VN Saudijske Arabije 17.-19. ožujka 2023.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kakav je bolid napravio Ferrari, Enzo se u grobu prevrće...
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Pa ti pričaj svašta pred novinarima...CrashOverride je napisao/la: 19.03.2023., 18:53 Jel moguce da nece zamjenit Mecke.. Ne cini se ok odluka..

You should never underestimate the predictability of stupidity
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako su ubili utrku onim nepotrebnim SCom... 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Lux14 je napisao/la: 19.03.2023., 18:59Pa ti pričaj svašta pred novinarima...CrashOverride je napisao/la: 19.03.2023., 18:53 Jel moguce da nece zamjenit Mecke.. Ne cini se ok odluka..![]()

Fino Alla Fine
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Sada svi čuvaju gume...
Leclerc standardno frustriran....
Laku noć
Ova ženska iz Astona je pravo osvježenje na Skyu...
Makar nešto
Leclerc standardno frustriran....
Laku noć
Ova ženska iz Astona je pravo osvježenje na Skyu...
Makar nešto
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 19.03.2023., 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mozda i je..Tudum je napisao/la: 19.03.2023., 18:59 Nije valjda da se Max zadovoljio sa p2? Presporo skida zaostatak
Mozda je takav deal.
Bring it home.
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Leclerc nezadovoljan vožnjom iza Sainza. Imao je u jednom krugu DRS i bio je jako blizu, mogao ih je Ferrari zamijeniti, ipak je Leclerc vidno brži vozač. Da je ostao još jedan krug tu, rekao bih da Ferrari opet sabotira sam sebe. Ali od tog kruga Leclerc nije bio u DRS zoni, a ovo žaljenje mi s sada ide na opravdanje vlastite greške u prvom zavoju i prebacivanje odgovornosti na ekipu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Yeap..Tak nes..Ja bi ga pustio da lovi Hama ak moze..Ak ne, lako ih vratis.. Tak i tak se nis ne dogadja ..Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.03.2023., 19:04 a ovo žaljenje mi s sada ide na opravdanje vlastite greške u prvom zavoju i prebacivanje odgovornosti na ekipu.
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Dobro krate stazu ovi iz RB i nema upozorenja za njih. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
Možda je mogao u fight sa Mercedesima, što Karlo očigledno ne može, niti je mogao. Sad je već kasno. Lagano do kraja.....Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.03.2023., 19:04 Leclerc nezadovoljan vožnjom iza Sainza. Imao je u jednom krugu DRS i bio je jako blizu, mogao ih je Ferrari zamijeniti, ipak je Leclerc vidno brži vozač. Da je ostao još jedan krug tu, rekao bih da Ferrari opet sabotira sam sebe. Ali od tog kruga Leclerc nije bio u DRS zoni, a ovo žaljenje mi s sada ide na opravdanje vlastite greške u prvom zavoju i prebacivanje odgovornosti na ekipu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja nisam siguran bi li ga zbog tog jednog kruga u DRS zoni pustio naprijed, pogotovo ovako retrospektivno. Jebiga, Hamilton se trudi nekoliko krugova da prestigne Russella, ne uspijeva, ekipa također ne reagira, ali je ustrajao. Leclerc imao priključak samo u jednom krugu i kao da očekuje da na osnovu tog mora biti ispred. S tim da ne treba zaboraviti da je Hamilton sedmerostruki prvak, šestesterostruki baš u ovoj ekipi, a Leclerc je tek peterostruki pobjednik. Očekujem ipak od potonjeg da se potrudi i nametne dosta više na stazi, a to mi ne izgleda da je slučaj danas. Uz svo poštovanje za prvi stint Leclerca...CrashOverride je napisao/la: 19.03.2023., 19:05Yeap..Tak nes..Ja bi ga pustio da lovi Hama ak moze..Ak ne, lako ih vratis.. Tak i tak se nis ne dogadja ..Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.03.2023., 19:04 a ovo žaljenje mi s sada ide na opravdanje vlastite greške u prvom zavoju i prebacivanje odgovornosti na ekipu.
@Frantic Vjerojatno jest mogao, ali previše očekuje od drugih i prelako odustaje od vlastitih napora. Žaljenje nakon greške je čisto prebacivanje svoje greške na ekipu.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 19.03.2023., 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Daj gasa Perez ako ne želiš gledati Brazil 2022. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Pa ja bi ga pustio samo zato sto je doso do Sainza..
Ferrari s tim ne bi izgubio nista..
Ferrari s tim ne bi izgubio nista..
Fino Alla Fine