Bilo bi glupo da sada bude rolling a prije standing start.DaveGilmour je napisao/la: 02.04.2023., 08:52Ne nužno.
Nadam se da će prevladat zdrav razum jer je u ovom slučaju crvena zastava pokazana samo da utrka ne bi završila po SC-om.
VN Australije 31.03.-02.04.2023.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bas sam naivan

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ovo mjenjanje guma pod crvenom zastavom , smo se svi slozili , da je zlocin i jedna od najvecih gluposti.
S druge strane , ako bi to zabranili onda bi stalno dolazilo do upitnih situacija.
Prvo , upali se safety car , netko brze bolje ude u box , 3 metra prije mjesta za mjenjanje guma se upali RF , sta onda?
Drugo , upali se safety car , Lewis ude u box i obavi promjenu guma i iza njega taman Max oce u box ali se upali RF , paljba po sucima
.
I vjerojatno bi jos nekih situacija bilo , ali cak i to je bolje nego promjena guma pod crvenom zastavom.
S druge strane , ako bi to zabranili onda bi stalno dolazilo do upitnih situacija.
Prvo , upali se safety car , netko brze bolje ude u box , 3 metra prije mjesta za mjenjanje guma se upali RF , sta onda?
Drugo , upali se safety car , Lewis ude u box i obavi promjenu guma i iza njega taman Max oce u box ali se upali RF , paljba po sucima

I vjerojatno bi jos nekih situacija bilo , ali cak i to je bolje nego promjena guma pod crvenom zastavom.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
HAHAHAHADaveGilmour je napisao/la: 02.04.2023., 08:47 Užasna odluka.
Ako bude standing start 2 kruga prije kraja utrke onda je ovo teška sprdačina.
Čisto kreiranje drame...
Prvi put može, sada nemože

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Jel to Zhou preživio 2 udesa ispred sebe gdje lete dijelovi a da je prošao neokrznut? 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Eto, sam si sebi fino odgovorio na kraju i potvrdio mišljenje većine.AlkY je napisao/la: 02.04.2023., 08:53 Ovo mjenjanje guma pod crvenom zastavom , smo se svi slozili , da je zlocin i jedna od najvecih gluposti.
Drugo , upali se safety car , Lewis ude u box i obavi promjenu guma i iza njega taman Max oce u box ali se upali RF , paljba po sucima.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ja sam generalno protiv standing starta nakon crvene zastave, ali lakše je progutat ponovljeni start u 9. krugu nego dva kruga prije kraja

Zadnja izmjena: DaveGilmour, dana/u 02.04.2023., 08:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
renato2107
- GP3
To je rizik...ali je manje stvaranje prednosti nego ovako. Iako bi tad trebalo biti jasno odvajanje da se odmah tuče crvena zastava....pola kruga VSC i onda RF. Iako bi ja i zamjene guma pod SC zabranio prva 2 kruga. Može boks samo pod normalnim uvjetima, ili ideš na kraj poredka.AlkY je napisao/la: 02.04.2023., 08:53 Ovo mjenjanje guma pod crvenom zastavom , smo se svi slozili , da je zlocin i jedna od najvecih gluposti.
Drugo , upali se safety car , Lewis ude u box i obavi promjenu guma i iza njega taman Max oce u box ali se upali RF , paljba po sucima.
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Debilana...
Ameri mi teže dižu tlak.
Ameri mi teže dižu tlak.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Rečeno je da nakon crvene zastave i ponovljenog starta nije bitno koliko je SC ispred!
Sve je po pravilu
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ajmo opet rf ovaj put za Maxa?
Edit: to te ja pitam.
Edit: to te ja pitam.
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 02.04.2023., 09:01, ukupno mijenjano 1 put.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Katastrofa...
Fino Alla Fine