Kao što se svi složismo, Tanak, koliko-toliko (ipak je uzeo makar jednu titulu) i naravno, Kalle (momak je najmlađi prvak i tek je zagazio u 23-u).
Hirvonen je bio taj koji je najviše stradao od Loeba (4x viceprvak) dok je Latvala više plaćao danak Ogieru.
Kao i Neuville (koji je doktorirao drugo mjesto) & Co.
Drukam ja za Neuvillea ali nikad ništa od njega. Vrlo moguće da će se povući kao relijaš sa najviše pobjeda bez titule. Zasad je to Latvala. Ili Markku Alen, zavisi kako ko gleda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Tek sam sada skužio da je ovaj novi srednjeeuropski reli ušao u kalendar, to bi moglo biti zanimljivo asfaltno natjecanje.
Passau je vrlo lijep grad, vozio sam se i nekim cestama u okolici, ali me najviše veseli što će dio brzinaca biti u Češkoj, gotovo sigurno oko gornjeg toka Vltave, kod Češkog Krumlova. Prije nekoliko godina vozio sam tim krajem i stalno razmišljao kako je riječ o nekima od ponajljepših cesta koje sam vidio, dušu su dale za lagani cruising na nekom reliju oldtimera (kasnije sam saznao da uistinu i postoji, i to jedan od najpoznatijih u Češkoj), ali i za pravi, natjecateljski reli.
Da ne promakne.
Meksiko, Ogier opet uskočio za volan Yarisa.
I opet vodi, više od pola minute, nakon drugog dana.
Smiješno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pod hitno zabraniti učešće svakom ko se zove Sebastien
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ako bude vozio na nekih 7-8 rallya (od 13), uzeće čovjek titulu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Osella je napisao/la: 21.03.2023., 22:02
Čini mi se da bi trebao nastupiti na najviše 7 utrka ove sezone. Prošle sezone ih je odvozio 6.
Znači, biće gusto za titulu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”