Navodno KTM uz podršku Red BullaTestarossa je napisao/la: 16.04.2023., 16:24 Ako Rins bude dobar i u glavnoj trci, ovo bi mogao biti pocetak kraja Marqueza u Hondi. Samo pitanje je gdje bi išao sada? Mejsta na gridu je nikad manje.
MotoGP 2023.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Polako s takvim najavama, Rins je tek na jednom vikendu pokazao impresivnu brzinu, i to na stazi na kojoj je redovito odličan. Iako Marqueza na stazi praktički više nema nego ima, i dalje izvlači uvjerljivo najviše iz tog motora. Honda ga se sigurno neće olako riješiti, čak i ako Rins i/ili Mir počnu konzistentno isporučivati rezultate na njegovoj razini.
Trenutni ugovor mu vrijedi još za iduću sezonu, dotad će vidjeti ima li kakvog napretka Honde, vidjet ćemo hoće li im Kalexova šasija išta pomoći, a onda nakon toga može razmotriti i druge opcije (naravno, uz nadu da se neće opet polomiti, što baš i nije neka nada). O KTM-u se zbog Red Bulla šuška već godinama kao mogućoj budućoj Marquezovoj destinaciji, ne znam bi li mu KTM donio mogućnost borbe za titulu, ali mislim da bi mu neka promjena dobro došla i KTM (kad već Ducati vjerojatno nije opcija) ne zvuči tako loše (puno se ulaže, odnedavno surađuju čak i s Red Bullovom F1 ekipom ako se ne varam). Yamaha je trenutno teška banana i ostaje mu eventualno Aprilia.
Bizaran razlog Alexovog jučerašnjeg pada je ista stvar koja je Marka Webbera mučila na VN Japana 2007.
https://twitter.com/btsportmotogp/status/1647593968119472129
Trenutni ugovor mu vrijedi još za iduću sezonu, dotad će vidjeti ima li kakvog napretka Honde, vidjet ćemo hoće li im Kalexova šasija išta pomoći, a onda nakon toga može razmotriti i druge opcije (naravno, uz nadu da se neće opet polomiti, što baš i nije neka nada). O KTM-u se zbog Red Bulla šuška već godinama kao mogućoj budućoj Marquezovoj destinaciji, ne znam bi li mu KTM donio mogućnost borbe za titulu, ali mislim da bi mu neka promjena dobro došla i KTM (kad već Ducati vjerojatno nije opcija) ne zvuči tako loše (puno se ulaže, odnedavno surađuju čak i s Red Bullovom F1 ekipom ako se ne varam). Yamaha je trenutno teška banana i ostaje mu eventualno Aprilia.
Bizaran razlog Alexovog jučerašnjeg pada je ista stvar koja je Marka Webbera mučila na VN Japana 2007.
https://twitter.com/btsportmotogp/status/1647593968119472129
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Jeste Marc najkonkurentniji na tom motoru ali sta to vrijedi kad ga vise nema mego sto ima
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Testarossa
- Karting
O peco jebem ti zenu pa koliko zivaca mi možeš pokidati
Ovo nisu istine
Ovo nisu istine
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Vrijedi najviše jer i s takvim polovičnim sezonama bude najbolje plasirana Honda u prvenstvu. Tužno za sve ostale, impresivno za njega. Upitno je hoće li Mir i Rins uspjeti išta na tom motoru, rano im je još suditi.Testarossa je napisao/la: 16.04.2023., 21:14 Jeste Marc najkonkurentniji na tom motoru ali sta to vrijedi kad ga vise nema mego sto ima
Hvala Peccu što drži sezonu zanimljivom svojim padovima iz top pozicija

- Testarossa
- Karting
Ma nije problem plasmana i bodova, on je svakako najbolji od hondinih vozaca. Mozda i najbolji na gridu, ali dobro to sad nebitno. Problem je njegovih izostanaka i nemogucnosti da daje prijeko potrebne sugestije za taj motor. Ta honda pod njim i nekako fukcionise ali bez njega na stazi izgubljen su slucaj. Mislim da ce se poceti okretati vozacima koji su na stazi. Naravno, samo moje misljenje.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Bravo Rins
Odličan cijeli vikend, baš mi je drago zbog njega. U eri dominacije Ducatija mi je uvijek drago vidjeti da neki drugi proizvođač pobijedi, ništa protiv Marinija, ali bila bi šteta da je proletio i pored Rinsa
Lijepo je vidjeti i Fabija na podiju.

