VN Saudijske Arabije 17.-19. ožujka 2023.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god
Urnebesno. Okupili se Britanci oko stola i sastanče je li Alonso zaslužio svoju poziciju u utrci prošlog vikenda. :lolz:

slika

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god
Osjetim tu gorčinu u britanskim glasovima. Fenomenalna aroma. :mrgreen:

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
avetma je napisao/la: 21.03.2023., 09:56 Skoro svakog vikenda trebali bismo imati duele Aston Martina, Ferrarija i Mercedesa, a vama sezona nije dobra? Pa jedino bolje od ovog bilo bi da je Hamilton u Ferrariju pa da imamo još veći meltdown nego što je trenutno! Dva vikenda sezone su prošla i već imamo toliko kmečanja iz Mercedesa, zamislite što će biti nakon 10 utrka ili nakon još 3 ovakve sezone? Palmer ima dobru riječ za to :kokice:
Trebali i imati su Ante dva različita pojma. I ja se nadam takvom scenariju jer navodno i AM i Marcedes imaju ogroman prostor za napredak i tek im dolaze velike nadogradnje. Ali isto tako je vidljivo i da je RB sekundu brži po krugu kada treba ( osoban mi je dojam da većina toga je došla na ravnicama) i da nisu čak niti otvarali motor do kraja zbog nekakvih problema. A za ferrari ne znam što bi mislio. Očekuješ od njih baš na toj stazi a budu konkurencija, a oni lošiji od lošeg mercedesa.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Opet ponavljanje laži... :facepalm:

U zadnjem krugu gdje su i Max i Alonso i Russell pritiskali, Max brži 3 desetinke od Alonsa i pola sekunde od Russella... Ne da mi se gledati sada kako je bilo ranijih sezona, ali mislim da je bilo i puno većih razlika...

Smiješno je kako određena ekipa čak i ono što neki anonimac na internetu lupi uzimaju kao činjenicu, ako im odgovara. :prcnjau:

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
slika
You should never underestimate the predictability of stupidity
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