priblizna onoj Mercedesovoj. Tek pred kraj utrke stigli Bottasa za cijeli krug koji je imao malo reci katastrofalnu utrku.
De Vries poceo sezonu jako lose, nadam se da ce se popraviti uskoro jer su razmaci u midfieldu izuzetno mali.
Red Bull ocekivano u svom svijetu i jako zanimljiva borba tko ce prvi napraviti gresku. Do pola utrke bili na sekundu i pol.
Leclerc i Alonso isto tako, ali u totalno drugoj ligi od ove dvojice.
Od Miamija ne ocekujem nista spektakularno, ali ocekujem jak Aston sto me veseli. Ako je suditi po proslogodisnjim problemima s manjkom gripa to bi im moglo pogodivati. Klasicni F1 kalendar iz Azerbajdana u Miami, ali srecom po nas samo 5 dana odmora.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Zato jer je današnji prijenos bio katastrofadmj je napisao/la: 30.04.2023., 15:05 Apsolutno najljepše u utrci je bio Hamiltonov krug nakon odlaska safety cara, kada je skinuo Hulkenberga, Ocona i Russella. Odmah po završetku utrke sam išao pogledati kao je to izgledalo iz kokpita. Potpuno mi je nejasno zakaj to nije pokazano i u regularnom prijenosu...
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Uh da je ovo staza koja visi u kalendaru bilo bi svega. Ali ovako ništa.

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Covjek pomislio da je pobjedio pa su svi tu.
No!
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
hehhe jesi kralj. potpuno si bio u pravu ali jebiga ja bojkotirao internet da je saznam rezultat i bila je ti greska jer bih inace vidio rvoj komentar i ne bih se patio 2 sata bezveze.Scuderia je napisao/la:Nemoj ni snimkuzelot je napisao/la: 30.04.2023., 14:05 haha i ja mislio da je u 15:00.. sad necu ni gledat dok snimku ne uhvatim![]()
losa utrka. bravo za pereza. iskoristio je poklon.
bravoni ua sainza sto se ipak na kraju odhrvao naletu hamiltona.
bravo i za alonsa. fora mi je bilo kako je stroll izgubio bolid tocno par krugova nakon sto je alonso rekao momcadi da mu predloze njegov brake balance. ne znam jel stroll zaista poslusao ali krug dva nakon toga je proklizao i izgubio poziciju od hamiltona

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Naši su barem bili pijani na reliju. Ovi trijezni rade gluposti.

-
lokolokoloko
- Karting
- S nama već: 4 god 6 mj
Kretnizam što je spusto ja 60kmh u pitu, i zamijenio gume?
ne kužim?
ne kužim?
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ibarac00 je napisao/la: 30.04.2023., 15:21Zato jer je današnji prijenos bio katastrofadmj je napisao/la: 30.04.2023., 15:05 Apsolutno najljepše u utrci je bio Hamiltonov krug nakon odlaska safety cara, kada je skinuo Hulkenberga, Ocona i Russella. Odmah po završetku utrke sam išao pogledati kao je to izgledalo iz kokpita. Potpuno mi je nejasno zakaj to nije pokazano i u regularnom prijenosu...
Evo ima, ali morate baš na yt pogledati.