Jasno, ti Marquezovi izostanci su ogroman problem za cijelu ekipu, ali još je veći problem što mu nitko drugi nije ni blizu na tom motoru. Hondi bi bilo savršeno da imaju kvalitetnu alternativu, ali jednostavno zasad nitko nije bio na toj razini. I dalje im je najisplativije sve karte bacati na njega.Testarossa je napisao/la: 16.04.2023., 21:33 Ma nije problem plasmana i bodova, on je svakako najbolji od hondinih vozaca. Mozda i najbolji na gridu, ali dobro to sad nebitno. Problem je njegovih izostanaka i nemogucnosti da daje prijeko potrebne sugestije za taj motor. Ta honda pod njim i nekako fukcionise ali bez njega na stazi izgubljen su slucaj. Mislim da ce se poceti okretati vozacima koji su na stazi. Naravno, samo moje misljenje.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Slušao sam malo ovog stranog komentatora i on je rekao da im je baš Rins dao najvažnije smjernice kako razviti motor. Njegovo iskustvo vožnje rednog četverocilindraša ( it konkurentnog) im je pomoglo riješiti neke probleme. Marquez nije vozač koji će razvijati motor. To je bio Pedrosa . I nakon njegovog odlaska honda počinje padati. ovi peccovi padovi su čak i dobri za prvenstvo, jer bi u protivnom gotovo već bilo riješeno. Ovako daje vremena hondi, yamahi i aprilliji da se približe u razvoju.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Za Mavericka to i je normalan start
https://twitter.com/denkmit/status/1647686121411756032 Ne znam prati li itko niže klase, ja sam danas nakon dugo vremena pogledao Moto2 utrku u cijelosti. Pedro Acosta je pobijedio nakon što je većinu utrke čekao iza Tonyja Arbolina. Ispao sam totalno iz praćenja tih klasa, ali za Acostu znam da je otpočetka "next big thing", kao rookie postao prvak Moto3, lani je imao neku ozljedu usred sezone u Moto2, ali svejedno solidan peti ukupno s tri pobjede, ove sezone bi trebao biti među favoritima za naslov. Nadam se da će nastaviti svoj razvoj ovim tempom i da ćemo ga gledati na nekom konkurentnom motoru u MotoGP-u u narednim godinama

https://twitter.com/denkmit/status/1647686121411756032 Ne znam prati li itko niže klase, ja sam danas nakon dugo vremena pogledao Moto2 utrku u cijelosti. Pedro Acosta je pobijedio nakon što je većinu utrke čekao iza Tonyja Arbolina. Ispao sam totalno iz praćenja tih klasa, ali za Acostu znam da je otpočetka "next big thing", kao rookie postao prvak Moto3, lani je imao neku ozljedu usred sezone u Moto2, ali svejedno solidan peti ukupno s tri pobjede, ove sezone bi trebao biti među favoritima za naslov. Nadam se da će nastaviti svoj razvoj ovim tempom i da ćemo ga gledati na nekom konkurentnom motoru u MotoGP-u u narednim godinama

- croatic f1
- F1puls suradnik
Glavne novosti uoči VN Španjolske u Jerezu:
- Marc Marquez propušta i ovu utrku, cilja na povratak na idućoj utrci u Francuskoj
- Ovaj put ga neće mijenjati Stefan Bradl: Honda se odlučila za domaćeg vozača, člana njihovog WSBK tima, Ikera Lecuonu
- Vraća se Enea Bastianini
- Otkazana je VN Kazahstana i neće joj biti zamjene, što znači da u lipnju neće biti nijedne MotoGP utrke
- Nije novost, već više podsjetnik: Dani Pedrosa ovog vikenda nastupa kao KTM-ov wildcard
Drago mi je da se Honda odlučila za malo "zanimljivije" rješenje od Bradla; iako je teško za očekivati nešto posebno od Lecuone, barem malo promjene. Nadam se da će Enea biti spreman na borbu za vrh, pogotovo jer mu je Pecco tako lijepo ostavio prostor da ga lakše sustigne, a svakako ću navijati za što bolji Danijev rezultat, uvijek mi je drago vidjeti ga na stazi
Ikerov broj može poslužiti kao dobar klikbejt
https://twitter.com/everythingmrace/status/1651603324901236736
- Marc Marquez propušta i ovu utrku, cilja na povratak na idućoj utrci u Francuskoj
- Ovaj put ga neće mijenjati Stefan Bradl: Honda se odlučila za domaćeg vozača, člana njihovog WSBK tima, Ikera Lecuonu
- Vraća se Enea Bastianini
- Otkazana je VN Kazahstana i neće joj biti zamjene, što znači da u lipnju neće biti nijedne MotoGP utrke
- Nije novost, već više podsjetnik: Dani Pedrosa ovog vikenda nastupa kao KTM-ov wildcard
Drago mi je da se Honda odlučila za malo "zanimljivije" rješenje od Bradla; iako je teško za očekivati nešto posebno od Lecuone, barem malo promjene. Nadam se da će Enea biti spreman na borbu za vrh, pogotovo jer mu je Pecco tako lijepo ostavio prostor da ga lakše sustigne, a svakako ću navijati za što bolji Danijev rezultat, uvijek mi je drago vidjeti ga na stazi

Ikerov broj može poslužiti kao dobar klikbejt

https://twitter.com/everythingmrace/status/1651603324901236736
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
neka mijenjaju, bradl je baš mrtav.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Aprilije najbrže nakon prva dva treninga, Dani bio najbrži na FP1 i ukupno je treći
https://twitter.com/MotoGP/status/1651953180354260993 Q1 će biti vrlo zanimljiv jer u njemu imamo oba tvornička Ducatija (okej, Enea se tek vratio pa mu nije za zamjeriti), Bezzecchija i Bindera, a mjesta za napredak su samo dva. Tko zna, možda i netko poput Rinsa ili Fabija sutra zapapri situaciju.
Nažalost, sve je dosta blizu F1 terminima, kvale se preklapaju sa shootoutom, sprint počinje samo pola sata prije F1 sprinta (ali to bi trebalo biti gotovo do njegovog početka valjda), a utrka u nedjelju počinje u 15, što je dva sata nakon F1, ali s obzirom na moguće crvene zastave, moglo bi se to preklopiti.

https://twitter.com/MotoGP/status/1651953180354260993 Q1 će biti vrlo zanimljiv jer u njemu imamo oba tvornička Ducatija (okej, Enea se tek vratio pa mu nije za zamjeriti), Bezzecchija i Bindera, a mjesta za napredak su samo dva. Tko zna, možda i netko poput Rinsa ili Fabija sutra zapapri situaciju.
Nažalost, sve je dosta blizu F1 terminima, kvale se preklapaju sa shootoutom, sprint počinje samo pola sata prije F1 sprinta (ali to bi trebalo biti gotovo do njegovog početka valjda), a utrka u nedjelju počinje u 15, što je dva sata nakon F1, ali s obzirom na moguće crvene zastave, moglo bi se to preklopiti.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Aleš na poleu nakon kišom začinjenih kvalifikacija, polovicu mjesta u prva dva reda zauzeli KTM-ovi
https://twitter.com/everythingmrace/status/1652245252516851714

https://twitter.com/everythingmrace/status/1652245252516851714